facebook instagram telegram www.pezeshkonline.ir





نخود فرنگی، سبزی نشاسته ای (قسمت دوم)
دکتر منصور ریسمانچیان - پزشک عمومی

نخود فرنگی، سبزی نشاسته ای (قسمت دوم)

دکتر منصور ریسمانچیان [ پزشک عمومی ]

آدرس وب سایت : www.rismanchian.ir
آدرس مطب : اصفهان ، خیابان شمس آبادی ، بین بسیج و چهارراه قصر ، جنب داروخانه زیتون ، ساختمان شمس ، طبقه سوم تلفن مطب : 32207810 - 031
نخود فرنگی، سبزی نشاسته ای (قسمت دوم)

نخود فرنگی منبعی فوق العاده از پروتئین
آنچه نخود فرنگی را از سایر سبزیجات مجزا می کند سطح پروتئین آن است. به عنوان مثال 170 گرم هویج پخته تنها 1 گرم پروتئین دارد، در حالیکه 170 گرم نخود فرنگی 4 برابر این مقدار پروتئین دارد. به علاوه نخود فرنگی سرشار از آنتی اکسیدان های پلی فنول هستند که فواید زیادی برای بدن دارند. به خاطر وجود مقدار بالای پروتئین و همچنین میزان فیبر بالای نخود فرنگی، این ماده غذایی خیلی سیر کننده است.
مصرف پروتئین سطح برخی هورمون ها را در بدن افزایش می دهد که این هورمون ها کاهش دهنده اشتها هستند. پروتئین و فیبر در کنار هم سرعت هضم غذا را آهسته کرده و در نتیجه مدت بیشتری احساس سیری می کنید.
مصرف پروتئین و فیبر کافی در روز به طور خودکار میزان کالری مصرفی شما را کاهش داده و در نتیجه اشتها را تحت کنترل قرار می دهد.
نخود فرنگی انتخاب خوبی برای افرادی است که محصولات حیوانی را مصرف نمی کنند، با این حال نخود فرنگی یک منبع کامل پروتئین محسوب نمی شود، چرا که فاقد آمینو اسیدی به نام متیونین methionine است.
برای اینکه اطمینان حاصل کنید که این آمینو اسید را به میزان کافی دریافت می کنید، بهتر است نخود فرنگی را با منبع پروتئینی دیگری مصرف کنید.مصرف میزان کافی پروتئین برای تقویت عضلات و سلامت استخوان ها ضروریست، به علاوه نقش مهمی در کاهش وزن بازی می کند.

ادامه دارد ...

از مطالب دکتر منصور ریسمانچیان ( حوزه ی تغذیه ، پوست و مو در اصفهان ) برای سلامتی، و پیشگیری از بیماری های خود و عزیزانتان استفاده فرمایید و در صورتی که مطلب را مفید تشخیص دادید لطفا آن را به اشتراک بگذارید.

دکتر علیرضا واعظ شوشتری - متخصص پوست و مو
پیامهای بهداشتی
شيردادن به كودك خود را بلافاصله پس از زايمان شروع كنيد .


مطالب پزشکی پر بازدید
وب سایت های پر بازدید پزشکان