facebook instagram telegram www.pezeshkonline.ir





فواید و مضرات تخم مرغ (قسمت اول)
دکتر منصور ریسمانچیان - پزشک عمومی

فواید و مضرات تخم مرغ (قسمت اول)

دکتر منصور ریسمانچیان [ پزشک عمومی ]

آدرس وب سایت : www.rismanchian.ir
آدرس مطب : اصفهان ، خیابان شمس آبادی ، بین بسیج و چهارراه قصر ، جنب داروخانه زیتون ، ساختمان شمس ، طبقه سوم تلفن مطب : 32207810 - 031
فواید و مضرات تخم مرغ (قسمت اول)

برای پخت تخم مرغ روش های مختلف و زیادی وجود دارد، از آبپز کردن و سرخ کردن گرفته تا سوخاری کردن و غیره. در عین حال، باورهای غلط زیادی در مورد فواید و مضرات تخم مرغ وجود دارد. بعضی افراد معتقدند به دلیل کلسترول بالایی که تخم مرغ دارد، باید از خوردن آن خودداری کرد. بعضی ها هم فکر می کنند هر چه زرده ی تخم مرغ پر رنگ تر باشد بهتر است.
در این مطلب می خواهیم تمام تصورات اشتباهی که درباره ی این ماده ی غذایی وجود دارد را بررسی کنیم و به علت اشتباه بودن آن ها بپردازیم.

۱- کسانی که کلسترول بالایی دارند نباید تخم مرغ بخورند
تا مدت ها به کسانی که کلسترول بالایی داشتند توصیه می شد بعضی مواد غذایی که باعث افزایش کلسترول می شوند را از رژیم غذایی خود حذف کنند. تخم مرغ در صدر فهرست این مواد غذایی ممنوعه بود. درست است که چربی و کلسترول زرده ی تخم مرغ بیشتر از سفیده ی آن است، اما همه ی انواع چربی مضر نیستند و کلسترول های به اصطلاح مفید همیشه باعث افزایش کلسترول های مضر خون نمی شوند.
البته فکر خوبی نیست که هر روز برای صبحانه سه عدد تخم مرغ بخورید، اما خوردن روزانه یک عدد تخم مرغ ضرری ندارد. افراد مبتلا به دیابت و بیماری های قلبی-عروقی باید بیشتر مراقب باشند و در هفته حداکثر سه عدد تخم مرغ بخورند.

ادامه دارد ...

از مطالب دکتر منصور ریسمانچیان ( حوزه ی تغذیه ، پوست و مو در اصفهان ) برای سلامتی، و پیشگیری از بیماری های خود و عزیزانتان استفاده فرمایید و در صورتی که مطلب را مفید تشخیص دادید لطفا آن را به اشتراک بگذارید.

دکتر علیرضا واعظ شوشتری - متخصص پوست و مو
پیامهای بهداشتی
پيشگيري؛ بهتر ، آسان تر و ارزانتر از درمان است


مطالب پزشکی پر بازدید
وب سایت های پر بازدید پزشکان