پژوهشگران علوم پزشکی در ایالات متحد امریکا می گویند نتایج بررسی های صورت گرفته نشان داده است که خطر ابتلا به دیابت در کودکانی که به عنوان میانوعده کشمش و انگور مصرف میکنند کمتر از کودکانی است که به مصرف بیسکویتهای حاوی شکلات تمایل دارند.
به گزارش خبرنگار سایت پزشکان بدون مرز، محققان در این مطالعه وضعیت سلامت ۲۶ کودک ۸ تا ۱۱ ساله را که وزن طبیعی داشتند ، بررسی کردند. این کودکان با توجه به میان وعدههای مصرفی مانند کشمش، انگور، چیپس و بیسکویتهای حاوی تکههای شکلات با یکدیگر مقایسه شدند . محققان متوجه شدند که مصرف کشمش و انگور حجم غذای مصرفی را کاهش می دهد و در عوض بیسکویتها حجم غذای مصرفی را افزایش میدهند.
محققان آمریکایی اعلام کردند: کودکانی که به عنوان میان وعده کشمش و انگور مصرف می کنند در مقایسه با کودکانی که به مصرف شیرینی و بیسکویت تمایل دارند، کالری بیشتری در طول روز مصرف می کنند.
آنها همچنین نتایج ۸۰ تحقیق دیگر را بررسی و اعلام کردند: مصرف کشمش موجب بهبود کنترل گلوکز در خون می شود و خطر ابتلا به دیابت و بیماریهای قلبی را کاهش میدهد.مصرف کشمش برای کاهش و یا کنترل وزن نیز مناسب است.نتایج این مطالعه در مجلهJournal of Food Science منتشر شده است.
انگور دارای ویتامینهایA، B، C،D و املاحی مانند آهن، منیزیم، منگنز، کلر، ید، آرسنیک، فسفر، سیلیس است، همچنین انگور دارای مقدار زیادی تانن است.انگور دارای ۷۹ درصد آب، ۱۴ درصد قندهای مختلف و ویتامینهایA، B، C،D و املاحی مانند آهن، منیزیم، منگنز، کلر، ید، آرسنیک، فسفر و سیلیس است که دم کرده برگ جوان انگور جهت دفع ادرار، بیماری نقرس، زردی و استفراغ مفید است.
قند انگور به طور مستقیم و آسان وارد خون می شود و در عضلات و کبد ذخیره می شود، در حالی که سایر قندها به قند خون تبدیل شده و بعد وارد خون می شوند.همچنین کشمش باوجودی که شیرین و چسبناک می باشد، بر دندان اثر مخربی ندارد و باعث خرابی دندان نمی شود، حتی می توان گفت این میوه خشک از فساد دندان جلوگیری می کند. کشمش برای سلامت دندان و لثه بسیار مفید می باشد.
کشمش محتوی مقدار زیادی آهن می باشد. ۶۰۰ گرم کشمش، ۹۰ درصد آهن مورد نیاز روزانه بدن را تأمین می کند. ۱۰۰ گرم کشمش در حدود ۸۸/۱میلی گرم آهن دارد، در حالیکه ۱۰۰ گرم گوشت گاو بین ۴-۲ میلی گرم آهن دارد و منبع خوب فیبر، آنتی اکسیدان و همچنین منبع خوب انرژی می باشد.