استفاده از روش متفاوت در پخت سبزیجات میتواند نظرتان در مورد بعضی از آنها را به کلی تغییر دهد و شاید دوست داشته باشید دوباره و دوباره از آن نوع سبزیجات استفاده کنید. در این مقاله سعی داریم به شما بیاموزیم سبزیجات را با سبکی متفاوت آماده ی خوردن کنید تا برایتان دلپذیر تر شود.
نخود فرنگی
چرا باید نخود فرنگی بخورید: یک فنجان نخود فرنگی خام دارای50گرم فیبر است و وقتی پخته هم شود باز16گرم فیبر دارد. چرا بدتان می آید: شاید به این دلیل باشد که همیشه نخود فرنگی را به صورت کنسرو شده و نرم استفاده کردید. خوشمزه اش کنید: نخود فرنگی یکی دیگر از سبزیجاتی است که بعد از تغییر عاشقش میشوید. تنها کافیست نخود فرنگی تازه به جای کنسرو شده استفاده کنید. نخود فرنگی خیلی سریع بجوش می آید. حرارت باعث میشود نخود فرنگی به سادگی کلروفیل شود و منیزیم خود را از دست بدهد. اگر بیش از حد نخود فرنگی را پختید به آن روغن زیتون اضافه کنید.
اسفناج
چرا باید اسفناج بخورید: یک فنجان اسفناج تنها7کالری دارد، این غذای فوق العاده دارای لوتئین، فولات، پتاسیم و فیبراست که همه ی این مواد مغذی برای داشتن قلبی قوی ضروری است. چرا بدتان می آید: شاید خوردن اسفناج به صورت خام طغمی تلخ را به کامتان بیاورد، همچنین اسفناج اگر زیادی پخته شود باز هم ممکن است طعمی دلنشین نداشته باشد. خوشمزه اش کنید: اضافه کردن میوه به اسفناج باعث میشود طعم تلخ آن کمتر به چشم بیاید. با اضافه کردن مقداری روغن زیتون طعم این سالاد میتواند بهتر هم شود. میتوانید به سالاد خود مقداری فلفل، فلفل دلمه ای و سیر نیز اضافه کنید.
ادامه دارد ...
سئوی سایت راه کاری است که با استفاده از آن می توانید در فضای وب دیده شوید. ما می توانیم سایت شما را در جستجوی پررقابت ترین کلمات کلیدی مدنظرتان، به اولین صفحه گوگل منتقل نماییم. گروه نرم افزاری پزشک آنلاین آماده ارائه خدمات طراحی وب سایت و بهینه سازی نرم افزاری و محتوایی پزشکان می باشد. لطفا جهت هماهنگی و کسب اطلاعات بیشتر با شماره 09128883465 تماس حاصل فرمایید.