متقاضیان وب سایت | طراحی وب سایت پزشک | همکاری ورود اعضا | عضو جدید | مشترکین | ورود کاربران ارتباط با ما | درباره ما | انتقادات | پیشنهادات | نظرات | پشتیبانی | اطلاعات تماس جستجوی مطالب | جستجوی پیشرفته | جستجوی مطالب پزشکی | جستجوی مقالات | جستجوی مطالب سوالات پزشکی | بهداشت | سلامت | درمان | پرسش و پاسخ پزشکی | مشاوره پزشکی وب سایت پزشک | سایت های پزشکان | وب سایت شخصی پزشک | سایت دکتر صفحه اصلی شبکه اطلاع رسانی پزشک آنلاین
 
نتايج جستجو بر روی سوالات با برچسب " ناباروری "
سوال : با درود، ۲۲ روز پیش در سوید IVF انجام دادم. ولی هفته پیش با یک خونریزی زیاد و روز ۲۱ با تست منفی مواجه شدم . مشکل تخمک گذاری دارم و هرگز نتوانستم بدون دارو پریود شوم. دراصفهان برای پریود شدن Medroxi Progestron va Estradio Valerat استفاده میکردم. اینحا هم از Primolut- Nor. پس از IVF گفتند برای نگهداشتن بچه از ژل واژینالی Crinone استفاده کنم. سوال من این است که ایا من که در حالت عادی پریود نمیشدم با مصرف این ژل حاوی پروژسترون ان خونریزی شدید را داشتم؟ به کار پزشکان سویدی تردید دارم، از شما درخواست کمک دارم. .
دکتر ندا مقتدری اصفهانی : درود بر شما...مصرف پروژسترون پس از IVF لازم است و در هر بار احتمال بارداری 20 تا 30 % است...کیفیت تخمک و اسپرم و آماده سازی رحم قبل از کاشت بسیار مهم است...اگر جنین فریز دارید می توانید دوباره اقدام کنید....اینکه با دارو تخمک داشته اید ولی خود به خود پریود نمی شوید یعنی از هیپوفیز هورمون لازم برای تخمک گذاری آزاد نمی شود و انشالله با روش های کمک باروری باردار می شوید...این مطالب را مطالعه فرمایید و حتی می توانید به مراکز معتبری که در اصفهان و تهران ومشهد و یزد هست مراجعه نمایید.. پروژسترون را اغلب هورمون حاملگی می نامند. اين هورمون برای آماده سازی لايه های اندومتر جهت لانه گزينی جنين ضروری است. تغييرات لازمه برای استحکام جنين در قسمتی از رحم که لانه گزينی نموده وابسته به پروژسترون می باشد.در نيمه اول سيکل قاعدگی که فوليکولها درتخمدان در حال رشد هستند هورمون غالب موجود استروژن است. بعد از تخمک گذاری (آزاد شدن يک تخمک بالغ از فوليکول)، نيمه دوم سيکل (فاز لوتئال)شروع شده وپروژسترون توسط تخمدانها توليد می شود. پروژسترون از سلولهای تخصص يافته فوليکول بعد از تخمک گذاری به نام جسم زرد توليد می گردد.اگر تخمک لقاح يافته در رحم لانه گزينی نکند (باردار نشود) سطح پروژسترون خون کاهش يافته و قاعدگی رخ خواهد داد واگر لانه گزينی با موفقيت صورت گيرد و حاملگی اتفاق بيافتد جسم زرد تا هفته 10 حاملگي توليد پروژسترون را ادامه خواهد داد . پروژسترون يک بخش ضروری ازدرمان ناباروری است. برای مثال پروژسترون در سيکل آی-وی-اف (IVF) برای حفظ حاملگی مفيد است . در حين آی-وی اف، به چند دليل توليد پروژسترون در يک خانم طبيعی کاهش می يابد. • داروهای که برای جلوگيری از تخمک گذاری پيش از موعد مفيد هستند ممکن است توليد پروسترون را به نسبت تخمک های جمع آوری شده کاهش دهند. • در زمان جمع آوری تخمک ها تعداد زيادی سلولهای توليد کننده پروژسترون نيز جدا شده و از تخمدان خارج می گردند. خانم های تحت درمان آی-وی-اف (IVF) برای اطمينان بيشتر از آمادگی اندومتر برای لانه گزينی بعد از تخمک کشی پروژسترون را مصرف خواهند کرد. چگونه پروژسترون تجويز می شود؟ در سيکل آی-وی-اف (IVF) مصرف پروژسترون در زمان بين تخمک کشی وانتقال جنين شروع می شود.وقتی تست باداری مثبت شد درمان پروژسترونی تا هفته 12-10 بارداری (سه ماهه اول) ادامه خواهد يافت. پروژسترون به صورت واژينالی تجويز می گردد .قاح خارج رحمي IVF موارد كاربرد IVF در تمام مواردي كه شرايط رسيدن اسپرم به تخمك در رحم فراهم نباشد مانند انسداد لوله هاي رحمي، چسبندگي هاي حفره لگني، تعداد كم اسپرم و تحرك پايين اسپرم از روشIVF استفاده مي شود. مراحل انجام عمل روز عمل، نمونه اسپرم از مرد و تخمك تحت يك بيهوشي كوتاه و موقت از زن گرفته مي شود. سپس اسپرم و تخمك در آزمايشگاه جنين شناسي در محيط كشت مجاور يكديگر قرار داده مي شود تا اسپرم خودش وارد تخمك شده و آن را بارور كند. به تخمك لقاح يافته، جنين گفته مي شود. جنين تك سلولي شروع به تقسيم مي كند و يك جنين چند سلولي ايجاد مي كند. جنين پس از 48 تا 72 ساعت به رحم زن منتقل مي شود تا در آنجا لانه گزيني كند و بارداري انجام شود. پس مي توان مراحل انجام عمل IVF را به چهار مرحله تقسيم كرد. مرحله اول: تحريك تخمدان، مرحله دوم: تخمك گيري، مرحله سوم: لقاح اسپرم و تخمك،‌ مرحله چهارم:‌ انتقال جنين. در مرحله اول براي تحريك تخمدان ها، از داروهاي هورموني استفاده مي شود. تزريق عضلاني آمپول HMG تخمدان ها را براي رشد فوليكول تحريك مي كند و تزريق عضلاني آمپول HCG باعث بلوغ تخمك ها و انجام تخمك گذاري مي شود. در مرحله عمل، تخمك گيري با يكي از دو روش لاپاراسكوپي يا با مشاهدات سونوگرافي از طريق واژينال امكان پذير است كه در پژوهشكده رويان اين كار با استفاده از روش دوم انجام مي گيرد. در روش دوم نيازي به بيهوشي عمومي نيست و با يك بيهوشي كوتاه مدت يا بي حسي موضعي قابل انجام است. با استفاده از دستگاه سونوگرافي، پزشك فوليكول ها را مشاهده مي كند و مايع فوليكولي همراه با تخمك كشيده مي شود كه به اين عمل اصطلاحا" پانكچر مي گويند. در مرحله سوم، عمل لقاح اسپرم و تخمك در محيط كشت آزمايشگاه انجام مي گيرد. با توجه به اينكه براي بالا بردن درصد موفقيت چندين تخمك لقاح مي يابد. تعداد جنين هاي تشكيل يافته زياد است. اگر اين جنين ها كيفيت مطلوبي داشته باشند تعدادي از آنها با صلاحديد زوج منجمد و نگهداري مي شوند تا درصورت نياز براي بارداري هاي بعدي از اين جنين ها استفاده شود. در مرحله چهارم يا انتقال جنين نيز نيازي به بيهوشي نيست. جنين يا جنين ها به وسيله يك كاتتر به داخل رحم منتقل مي شوند و يكي دو ساعت بعد از انتقال جنين، بيمار مرخص مي شود. مزايا و محدوديت هاي عمل IVF يكي از مزاياي IVF اين است كه قبل از انتقال جنين، عمل لقاح قابل مشاهده است و در صورتي كه اسپرم با تخمك لقاح پيدا نكند مي توان در نوبت هاي بعدي شرايط لقاح را تغيير داد. مزيت ديگر IVF اين است كه اگر يك بيمار فاقد لوله هاي رحمي باشد نيز بدون مشكل،‌ عمل IVF انجام مي شود. اما محدوديت IVF آن است كه ميزان بارداري در زنان بالاي 40 سال به علت پايين بودن كيفيت تخمك ها ي زن كاهش مي يابد. اقدامات قبل از عمل بعد از آزمايش هاي روتين،‌ آزمايش هورموني و ويزيت زوج توسط متخصصان در صورتي كه روش درماني IVF پيشنهاد شود مراحل زير طي مي شود: 1)روز دوم يا سوم قاعدگي براي بررسي وضعيت تخمدان ها و رحم سونوگرافي انجام مي شود. 2)بعد از انجام سونوگرافي با نظر متخصص دارو جهت تحريك تخمك گذاري تجويز مي شود. 3)طي مرحله مصرف دارو پنج الي شش نوبت سونوگرافي براساس ميزان واكنش تخمدان ها انجام مي شود. 4)زماني كه فوليكول ها به اندازه مناسب مي رسد داروي HCG تزريق مي شود و بيمار آماده عمل تخمك گيري مي شود. 5) حدود 36 ساعت بعد از تزريق HCG و هم زمان با دريافت نمونه اسپرم از مرد، عمل لقاح درون آزمايشگاه انجام مي شود. مراقبت هاي پس از عمل يك تا دو ساعت پس از عمل انتقال جنين بيمار مرخص مي شود. توصيه مي شود طي 3 الي 4 روز بعد از عمل فعاليتهاي شديد كه منجر به خستگي مفرط مي شود نداشته باشد. بديهي است آرامش روحي و رواني و پرهيز از شرايط پراضطراب مي تواند در موفقيت عمل مؤثر باشد. معمولا" 10 الي 12 روز بعد از انتقال جنين بيمار به آزمايشگاه هورموني مراجعه مي كند تا مقدار BHCG خون اندازه گيري شود. افزايش اين هورمون اولين نشانه حاملگي است. [ 1392-12-08 ]  لینک ثابت
کلمات کلیدی : IVF , ناباروری
سوال : با سلام و تحیات الهی آقای دکتر من پرورش اندام کار میکردم و تستسترون اتانتات 250هفته ای یکبار به مدت دو سال مصرف کردم و چهار ماه پیش با قط کردن تستسترون اناتتات دیدم من دیگر میل جنسی ندارم تو اینترنت مطالعه کردم و ویتامین ای 400 روزی یکبار سه ماه است مصرف کردم و الان از خودم راضی هستم ولی فکر میکنم وقتی ویتامین ای رو قط میکنم باز افت میل جنسی پیدا میکنم به نظر شما چی مصرف کنم تا مثل اول خوب بشم؟
دکتر محمد رضا قرائتی : با درودو عذرخواهی به خاطر دیرکرد در پاسخگویی.مصرف این هورمونها(استروئیدهای آنابولیزان مثل تستسترون و ناندرولون) در دراز مدت منجر به کاهش اسپرم سازی و ناباروری می شود ولی بر میل جنسی تاثیری ندارد.در مورد شما هم علتش احتمالا علل روحی و روانی است و به علت این هورمونها نیست و خودبه خود برطرف می شود. [ 1392-05-09 ]  لینک ثابت
کلمات کلیدی : اسپرم سازی , ناباروری
سوال : سلام خسته نباشیدمن الان 1/5ا سال زدواج کردم و10ماهه اقدام به بارداری کردم تا الان نتیجه ای نگرفتم وجلوگیری هم طبیعی بوده از هیچ دارو استفاده نکردم دکتر رفتم واسم قرص متفورمین وکلومفین داد وبه شوهرم قرص پنتوکسی فیلین وآمپول کوریومون داد مشکل ما چیه لطفاکمکم کنید ممنون میشم.
دکتر محمد شمس اردکانی : سلام بررسی اصول ناباروری بعد از یکسال که جلوگیری در کار نباشد لازم است از جمله بررسی اسپرم همسر -مصرف دارو بدون بررسی مورد سوال است [ 1391-06-27 ]  لینک ثابت
کلمات کلیدی : ناباروری
سوال : باسلام ایا نابارور بودن یه نفر نشونه عقیم بودن اون شخصه
دکتر محمد جعفر کیانی : خير اگر منظور نزديكي است [ 1391-05-03 ]  لینک ثابت
کلمات کلیدی : اسپرم , ناباروری
سوال : سلان اقای دکتر.من21 سالمه و در بیضه ی چپم واریکوسل گرید 2 مایل به 3 دارم.تعداد اسپرمم هم زیر 20 میلیونه.میخواستم بدونم اگرعمل واریکوسل رو به تاخیر بیندازم عارضه ی در من ایجاد میکنه یا نه.؟ممنون میشم هرگونه نظری رو که دارید به من بگید.
دکتر مجید حقیقت : تاخیر ممکن است وضعیت اسپرم را ضعیفتر و ناباوری غیرقابل برگشت ایجاد کند تاخیر جایز نیست. [ 1391-03-17 ]  لینک ثابت
کلمات کلیدی : واریکوسل , ناباروری
سوال : مدت 3 سال است كه ازدواج كرده ام و با آزمايشاتي كه انجام دادم مشخص شد آزو اسپرم هستم و در بيوپسي بيضه هيچ اسپرمي نبود و اصطلاح spermatocytic arrest نوشته شده اين اصطلاح يعني چه ؟ و آيا راهي براي بچه دار شدن براي من هست .ممنون مي شم porya1357
دکتر محمد رضا قرائتی : با سلام وعذرخواهی به خاطر تاخیر در پاسخگویی .این اصطلاح یعنی روند اسپرمسازی در یک مرحله متوقف شده است.چون در بیوپسی اسپرمی نبوده بارداری به طریقه طبیعی و کمکی(آی وی اف) امکان پذیر نیست و تنها راه باقیمانده استفاده از اسپرم اهدایی یا جنین اهدایی است.البته گاهی در بیوپسی مجدد بیضه ممکن است در سایر نواحی بیضه اسپرمی یافت شود. [ 1391-03-13 ]  لینک ثابت
کلمات کلیدی : اسپرم , نازایی , ناباروری
سوال : با سلام من پسری 22 ساله ام که در سن 15 سالگی اوریون گرفتم و اکنون بیضه هایم کوچکتر از حد معمول است(کمی بزرگتر از یک بند انگشت) میخواستم بدانم ایا درمانی برای عقیمی و کوچکی آن وجود دارد با تشکر
دکتر مجید حقیقت : اگر اازمایش نطفه صفر است درمانی وجود ندارد. [ 1391-03-04 ]  لینک ثابت
کلمات کلیدی : ناباروری , اوریون
سوال : سلام خانم دکتر خیلی ببخشید که وقتتان را می گیرم. من آزوسپرمي هستم .بعد از عمل واریکوسل دوطرفه باز صفر بود .بيوپسي (میکرو) بيضه انجام دادم جواب اين بود: "دو سه اسپرم با تحرك جزئي مشاهده شد" مي خواستم بدانم 1-احتمال بچه دار شدن من با ivf چقدر است؟ 2-آيا امكان بيرون آمدن اسپرم در اينده وجود دارد؟ خیلی ممنون
دکتر زهرا صابری : در هر صورت تنها راه IVF است حتی اگر احتمال ان کم باشد. [ 1391-03-03 ]  لینک ثابت
کلمات کلیدی : ناباروری , IVF
سوال : ضمن عرض سلام خدمت دکتر عزیز تو رو خدا به سوالم پاسخ بدید خیلی نگرانم بنده پسری هستم21 ساا که قرص فیناستراید مصرف مینم و همه به من میگویند که در اینده بچه دار نمیشوی با مصرف فیناستراید ایا این حرف صخت دارد و این که میگویند بعد از قطع ان بعد از دو سال ریزش موی شدیدتری پیدا میکنی ایا این حرف صحت دارد؟ خواهشا پاسخ بدید ایا باعث میشود من بچه دار نشوم در اینده؟ و گفته اند باعث پیسی و ریزش ابرو میشود با قطع ان ایا صخت دارد؟
دکتر علیرضا واعظ شوشتری : فیناستراید بر روی بچه دار شدن شما بی اثر است به طور موقت قوای جنسی شما تحلیل می رود که با قطع دارو بر میگردد. بعد از قطع هم ریزش ممکن است شروع شود ولی شدید تر از قبل نیست [ 1391-03-01 ]  لینک ثابت
کلمات کلیدی : فیناستراید , ناباروری
سوال : با سلام.. من پسر هستم و 22 سال دارم .. یک سوال واقعا مهمی دارم که زندگیمو تحت تاثیر خودش قرار داده.. خلاصه بگم : من از نوجوانی موهای بلندی داشتم و یکی از موضوعات مهم از همون اول موهام بود.. الان 22 سالم شده خوشبختانه ریزش مو " ندارم " اما موهام نازکتر و کدرتر شدن و ضخامت قبلن رو ندارن .. مولتی ویتامین و اکوفن هم مصرف کردم..سوال من اینه که می تونم تا زمان ازدواج از" فیناستراید" برای ضخیم شدن موهام " استفاده کنم؟ هم برای همین هم برای اینکه خدانکرده دچار ریزش موی ارثی مردان نشم؟؟ ...ممنون بی صبرانه منتظر جواب هستم...
دکتر رضا رباطی : اگر ریزش موی مردانه مطرح باشد، فیناسترید موثر هست اما بهتر است تحت نظر پزشک مصرف شود. [ 1391-02-27 ]  لینک ثابت
کلمات کلیدی : فیناستراید , ناباروری
سوال : ضمن عرض سلام خدمت دکتر عزیز تو رو خدا به سوالم پاسخ بدید خیلی نگرانم بنده پسری هستم21 ساا که قرص فیناستراید مصرف مینم و همه به من میگویند که در اینده بچه دار نمیشوی با مصرف فیناستراید ایا این حرف صخت دارد و این که میگویند بعد از قطع ان بعد از دو سال ریزش موی شدیدتری پیدا میکنی ایا این حرف صحت دارد؟ خواهشا پاسخ بدید ایا باعث میشود من بچه دار نشوم در اینده؟ و گفته اند باعث پیسی و ریزش ابرو میشود با قطع ان ایا صخت دارد؟
دکتر رضا رباطی : باعث ناباروری نمی شود. در صورت قطع سریع دارو موهای اضافه شده می ریزد. [ 1391-02-26 ]  لینک ثابت
کلمات کلیدی : ناباروری , فیناستراید , ریزش مو
سوال : با سلام من 28سالمه ومتاهل دارای موهای زائد می باشم از لیزر به خاطر اشعه بودنش می ترسم آیا لیزر مطمئن هست یا راهی بهتر از اون وجود داره یا نه احتمال این هست که باعث نازائی بشه قبلا به خاطر راهنمائیهاتون ازتون کمال تشکر رادارم
دکتر گیتا فقیهی : اشعه لیزر هیچ گونه ضرری ندارد و راهی مطمئن برای از بین بردن موهای زائد می باشد . [ 1391-02-03 ]  لینک ثابت
کلمات کلیدی : لیزر , موهای زائد , ناباروری
سوال : با سلام جناب آقای دکتر من27سالمه روی صورتم موهای زائد زیادی دارم از لیزر به خاطر اشعه بودن می ترسم می خواستم بدونم آیا لیزر مطمئن هست یا راهی بهتر از اون وجود داره و آیا لیزر ممکنه باعث نازانی بشه با تشکر
دکتر رضا رباطی : لیزر موی زاید عوارض نگران کننده ای ندارد. [ 1391-01-21 ]  لینک ثابت
کلمات کلیدی : موهای زائد , لیزر , ناباروری
سوال : سلام من21 سال دارم چند ماه پیش4 یا5 ماه پیش قاعدگیم زودتر از دوره ی معمولم شروع شدگفتم شایدطوری نباشه ماه بعددوباره سه یا چهار روززودتر پریود شدم و درد شدید زیر شکمم میگرفت رفتم دکتر بعدسونوگرافی گفت تنبلی تخمدان دارم و یه سری کیستای ریزم دارم که قرص سیپروترون کامپاند داد و پنج روز بعد از قاعدگیت مصرف کن دو ماهه مصرف میکنم طی 21روز.حالاخانوم دکتر بهتر ودرد ندارم ولی میخواستم بدونم دلیل تنبلیشون چیه بعدم دلیلش کیستاس اگه کیستا دلیلشن چرا به وجود اومدن بعدم این بیماری تا اخر عمر همراهمه خانوم دکتر و ممکن باعث ناباروریم بشه؟یا میگن دچار دیابت میکنه ادم رو حتمیه؟البته لاغر هم هستم قدم176 وزنم 55.
دکتر زهرا صابری : تنبلی تخمدان بر اساس علائم درمان میشود بله احتمال دیابتی شدن یا نازایی هست ولی با پیشرفت های زیادی که در درمان و پیشگیری حاصل شده نگران نباشید.البته همه هم نازایی یا دیابت پیدا نمیکنند تعداد کمی دچار این مشکلات میشوند.اگر واقعا تنبلی تخمدان دارید حتما قرص اپومتفورمین روزی 2-3 عدد مصرف کنید. [ 1391-01-19 ]  لینک ثابت
کلمات کلیدی : پریود , ناباروری , تنبلی تخمدان
سوال : با سلام خدمت آقای دکتر ببخشید من یه سوال خیلی مهم دارم که هرچه سریعتر ممنون میشم پاسخ بدید. گر در آزمایش اسپرم نتایج زیر وجود داشته باشه دقیقا یعنی چه مشکلی وجود داره؟و چقدر احتمال بچه دار شدن در آینده کم میشه؟آیا کلا سبب ناباروری میشه؟ motile sperm 42.08 progressive sperms 37.66 بقیه جواب ها نرمال هست با تشکر فراوان
دکتر محمد رضا قرائتی : با سلام وعذرخواهی به خاطر تاخیر در پاسخگویی .در طبقه بندی جدید حرکت اسپرمها 4 گرید می شود:گرید A=حرکت روبه جلوی سریع، گریدB=حرکت رو به جلوی آهسته،گرید C=حرکت درجا بدون حرکت به جلو و گرید D=بی حرکت.اگر گریدA حداقل بیست و پنج درصد یا گرید A+B حداقل 50 درصد باشد حرکت اسپرمها طبیعی است.این تقسیم بندی که شما ذکر کرده اید جدید نیست ولی در کل می توان گفت خوب است و جای نگرانی نیست. [ 1391-01-17 ]  لینک ثابت
کلمات کلیدی : اسپرم , ناباروری
سوال : سلام دکتر میخواستم بذونم خودارضایی میتونه باعث هیدروسل یا واریکوسل بشه یانه؟ و آیا هیدروسل به تنهایی میتونه باعث عقیمی بشه؟ با تشکر
دکتر داریوش منصوری : خیر [ 1391-01-16 ]  لینک ثابت
کلمات کلیدی : واریکوسل , هیدروسل , ناباروری
سوال : باسلام وخسته نباشید نوزاد ما حدود 3ماه سن دارد و از 3 هفته پیش کیسه بیضه او بزرگ شده است سونوگرافی او حاکی از آب درون کیسه در دو بیضه می باشد وقتی مراجعه به فوق تخصص جراحی کودکان کردیم گفت سریعاً باید عمل شود(هیدروسل) در صورت عمل نشدن باعث عفونت و در آوردن بیضه ها و اقیم شدن آن می شود و دکتر دیگری گفته بگذارید تا 3 تا 6ماه آینده خودش جذب می شود حال نمی دانبم چه کنیم ؟آیا خطری دارد؟لازم به ذکر است هر دو بیضه بزرگ هستند و کوچک یا بزرگ نمی شوند و فتخ هم ندارد)
دکتر داریوش منصوری : تا یک سالگی 90% این موارد خودش خوب میشود. اگر نشد عمل می خواهد. [ 1391-01-16 ]  لینک ثابت
کلمات کلیدی : بیضه , هیدروسل , ناباروری
سوال : سلام.پسری که ناباروری دائمی داردونمیتواندبچه دارشودآیامیتواندازدواج کند؟ مراراهنمایی کنید.ترس ازاینکه نتوانم ازدواج کنم خیلی اذیتم میکند.
دکتر فرناز عطائی : ازدواج صرفا جهت بچه دار شدن نیست.اگر طرف مقابلتان این موضوع را بپذیرد میتوانید ازدواج کنید. [ 1390-12-20 ]  لینک ثابت
کلمات کلیدی : ازدواج , ناباروری
سوال : با سلام .من 26 ساله هستم و حدود 4 ماه است که ازدواج کرده ام.مدت زیادی قرص سیپتروترون کامپاند مصرف میکردم بعد از قطع آن حدود 20 روز پریودم عقب افتاد. سونوگرافی کیست 7 سانتی و pco نشون داده. دارم قرص مدروکسی پروژسترون مصرف میکنم.آیا کیست با مصرف دارو برطرف میشود؟آزمایش هم پرولاکتین بالا نشون داده!آیا من مشکل ناباروری خواهم داشت؟ممنون میشم جوابمو بدید خیلی نگرانم.
دکتر سوزان پیروان : قرص پروژسترون درمان کیست نیست.پرولاکتین بالا درمان میخواهد.در مورد باروری ابتدا باید جلوگیزی نکنید تا بتوان قضاوتی کرد. [ 1390-12-13 ]  لینک ثابت
کلمات کلیدی : پریود , کیست , ناباروری
سوال : با سلام .من 26 ساله هستم و حدود 4 ماه است که ازدواج کرده ام.مدت زیادی قرص سیپتروترون کامپاند مصرف میکردم بعد از قطع آن حدود 20 روز پریودم عقب افتاد. سونوگرافی کیست 7 سانتی و pco نشون داده. دارم قرص پروژسترون مصرف میکنم.آیا کیست با مصرف دارو برطرف میشود؟آیا من مشکل ناباروری خواهم داشت؟ممنون میشم جوابمو بدید خیلی نگرانم.
دکتر زهرا صابری : کیست 7cm باید با قرص HD درمان شود و به احتمال 80% برطرف میشود. [ 1390-11-28 ]  لینک ثابت
کلمات کلیدی : پریود , کیست , ناباروری
سوال : خانومی 30 ساله هستم .6 سال است که ازدواج کردم و در حال حاضر قصد بادار شدن دارم. چند نکته باعث نگرانی من است.1- وزنم85 کیلو 2- سنم که می ترسم نتوانم باردار شوم 3- مدت فاصله زمان ازدواجم تا حالا لطفا راهنماییم کنید. باتشکر
دکتر محمد شمس اردکانی : سلام بررسی وزن و تناسب ان با قد وسن و معاینات زنان لازم است [ 1390-11-23 ]  لینک ثابت
کلمات کلیدی : بارداری , ناباروری
سوال : باسلام و خسته نباشید بنده پزشک عمومی هستم پس از2سال نازایی با مصرف کلومیفن و لتروزول در چند دوره باردار نشدم ماه گذشته و این ماه بدنبال مصرف این داروها و تزریق hcg در سونوی سریال شواهدی دال بر تخمک گذاری وجود نداشت یعنی روز12 این ماه در سونو فولیکولهای 20 میلی داشتم همانروز دوتا hcg زدم و در سونوی روز14 و 15 همان تعداد فولیکول با سایز بزرگتر بدون مایع آزاد خلف رحم گزارش شد ماه گذشته نیز به همین شکل بود لطفا مرا راهنمایی فرمایید
دکتر محمد شمس اردکانی : سلام بنظر میرسد فولیکول ها اماده شدهاند ولی باز نشده اند - احتمال pco مطرح است اگر در نوبتهای بعدی نیز همین شکل بود بهتر است از طریق ivf اقدام نمایید البته قبلا" اسپرمو گرام انجام شود [ 1390-11-23 ]  لینک ثابت
کلمات کلیدی : بارداری , ناباروری , سونوگرافی , تخمک گذاری
 
 
زنان
بروز رساني : 27-06-1393
مطالب موجود : 257
زنان
تغذیه
بروز رساني : 27-06-1393
مطالب موجود : 582
تغذیه
پوست و مو
بروز رساني : 27-06-1393
مطالب موجود : 1218
پوست و مو
طب فیزیکی
بروز رساني : 26-06-1393
مطالب موجود : 198
طب فیزیکی
جراحی زیبایی
بروز رساني : 26-06-1393
مطالب موجود : 165
جراحی زیبایی
طب مکمل
بروز رساني : 25-06-1393
مطالب موجود : 105
طب مکمل
دهان و دندان
بروز رساني : 19-06-1393
مطالب موجود : 332
دهان و دندان
دیابت
بروز رساني : 17-06-1393
مطالب موجود : 38
دیابت
دارو
بروز رساني : 16-06-1393
مطالب موجود : 20
اطلاعات دارویی
گوش ، حلق و بینی
بروز رساني : 05-06-1393
مطالب موجود : 154
گوش ، حلق و بینی
کودکان و نوزادان
بروز رساني : 14-05-1393
مطالب موجود : 93
کودکان و نوزادان
کلیه و مجاری ادرار
بروز رساني : 21-04-1393
مطالب موجود : 135
کلیه و مجاری ادرار
داخلی
بروز رساني : 19-04-1393
مطالب موجود : 105
بیماریهای داخلی
گفتار درمانی
بروز رساني : 12-04-1393
مطالب موجود : 29
گفتار درمانی
روانشناسی
بروز رساني : 31-02-1393
مطالب موجود : 182
روانشناسی
خانواده
بروز رساني : 24-02-1393
مطالب موجود : 16
خانواده
ارتوپدی
بروز رساني : 22-02-1393
مطالب موجود : 33
ارتوپدی
جراحی
بروز رساني : 15-02-1393
مطالب موجود : 112
جراحی
پزشکی ورزشی
بروز رساني : 23-01-1393
مطالب موجود : 23
پزشکی ورزشی
بهداشت و سلامت
بروز رساني : 30-10-1392
مطالب موجود : 169
بهداشت و سلامت
قلب و عروق
بروز رساني : 07-10-1392
مطالب موجود : 73
قلب و عروق
عفونی
بروز رساني : 16-05-1392
مطالب موجود : 14
عفونی
اعتیاد
بروز رساني : 16-06-1391
مطالب موجود : 26
اعتیاد
آخرین مطالب
1 - عدم تحمل خوردن شیر و راههای در مان آن
2 - بارداری و اختلالات خواب
3 - علل بی اشتهایی - بخش 1
4 - آرایشی که سرطانزاست
5 - تفاوتهای کرایولیپولیز و کویتیشن چیست ؟
6 - درمان کامل روزاسه
7 - کمردرد و رابطه زناشویی
8 - با خوردن این غذاها همسرتان را عاشق خود کنید
9 - طب سوزنی و درمان درد شکم
10 - وزن دهی و وزن گیری با ورزش و رژیم غذایی - قسمت یازده
پربیننده ترین ها
1 - هیستروسالپنگوگرافی(عکس رنگی رحم)
2 - حمله (هراس) پانیک
3 - درمان ريزش مو - فيناسترايد
4 - روش صحیح استفاده از کرم ترتینوئین
5 - عوارض جانبی مکملهای ویتامین/مینرال
6 - فتق مغبنی(inguinal hernia)
7 - کاهش چین و چروک صورت بدون تزریق و جراحی
8 - درمان ريزش مو - فيناسترايد
9 - راهنمای مصرف داروها در بارداری
10 - بواسیر و شقاق چیست ؟
پزشکان متقاضی وب سايت
در پي سوء استفاده برخي افراد از نام و اعتبار شبکه اطلاع رساني پزشک آنلاين که اقدام به عقد قرارداد با پزشکان از طرف اين مجموعه نموده اند ، بدينوسيله به اطلاع ميرساند اين افراد هيچگونه ارتباطي با شبکه اطلاع رساني پزشک آنلاين نخواهند داشت .

لطفا در صورت مشاهده اين افراد ضمن گرفتن مشخصات کامل شخص ، با شماره 6694591-0311 تماس حاصل فرماييد تا برابر قانون و مقررات برخورد شود .

بديهي است در صورت همکاري با اين افراد که مدارکي جعلي نيز تهيه نموده اند ، پزشک آنلاين هيچگونه مسئوليتي را پذيرا نخواهد بود .

جهت عقد قرارداد راه اندازي وب سايت و يا داشتن هر گونه سوال فقط با شماره مذکور تماس حاصل فرماييد و یا به آدرس اصفهان ، خیابان شیخ صدوق جنوبی ، مقابل برج ، ساختمان سازمان نظام پزشکی ، طبقه سوم مراحعه نمایید .
تولد پزشکان

آقای دکتر ابوالفتح محرابیان تولدتان مبارک
پیام های مفید پزشکی
ماهيها حاوی انواع مواد معدنی مثل يد ، کلسيم مي باشند و در بعضی ماهيها آهن نيز وجود دارد
وب سايت هاي مرتبط
سازمانهای نظام پزشکی
دانشگاههای علوم پزشکی
انجمن های پزشکی
بیمارستانها
مراکز تحقیقاتی
اطلاع رسانی پزشکی
وب سایت های پر بازدید امروز
1 - دکتر محمد علی نیلفروش زاده
2 - دکتر مریم ملکی
3 - دکتر میترا مولائی نژاد
4 - دکتر محمد والی پور
5 - دکتر ابراهیم دین محمدی
6 - دکتر صدیقه آذری
7 - دکتر پیمان صالحی
8 - دکتر مجید حقیقت
9 - پروانه کاظمی
10 - دکتر علیرضا واعظ شوشتری
پیوند های مفید
وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشكي
سازمان نظام پزشکی ایران
دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی تهران
دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی
دانشگاه علوم پزشکی اصفهان
دانشگاه علوم پزشکی شیراز
دانشگاه علوم پزشکی مشهد
دانشگاه علوم پزشکی تبریز
سازمان نظام پرستاری
سازمان بیمه تامین اجتماعی
سازمان بیمه خدمات درمانی
پایگاه خبری و اطلاع رسانی وب دا
پرتال اطلاعات پژوهشی پزشکی کشور
معاونت غذا و دارو
فرهنگستان علوم پزشکی کشور
سازمان پزشکی قانونی کشور
سازمان انتقال خون ایران
انستیتو پاستور ایران
پژوهشکده رویان
بنیاد امور بیماریهای خاص