۱۳- درِ یخچال بهترین جا برای نگهداری تخم مرغ است
تقریباً همه ی یخچال ها روی درِ خود جای مخصوصی برای تخم مرغ دارند. اما توصیه می شود که تخم مرغ ها را در آنجا نگه ندارید. بهترین مکان برای نگهداری تخم مرغ جایی است که دمای ثابتی داشته باشد. در حالی که درِ یخچال، گرم ترین قسمت آن بوده و دمای آن دائماً در حال تغییر است. بهترین جا برای نگهداری از تخم مرغ، طبقه ی وسط یخچال است.
۱۴- طرز پخت تخم مرغ، هیچ تأثیری روی قابلیت هضم مواد مغذی آن ندارد
برای برخوردار شدن از مواد مغذی تخم مرغ، صرف خوردن آن کافی نیست، بلکه تخم مرغ باید درست هم پخته شود. تخم مرغ هم زده ای که در فر با دمای ۳۵۵ درجه ی فارنهایت پخته می شود، ظرف ۴۰ دقیقه حدود ۴۵ درصد از ویتامین D خود را از دست می دهد. سرخ و آبپز کردن تخم مرغ، حدود ۹۰ درصد از ویتامین D آن را حفظ می کند. قبل از پخت و پز با تخم مرغ، این نکات را در نظر داشته باشید.
۱۵- سفیده ی تخم مرغ به رفع چین و چروک کمک می کند
ماسک خانگی سفیده ی تخم مرغ این روزها طرفداران زیادی پیدا کرده. این ماسک پوست را لطیف تر کرده و به رفع چین و چروک ها کمک می کند. اما این اتفاق چطور می افتد؟ با تبخیر آب از سطح پوست، سفیده ی تخم مرغ یک لایه ی نازک روی پوست ایجاد می کند که با آب به راحتی شسته می شود.
تخم مرغ حاوی پروتئین، ویتامین های E و B و بیوتین است. کمبود این مواد باعث تضعیف موها و ناخن های ما می شود. مصرف تخم مرغ به حفظ سلامت اعضای بدن کمک می کند.
۱۶- تخم بلدرچین از تخم مرغ مفیدتر است
تخم بلدرچین در مقایسه با تخم مرغ، پروتئین، ویتامین و عناصر مفید بیشتری دارد، اما تفاوت قابل توجهی بین آن ها وجود ندارد. برای اینکه تأثیر این اندک تفاوت را ببینید، باید به طور منظم مقدار زیادی تخم بلدرچین بخورید. بلدرچین ها هم به سالمونلا مبتلا می شوند، بنابراین توصیه می شود که تخم آن ها را خام نخورید.