facebook instagram telegram www.pezeshkonline.ir










رس بستن خاصیت مهم عسل طبیعی است
دکتر منصور ریسمانچیان - پزشک عمومی

رس بستن خاصیت مهم عسل طبیعی است

دکتر منصور ریسمانچیان [ پزشک عمومی ]

آدرس وب سایت : www.rismanchian.ir
آدرس مطب : اصفهان ، خیابان شمس آبادی ، بین بسیج و چهارراه قصر ، جنب داروخانه زیتون ، ساختمان شمس ، طبقه سوم تلفن مطب : 32207810 - 031
رس بستن خاصیت مهم عسل طبیعی است


در عسل طبیعی حالتی وجود دارد که به آن رس بستن می گویند.در فرایند رس بستن عسل از زیر شروع می کند به تغییر شکل دادن و چیزی شبیه روغن جامد میشود تا اینکه تمام ظرف را می گیرد.عسل به علت داشتن آب و کاهش رطوبت در زمان نگهداری و وجود گرده در آن و آنزیم هایی که زنبور عسل به آن می افزاید، شروع به شکرک زدن و رُس کردن می نماید، مدت زمان شکرک زدن به نوع گل و آب و هوای منطقه نیز مربوط می شود….

چون دیاستاز موجود در عسل مواد قندی را به خود جذب کرده و هسته تبلور یا شکرک زدن (گرانوله شدن ) در عسل را ایجاد می کند (هر چقدر ذرات رُس کوچکتر باشد عسل خالصتر است) و این برای عسلهای طبیعی صادق است. تنها عسلهایی رُوس نمی کنند که به آن جوهر لیمو, اسید سیتریک و…..اضافه نمایند و یا عسل را بالای ۵۰ درجه c حرارت مستقیم بدهند در این حالت عسل تمامی آنزیم های مفید خود را از دست داده و تبدیل به ماده قندی شیرین وبی ارزش می شود از این روست که این گونه عسلها هیچ وقت رُوس نکرده و همانطور روان و شفاف باقی می مانند.

چنانچه عسل شما رس کرد ،می توانید آن را در ظرف آب گرم (کمتر از ۵۰درجهc به مدت ۲۰ دقیقه قرار دهید و پس از شل شدن مصرف نمایید.متاسفانه در کشور ما به علت اینکه مردم اطلاعات صحیح و شناخت کافی از عسل را ندارند و اطلاع رسانی کافی نیز در این زمینه وجود ندارد ،عسل رس کرده را نامرغوب و تقلبی می پندارند.که این فرضیه کاملا اشتباه است. به علاوه آزمایشاتی در بین افراد رواج یافته به عنوان مثال ریختن عسل جلوی مورچه ،روی کاغذ ریختن و آتش زدن عسل و غیره...

که هیچ یک از این اعمال صحت نداشته و از نظر علمی و عسل شناسان مردود می باشد.برای شناخت عسل تغذیه ای تنهاترین و کاملترین و بهترین راه ،آزمایشگاه می باشد و یا در صورت عدم دسترسی به چنین آزمایشگاههایی تهیه عسل از افراد مطمئن و مورد اعتماد که قبلا آن را آزمایش کرده باشند و همراه عسل برگه آنالیز آن را نیز ارائه نمایند توصیه می شود.عسل مرغوب عسلی است که میزان ساکارز آن طبق ماده ۹۲ استاندارد عسل ایران از ۵%تجاوز نکند و بهترین آن از ۳%به پایین است و همچنین هر چه مقدار ساکاروز عسل پایین باشد عسل خالص تر است.
از این مطالب برای سلامتی ، بهبود شیوه زندگی و پیشگیری از بیماری های خود و عزیزانتان استفاده فرمایید و در صورتی که مطلب را مفید تشخیص دادید لطفا آن را به اشتراک بگذارید و ما را به دیگران معرفی نمایید .

دکتر مهدی طرزی - جراح زیبایی بینیمطالب و مقالات پزشکی مرتبط
دکتر منصور ریسمانچیان - پزشک عمومی

عسل وزنتان را کاهش می‌دهد

دکتر منصور ریسمانچیان [ پزشک عمومی ]

آدرس وب سایت : www.rismanchian.ir
آدرس مطب : اصفهان ، خیابان شمس آبادی ، بین بسیج و چهارراه قصر ، جنب داروخانه زیتون ، ساختمان شمس ، طبقه سوم تلفن مطب : 32207810 - 031
دکتر مرتضی رضیعی - متخصص پوست و مو

کاربرد عملی عسل درمانی در بهداشت پوست ...

دکتر مرتضی رضیعی [ متخصص پوست و مو ]

آدرس وب سایت : www.drrazi.ir
آدرس مطب : تهران ، شهرک ژاندارمری ، بر بلوار مرزداران ، بین خیابان ایثار و شهید آریافر ، پلاک 122 ، طبقه اول تلفن مطب : 44201694 - 021
دکتر منصور ریسمانچیان - پزشک عمومی

عسل ( فواید و کاربردها در پزشکی )

دکتر منصور ریسمانچیان [ پزشک عمومی ]

آدرس وب سایت : www.rismanchian.ir
آدرس مطب : اصفهان ، خیابان شمس آبادی ، بین بسیج و چهارراه قصر ، جنب داروخانه زیتون ، ساختمان شمس ، طبقه سوم تلفن مطب : 32207810 - 031
دکتر مریم ملکی - متخصص پوست و مو

بازسازى پوست با عسل

دکتر مریم ملکی [ متخصص پوست و مو ]

آدرس وب سایت : www.doctormaleki.com
آدرس مطب : اصفهان ، خیابان چهارباغ بالا ، جنب مجتمع پارک ، طبقه فوقانی بانک سپه تلفن مطب : 36662224 - 031
دکتر اکرم صالحی - طب سنتی

خواص عسل و دارچين

دکتر اکرم صالحی [ طب سنتی ]

آدرس وب سایت : www.drakramsalehi.ir
آدرس مطب : اصفهان ، خيابان بزرگمهر ، ابتدای هشت بهشت غربی ، كوی شهيد شمندی ، مجتمع غدير ، طبقه زيرزمين تلفن مطب : 32664342 - 031
پیامهای بهداشتی
مواد غذايي را هرگز از فروشندگان دوره گرد خريداري نكنيد.


مطالب پزشکی پر بازدید
وب سایت های پر بازدید پزشکان