دم کرده بادرنجبویه
دم کرده آن تعریق بدن را افزایش میدهد که راه درمان سنتی سرماخوردگیهای همراه با تب است. همچنین نوشیدن دم کرده ی بادرنجبویه بعد ازغذا به هضم آن کمک می کند .
چند نسخه گیاهی از بادرنجبویه برای تقویت قلب
نسخه شماره 1 :
سنبل الطیب یک قسمت/ گل گاو زبان یک قسمت/بادرنجبویه یک قسمت
طرز تهیه و مقدار مصرف :
یک قاشق غذا خوری از مخلوط فوق را که قبلا کوبیده شده باشد، در یک لیوان آب جوش بریزید و مدت 15 دقیقه باقی بگذارید تا دم بکشد. سپس آن را صاف کرده و روزی دو بار، هر بار یک فنجان، صبح و شب نیم ساعت بعد از غذا میل کنید .
نسخه شماره 2 :
گل زالزالک 30 گرم/ بادرنجبویه 10 گرم/ سنبل الطیب 5 گرم
طرز تهیه و مقدار مصرف :
یک قاشق غذا خوری از مخلوط فوق را که قبلا کوبیده شده باشد، در یک لیوان آب جوش بریزید و 20 دقیقه باقی بگذارید تا دم بکشد. سپس آن را صاف کرده و روزی دو بار، هر بار یک فنجان، صبح و شب نیم ساعت بعد از غذا میل کنید .
نسخه شماره 3 :
گل زالزالک 30 گرم/بادرنجبویه 10 گرم/بابونه 10 گرم ، زیره 10 گرم
طرز تهیه و مقدار مصرف :
یک قاشق غذا خوری از مخلوط فوق را که قبلا کوبیده شده باشد، در یک لیوان آب جوش بریزید و 20 دقیقه باقی بگذارید تا دم بکشد. سپس آن را صاف کرده و روزی دو بار، هر بار یک فنجان، صبح و شب نیم ساعت بعد از غذا میل کنید .
عوارض جانبی
- بهتر است اشخاص گرم مزاج این گیاه را نخورند و اگر هم مصرف کردند، برای رفع عوارض آن می توانند از گل بنفشه و سکنجبین استفاده کنند .
- تهوع و گیجی
- تحریکات پوستی
- در مواردی ناراحتی گوارشی
- خستگی عمومی، احساس سنگینی در سر، بی حسی و سپس خواب عمیق و کاهش فشار خون (در مصرف بیش از حد )
ادامه دارد...
شبکه پزشک آنلاین در برگیرنده اطلاعات وسیع در حوزه پزشکی می باشد. در این مجموعه می توانید مطالب مفید و مستندی را پیرامون تغذیه، پوست و مو، زنان و زایمان و ... بیابید. همچنین امکان دسترسی به پرسش و پاسخ پزشکی در این حوزه ها را داشته باشید.