سبزیجات رنگارنگ برای پایه ریزی یک برنامه غذایی سالم لازم است.اماسوالی شاید ذهن را درگیر کند: تا کی این سبزی ها خوب می مانند؟ با توجه به تنوع سبزیجات هر کدام تاریخ انقضا خاص خود را دارد.
انتخاب سبزیجات برای خرید و زمان بندی استفاده از آنها به نوعی چالشی است که باید با هوشمندی از پس آن بر بیایید. شاید یک روز به سراغ یخچال بروید تا سالاد کلم مورد علاقه ی خود را آماده کنید، ولی متوجه می شوید کلم پیچ کمی پژمرده و لزج شده، و به کل برنامه ای که داشتید خراب می شود. به همین دلیل مهم است که بدانیم عمر مفید سبزیجات چقدر است، مخصوصا زمانی که لیست خرید را آماده میکنیم.
اینجا نکات مفیدی را در مورد برخی سبزیجات که استفاده از آنها بیشتر رایج است در اختیار شما قرار می دهیم.
سیب زمینی :
بیشتر سیب زمینی ها می توانند تا پنج هفته دوام بیاورند، اما برخی نیز تا سه هفته بیشتر دوام ندارند. تغییر رنگ و رشد پوست از نشانه های این است که سیب زمینی در حال خراب شدن است. میتوانید جوانه های جدید را قطع کنید، اما باعث تغییر چیزی نمی شود. سیب زمینی ها را خشک نگه دارید وگرنه کپک می زنند، پس وقتی می خواهید آنها را کنار بگذارید لازم نیست بشوریدشان. نکته ی مفید: سیب زمینی ها را در جای خشک، خنک و تاریک نگه دارید.
هویج :
هویج های تازه، بستگی دارد بچه هویج باشند یا هویج کامل، اما می توانند تا حدود پنج هفته دوام بیاورند. هویج های کامل هنوز پوست خود را دارند پس بیشتر دوام می آورند. اگر خمیری یا پلاسیده شدند بهتر است استفاده نشوند و دور ریخته شوند. نکته ی مفید: در همان کیسه ای که می خرید نگهشان دارید.
ادامه دارد ...
از مطالب دکتر منصور ریسمانچیان ( حوزه ی تغذیه ، پوست و مو در اصفهان ) برای سلامتی ،و پیشگیری از بیماری های خود و عزیزانتان استفاده فرمایید و در صورتی که مطلب را مفید تشخیص دادید لطفا آن را به اشتراک بگذارید.