مارچوبه
چرا باید مارچوبه بخوریم: مارچوبه میتواند باعث تقویت و بهتر شدن روحیه شود. مارچوبه منبع مناسبی از فولات و ویتامین B است که با تحریک پذیری و خستگی روانی مبارزه میکند. چرا بدتان می آید: مارچوبه دارای عطر و طعمی منحصر به فرد است، برخی آن را چوبی توصیف کرده اند. چاشنی نامناسب میتواند طعم آن را از تعادل خارج کند. اگر درست پخته نشود اوضاع میتواند بدتر هم بشود، غذایی له شده و زشت خواهید داشت. خوشمزه اش کنید: میتوانید مارچوبه را در ماهی تابه بپزید. مارچوبه را آغشته به روغن زیتون و سیر کنید، روغن زیتون و سیر میتوانند مارچوبه را به کلی تغییر دهند.
کلم پیچ
چرا باید کلم پیچ بخورید: کلم پیچ میتواند نیاز یک روز بدن به ویتامین A و C را تامین کند، و همچنین بیش از پنج برابر ویتامین K را. چرا بدتان می آید: جویدن کلم پیچ خام سخت است همچنین طعمی قوی دارد. بعلاوه هضم کلم پیچ خام دشوار است و میتواند باعث نفخ و گاز شود. خوشمزه اش کنید: اگر کلم پیچ را برای مدتی مالش دهید این کار باعث شکسته شدن سلولز موجود در گیاه میشود. برگی که سلولزش شکسته شود تیره تر و ابریشمی میشود و حجمش نیز کمتر میشود. همچنین طعم تلخ آن از بین میرود و شیرین میشود. با این کار حتی دیگر نیاز ندارید مقدار زیادی سس سالاد اضافه کنید، مقداری روغن زیتون و آبلیمو کفایت میکند.
کلم
چرا باید کلم بخورید: یک فنجان کلم22کالری دارد. از این یک فنجان کلم میتوانید مقدار قابل توجهی ویتامین C، K و فیبر دریافت کنید. همچنین کلم سرشار از سولفورافن است، ماده ای شیمیایی که با سرطان و رادیکال های آزاد مبارزه میکند. چرا بدتان می آید: مواظب باشید کلم را زیادی نجوشانید. کلم نیز در صورت بیش از حد جوشانده شدن بد بو و لزج میشود. خوشمزه اش کنید: ابتدا، از جوشاندن کلم خودداری کنید. بهتر است کلم را به همراه ترکیبی از مواد شیرین سرخ کنید. سرخ کردن کلم به همراه قطعات سیب، روغن زیتون، پیاز زرد، سرکه ی سیب و فلفل غذایی خوش عطر و طعم را میسازد. سیب و پیاز مکمل عطر و طعم طبیعی کلم هستند.
از مطالب دکتر منصور ریسمانچیان ( حوزه ی تغذیه ، پوست و مو در اصفهان ) برای سلامتی ،و پیشگیری از بیماری های خود و عزیزانتان استفاده فرمایید و در صورتی که مطلب را مفید تشخیص دادید لطفا آن را به اشتراک بگذارید.