facebook instagram telegram www.pezeshkonline.ir




















دوستی با سبزیجات (قسمت چهارم)
دکتر منصور ریسمانچیان - پزشک عمومی

دوستی با سبزیجات (قسمت چهارم)

دکتر منصور ریسمانچیان [ پزشک عمومی ]

آدرس وب سایت : www.rismanchian.ir
آدرس مطب : اصفهان ، خیابان شمس آبادی ، بین بسیج و چهارراه قصر ، جنب داروخانه زیتون ، ساختمان شمس ، طبقه سوم تلفن مطب : 32207810 - 031
دوستی با سبزیجات (قسمت چهارم)

بامیه
چرا باید بامیه بخورید: فیبر نامحلول موجود در بامیه باعث جلوگیری از یبوست میشود. بامیه همچنین منبعی غنی از ویتامین B6 و فولات میباشد. چرا بدتان می آید: بسیاری تنها به دلیل اینکه بامیه را به صورت آب پز خورده اند دیگر میلی به خوردن آن ندارند. اگر بامیه بیش از حد پخته شود، به دلیل لعاب پف میکند و حالتی شل به خود میگیرد. خوشمزه اش کنید: میتوانید بامیه را کباب کنید و یا حتی در روغن سرخ کنید تا عطر و طعم بهتری از آن بدست بیاورید. میتوانید بامیه را در روغن زیتون آبلیمو و فلفل سیاره بخوابانید و سپس به مدت5دقیقه گریل کنید.

پیاز
چرا باید پیاز بخوریم: پیاز حاوی غلظت بالایی از فلاونوئید است. فلاونوئید یک نوع از پلی فنل است که به عنوان یک آنتی اکسیدان و عامل ضد التهابی عمل می کند. بعلاوه مصرف پیاز باعث کاهش خطر بیماری های قلبی و سرطان نیز هست. چرا بدتان می آید: همه میدانیم پیاز خام طعم و بویی تیز دارد. همچنین برخی نیز به خاطر ترد بودن پیاز آن را به سالاد و یا ساندویچ خود اضافه میکنند، اما بیشتر مردم به خاطر بو و مزه ی پیاز از آن صرف نظر میکنند. خوشمزه اش کنید: اگر پیاز را میپزید از حرارت کم استفاده کنید. بعد از10دقیقه پیاز طعمی شیرین به خود میگیرد.

ادامه دارد ...

از مطالب دکتر منصور ریسمانچیان ( حوزه ی تغذیه ، پوست و مو در اصفهان ) برای سلامتی ،و پیشگیری از بیماری های خود و عزیزانتان استفاده فرمایید و در صورتی که مطلب را مفید تشخیص دادید لطفا آن را به اشتراک بگذارید.

دکتر مهدی طرزی - جراح زیبایی بینی
پیامهای بهداشتی
روابط عاطفي سالم در خانواده ، سدي در مقابل اعتياد است


مطالب پزشکی پر بازدید
وب سایت های پر بازدید پزشکان