1- سحر را سبک مصرف کنید . مصرف سحری پرچرب و شیرین باعث می شود در طول روز احساس تشنگی کنید و ولع بیشتری نسبت به غذا داشته باشید . بهترین گزینه برای سحری سبزیجات و میوه ها مخصوصا سبزیجات کربوهیدراتی مثل هویج و سیب زمینی هستند . سبزیجات منابع خوبی از فیبرها ،ویتامینها و املاح هستند و می توانند سلامت شما را تضمین کنند .
2- در وعده ی سحر می توانید از فهرست کربوهیدراتها به دلخواه خود و البته در حجم و اندازه ی کم، برنج یا نان را بهمراه یک خورش یا خوراک انتخاب کنید .
3- اگر جزو کسانی هستید که در وعده ی سحری اشتهای کمی ندارند میتوانید یک سالاد به دلخواه خود انتخاب کنید (سالاد میوه یا سبزیجات) که البته بهتر است آبلیمو و روغن زیتون چاشنی آن باشد و از مصرف مایونز ها پرهیز شود .
4- مصرف قهوه ،نوشابه و به طور کلی نوشیدنی های گازدار را در این وعده به طور کلی حذف کنید چراکه باعث مشکلات گوارشی شده و تشنگی شمارا در طول روز تشدید می کنند .
5- در وعده ی سحری بهتر است کربوهیدرات پیچیده مثل حبوبات (انواع لوبیاها ،نخود ،عدس ،ماش و لپه )و سبزیجاتی مثل خیارو هویج که شاخص گلایسمی پایینی دارند و باعث میشوند قند خون دیرتر افت کند و کمتر احساس گرسنگی در طول روز حس شود .
6- در وعده ی افطار همانطور که در قبل نیز اشاره شد ، آب ولرم و چای کم رنگ به همراه خرما بهترین گزینه است . همچنین شما می توانید در وعده ی افطار خود از سوپهای سبک مثل سوپ شیر نیز کمک بگیرید.
7- از مصرف تنقلاتی مثل چیپس و پفک در وعده ی افطاربه شدت پرهیز کنید چرا که این مواد دیر هضم می شوند و باعث دل درد می شوند .
8- در این ماه از بهتر است تا جای ممکن از مصرف غذاهای پرچرب و سرخ کردنی خودداری شود و غذاهای آب پز و بخار پز که کالری کاذب کمتری دارند و مواد مغذی و ویتامینها و املاح سبزیجات را حفظ می کند جایگزین آنها شوند .
9- دقت کنید که مصرف آب زیاد در افطارممکن است باعث مشکلات گوارشی و تهوع شود و بهتر است مصرف نوشیدنی های در بین وعده ی افطار تا سحر باشد تا از مشکلات کلیوی هم جلوگیری شود .