facebook instagram telegram www.pezeshkonline.ir










سوالات پزشکی کاربران
نام کاربری :
رمز عبور :
متن سوال :
راهنمای ثبت سوالات پزشکی

- برای ارسال سوال میبایست عضو پورتال باشید . در صورتیکه عضو نیستید اینجا کلیک کنید .
- برای متن سوال فقط از حروف فارسی استفاده شود .
- قبل از ارسال سوال کلمه کلیدی سوال خود را جستجو کنید . بسیاری از سوالات قبلا پاسخ داده شده است .
- حداکثر طول مجاز برای متن سوال 500 کاراکتر است .
- پاسخ سوال از طریق ایمیل برای شما ارسال خواهد شد . همچنین میتوانید از قسمت ورود اعضاء لیست تمام سوالات خود را همراه با پاسخ مشاهده نمایید .
- در هر روز امکان ثبت یک سوال وجود دارد .

سوال :

سلام آقای دکتر پسر 19 ساله ای هستم که از 2سال پیش ریزش موی خفیف داشتم. از 5 ماه پیش شدید تر شد و به متخصص پوست و مو مراجعه کردم. ایشون هم ماینوکسل 5 درصد و قرص فیناسترید 5 تجویز کردن.بیشتر از 3 ماه از مصرف دارو ها میگذره و ریزش مو هام خیلی کم شده ولی هنوز موهام خیلی نازکه. سوالم اینه که با این وضعیت با تیغ کوتاه کردن موی سرم میتونه تاثیری در ضخامت موی سرم داشته باشه؟


دکتر جمال الدین حسن زاده :

خیر تراشیدن مو با تیع هیچ تاثیری بر رشد مو یا قطر آن ندارد. [ 1396-09-23 ]


پاسخ سوال پزشکیپوست مو دارو [ لینک مستقیم این سوال ]


سوال :

من چند روزه ماینوکسیدیل استفاده میکنم حس میکنم موهام ریزشش بیشتر شونده و استرس گرفتم چیکار کنم


دکتر جمال الدین حسن زاده :

در ابتدای شروع استفاده از ماینوکسیدیل ممکن است ریزش موها بیشتر شود.این طبیعی است و با ادامه مصرف برطرف میشود. [ 1396-09-23 ]


پاسخ سوال پزشکیماینوکسیدیل استرس [ لینک مستقیم این سوال ]


سوال :

سلام خسته نباشید من خانم ۲۲ساله قصد باردار شدن دارم همسرم مشکل شنوایی دارن یگوش بر اثر اریون یگوشم بر اثر عفونت شنواییش اومد پایین عملم کردن. مادر زادی نیست مشکلشون سوالم اینه ایا عوامل ژنیتیکی رو بچه تاثیر داره؟اقدام خاصی باید انجام بدم؟خیلی نگرانم میترسم از بارداری لطفا کمکم کنید


دکتر سعید ملایری :

شهروند گرامی : با سلام اگر کم شنوایی همسر شما ناشی از اریون باشد، تاثیری بر وضعیت شنوایی فرزند آینده شما نخواهد داشت، بنابراین از این جهت به هیچ وجه نباید نگران باشید. [ 1396-09-23 ]


پاسخ سوال پزشکیبارداری شنوایی عفونی [ لینک مستقیم این سوال ]


سوال :

با سلام و وقت بخیر،من روی صورتم اسکارهایی هست که خیلی عمیق نیست و قصد دارم از درمارولر دستی استفاده کنم میخواستم بدونم تاثیر داره و مورد تایید شما هست؟ از چه سایزی و همراه با چه سرمی استفاده کنم؟ممنون از راهنماییتون


دکتر گیتا فقیهی :

سلام برای جلوگیری از آسیب پوستی توصیه میشود توسط پزشک معاینه شوید با توجه به تیپ پوستی خود اقدام به درمان نمایید. در مورد استفاده از درمارولر باتوجه بوجود موارد غیر استاندارد ممکن است آسیب های جدی به پوست وارد گردد.بنابراین قبل استفاده حتما با پزشک معالج مشورت و نمونه را نشان دهید [ 1396-09-22 ]


پاسخ سوال پزشکی[ لینک مستقیم این سوال ]


سوال :

عرض ادب و احترام خدمت جناب آقای دکتر. من مزاحمتون شده بودم برای ویزیت و یکسری نرمش دادین انجام بدم، دوروزه دارم انجام میدم و بعد از نرمش دردم تشدید میشه، خواستم بدونم چون تازه نرمش هارو شروع کردم این درد طبیعیه یا خیر؟ مورد د وم اینکه شماره آقای رضایی رو دادین تا در صورت درد زیاد و نیاز به عمل با ایشون تماس بگیرم. ده روزیست با ایشون تماس میگیرم اما پاسخگو نیستند. لطفا در خصوص درد پس از نرمش و تماس با آقای رضایی راهنمایی بفرمایید. با سپاس


دکتر احمد شکرچی زاده :

سلام هر حرکت نرمشی که باعث درد میشه را نباید انجام بدهید. [ 1396-09-22 ]


پاسخ سوال پزشکیدرد صورت [ لینک مستقیم این سوال ]


سوال :

سلام خانم دکتر عزیز یه سوال داشتم . وقتی ضد آفتاب می زنیم می تونیم روش لوازم آرایش استفاده کرد مثلا پنکک استفاده کرد


دکتر مریم ملکی :

بله ، البته اگر سعى شود از ضدآفتابهاى حاوى كرم پودر ، يا رنگى استفاده شود و روى آن چيزى ماليده نشود بهتر است . [ 1396-09-22 ]


پاسخ سوال پزشکیآفتاب آرایش [ لینک مستقیم این سوال ]


سوال :

سلام خانم دکتر خوب هستید به جز کورتون در ترکیب با داروی ضد فارچ برای درمان ضایعات قارچی مانند آکنه ی قارچی یا کورتون جهت رفع التهاب مثل اگزما چه داروی ضد التهاب دیگه ای که مانند کورتون ایمنی سطح پوست را کاهش نده در واقع ضد التهاب غیر استروییدی مثل متیل سالیسیلات یا ضد التهابهای دیگه که استروییدی نباشن میشه به کار گرفت؟ ممنونم از محبتتون سالم و موفق باشید


دکتر مریم ملکی :

اينگونه داروها حتما بايد زير نظر پزشك استفاده شود و از مصرف خودسرانه پرهيز كنيد ، تاكروليموس و پيمكروليموس داروى ضدالتهاب غير استروئيدى هستند . [ 1396-09-22 ]


پاسخ سوال پزشکیکورتون آکنه پوست [ لینک مستقیم این سوال ]


سوال :

سلام خانوم دکتر.خسته نباشید.میخواستم بپرسم از چه محصولی استفاده کنم که هم لک های صورتم رو پوشش بده و هم بتونم هر روز ساعات طولانی ازش استفاده کنم و هیچ ضرری برای پوستم نداشته باشه.ممنون از راهنماییتون


دکتر مریم ملکی :

كرم سي سي ساسكين ، ضدآفتاب و ويتامينه و پوشاننده است . [ 1396-09-22 ]


پاسخ سوال پزشکیلک [ لینک مستقیم این سوال ]


سوال :

سلام موهایدخیلی خیلی چربی دارم هر روز چرب میشه شامپو فولیکا چرب میزنم چکار کنم که حداقل کمتر چرب بشه ریزش ارثیم دارم سنم 28


دکتر مریم ملکی :

متاسفانه براى موى چرب درمانى بجز شستشوى روزانه با شامپوى مخصوص موى چرب وجود ندارد ، بهتر است نوع شامپويتان را هر چند وقت تغيير دهيد . [ 1396-09-22 ]


پاسخ سوال پزشکیچربی شامپو [ لینک مستقیم این سوال ]


سوال :

سلام پسری 25 هستم مو مشکی و معمولی و موهام هیچ مشکلی نداره چند مدل شامپو ایرانی و خارجی امتحان کرده ام ولی موهام خیلی نرم میشه و یا خیلی زود حالت از دست میده لطفا شامپو مناسب به من معرفی کنید با تشکر


دکتر مریم ملکی :

موى نرم ممكنست حالت نگيرد از موس و يا تافت و يا ژل مو براى حالت دادن ميتوانيد استفاده كنيد . [ 1396-09-22 ]


پاسخ سوال پزشکیمو شامپو [ لینک مستقیم این سوال ]


سوال :

سلام سی سالمه و متاهل با اینکه متفورمین میخورم قندم نود و پنج و بالاس این درحالیه که هم متفورمین میخورم هم اینکه از بچگی بهم یاد دادن نه قند میخورم نه شکر نه نوشابه شیرینی هم اگر مهمون داشته باشم یا مهمونی برم به ندرت یه نصفه میخورم با این شرایط دلیل افزایش قند خونم چیه؟ راستی تی . اس . اچ من هم سی و هشت و هشتاد و نه صدم هست میشه لطفا کمکم کنید خیلی سر در گم هستم


دکتر منصور ریسمانچیان :

سلام برای کاهش قند متفورمین کافی نیست، پیاده روی باید داشته باشید روزی 30 تا 40 دقیقه. نخوردن شیرینیجات هم ملاک نیست باید کالری کلیتون کنترل بشه. در مورد تیروئیدتون هم حتما باید با یک متخصص غدد مشورت بکنید. [ 1396-09-21 ]


پاسخ سوال پزشکیشکر [ لینک مستقیم این سوال ]


سوال :

باسلام.از اوایل شهریور لیزر زیربغل رفتم و 2جلسه ش گذشته.ولی ازبعدجلسه ی اول زیربغلم احساس سنگینی میکردم بدون درد.دکترم رفتم ک گفتن مشکل خاصی نیست.ولی الان این حس سنگینی زیربغل و بازوی سمت چپم بیشترشده.لطفا راهنماییم کنید ک ایا این دردمیتونه بخاطرلیررباشه یانه؟ و علتش


دکتر جمال الدین حسن زاده :

بعیده به لیزر ربط داشته باشه [ 1396-09-20 ]


پاسخ سوال پزشکیدرد [ لینک مستقیم این سوال ]


سوال :

باسلام مردی هستم متاهل و۵٢سن دارم و موهای وسط سرم تقریبا ریخته است زمانیگه مقداری غذاهای ترش بخورم وسط سرم شروع به عرق میگند وعلتش برایم نا معلوم است خواهشمندم مرا راهنمایی بگنید. متشگرم


دکتر جمال الدین حسن زاده :

علتش برای بنده هم نامعلومه .منتها بطور کلی توصیه در مورد مشکلات ناشی از تغذیه پرهیز از آن ماده غذایی است. [ 1396-09-20 ]


پاسخ سوال پزشکیعرق [ لینک مستقیم این سوال ]


سوال :

سلام پسری هستم 25 ساله قدرم 184 وزنم 99 حدواد سه ماهی هست 7 یا 8 کیلو کم کردم با پیاده روی بیشتر و نان لواش کنار گذاشتم و برنجم خیلی کم گاهی وقتها فقط مشکلی که دارم اینه که ضعیف شدم هم زود سردم میشه و پیاده روزی میکنم سرم جزعی گیج میره و کمی پاهام بخصوص دوقولوها احساس درد میکنه بیشتر وقتها لطفا من را راهنمایی کنید از چی استفاده کنم دچار ضعف نشوم و مشکل حل شه


دکتر منصور ریسمانچیان :

سلام اول از همه باید یک آزمایش خون بدید دوم اینکه حتما زیر نظر متخصص تغذیه باید وزن کم کنید چون ممکنه دریافتی شما از اون چیزی که لازمه کمتر باشه و همین باعث ضعف شما شده و سوم اینکه تحرک شما نباید بیشتر از 40 دقیقه پیاده روی سریع در روز باشه. [ 1396-09-20 ]


پاسخ سوال پزشکیماهی درد ضعف [ لینک مستقیم این سوال ]


سوال :

با سلام یک جلسه ساب سیژن همراه با لیزر سی 2 چقد در درمان اسکار جوش موثره؟


دکتر جمال الدین حسن زاده :

بطور کلی میزان پاسخدهی به درمان نسبی است و در افراد مختلف متفاوت است. [ 1396-09-20 ]


پاسخ سوال پزشکیجوش [ لینک مستقیم این سوال ]


سوال :

سلام. ببخشید برای کسانی که ناخن جوی دارند ممنون میضم توضیح بدین. میشه مدتی کاشت انجام بدیم تا ناخن های خودمون بلند بشه و عادت ناخن جوی رو ترک کنیم؟ چون من چند بار خواستم بلند کنم ولی به هر دلیلی نتونستم.


دکتر جمال الدین حسن زاده :

این حالت جز رفتارهای وسواسی محسوب میشه و برای درمان اون مراجعه به روانپزشک توصیه میشه [ 1396-09-20 ]


پاسخ سوال پزشکیناخن [ لینک مستقیم این سوال ]


سوال :

باسلام خدمت آقای دکتر عزیز ازشهرستان مزاحم میشم مدتیست درگیری یک بیماری پوستی هستم پس از نمونه برداری از منطقه آسیب دیده گونه جواب نمونه برداری بیماری عفونی روزاسه نشون داده شدپس از ویزیت دکتر تحت درمان داروی پماد میترونیدازول وآنتی بیوتیک داکسی سایکلین رو تجویز نمودندحدود هشت ماه دارم مصرف میکنم ولی متاسفانه هنوز درگیر بیماری هستم وعلائم بهبودی کامل مشاهده نشدلطفا راهنمایی بفرمایید


دکتر علیرضا واعظ شوشتری :

بیماری روزاسه از جمله بیماریهای طول کشنده پوست است که پاسخ به درمان آن بسیار متفاوت است. ممکن است نیاز به تعویض داروهای شما باشد. از طرف دیگر شاید لازم باشد چند جلسه لیزر درمانی انجام بدهید. [ 1396-09-19 ]


پاسخ سوال پزشکیپوست عفونی [ لینک مستقیم این سوال ]


سوال :

سلام خسته نباشید من در عرض ۶ ماه دوبار سی تی اسکن از سرم کردم و بسیار نگران عوارض اشعه هستم ممنون میشم توضیحی بدید که واقعا چقدر در معرض خطر قرار گرفتم و ایا فاصله ۶ ماه بازهم باعث خطر میشه یا نه ممنون


دکتر غلامرضا سیف :

سلام دوست عزیز دو بار سی تی اسکن از سر طی مدت 6 ماه عارضه نگران کننده ای ندارد [ 1396-09-19 ]


پاسخ سوال پزشکی[ لینک مستقیم این سوال ]


سوال :

با سلام .آقای دکتر من بدلیل جوش صورت 60 عدد قرص اسپیرونولاکتون 100تجویز شد برام.ولی الان ده تا شو مصرف کردم جوشهای صورتم بیشتر شدن .پیشونی حتی طرف اتصال فک و گوش هامم جوش زدن.چکار کنم؟مگر این قرص نباید باعث بهبود جوش صورت بشه؟


دکتر علیرضا واعظ شوشتری :

در مراحل اولیه درمان جوش امکان تشدید آن وجود دارد. پاسخ اصلی اسپیرونولاکتون یک تا دو ماه بعدظاهر میشود. [ 1396-09-19 ]


پاسخ سوال پزشکیجوش صورت فک [ لینک مستقیم این سوال ]


سوال :

سلام. من شنبه عمل پلکسر انجام دادم. اما هموز بعد از ۶روز از عمل زخمها باز هستند و ورم زیادی دارد. ضمن اینکه سوزش و خارش زیادی هم در خود چشمم احساس میکنم. ایا این موارد طبیعیست؟


دکتر علیرضا واعظ شوشتری :

پلکسر زخم نداردکه باز باشد. ممکن است دلمه های ریز بعد از جدا شدن کمی قرمز یا صورتی باشد این روند طبیعی است [ 1396-09-19 ]


پاسخ سوال پزشکیورم خارش [ لینک مستقیم این سوال ]


پیامهای بهداشتی
حضرت رسول )ص): در حالي غذا بخور كه اشتها داشته باشي و هنگامي دست از غذا بكش كه هنوز اشتهايت باقي است. (بحار ، جلد 62 ، صفحه 291)


مطالب پزشکی پر بازدید
وب سایت های پر بازدید پزشکان