facebook instagram telegram www.pezeshkonline.ir





مارچوبه، خواص و مضرات (قسمت پنجم)
دکتر منصور ریسمانچیان - پزشک عمومی

مارچوبه، خواص و مضرات (قسمت پنجم)

دکتر منصور ریسمانچیان [ پزشک عمومی ]

آدرس وب سایت : www.rismanchian.ir
آدرس مطب : اصفهان ، خیابان شمس آبادی ، بین بسیج و چهارراه قصر ، جنب داروخانه زیتون ، ساختمان شمس ، طبقه سوم تلفن مطب : 32207810 - 031
مارچوبه، خواص و مضرات (قسمت پنجم)

بوی بد ادرار در نتیجه مصرف مارچوبه
برخی افراد بعد از مصرف مارچوبه، بوی بدی در ادرارشان ایجاد می شود. مواد حاصل از تجزیه مارچوبه در بدن که مرتبط با ایجاد بوی بد در ادرار می شوند، عبارت اند از: متان اتیول، کربن دی سولفید، بوترولاکتون، ترکیبات متعدد سولفوری دیگر و ... . بدن برخی افراد به دلیل اختلالات خفیف ژنتیکی در فرآیند تجزیه و متابولیزه کردن مواد شیمیایی موجود در مارچوبه، مواد بوداری را ایجاد می کند. این افراد باید با وجود اثرات فوق العاده این گیاه، به دلیل این اختلال ژنتیکی مارچوبه را از رژیم غذایی خود حذف نمایند.

مضرات مارچوبه برای افراد مبتلا به نقرس و سنگ کلیه
افرادی که اختلالات مرتبط با پورین مانند تجمع اسید اوریک دارند، باید از مارچوبه که سرشار از پورین می باشد؛ اجتناب کنند. از شایعترین اختلالات مرتبط با پورین،نقرس و سنگ های کلیوی اوراتی می باشد.

پیشنهادهایی برای گنجاندن مارچوبه در رژیم غذایی
1.استفاده از مارچوبه تازه در سالاد سبزیجات
2.مارچوبه پخته در پاستا، ماکارونی، لازانیا، پیتزا و...
3.اضافه کردن مارچوبه به املت، کوکو سبزی، خوراک مرغ و ...
4.اضافه کردن به انواع سوپ های سفید، سوپ سبزیجات و...

از مطالب دکتر منصور ریسمانچیان ( حوزه ی تغذیه ، پوست و مو در اصفهان ) برای سلامتی، و پیشگیری از بیماری های خود و عزیزانتان استفاده فرمایید و در صورتی که مطلب را مفید تشخیص دادید لطفا آن را به اشتراک بگذارید.

دکتر علیرضا واعظ شوشتری - متخصص پوست و مو
پیامهای بهداشتی
مقايسه كودكان با يكديگر ، اعتماد به نفس آنها را كاهش مي‌دهد


مطالب پزشکی پر بازدید
وب سایت های پر بازدید پزشکان