facebook instagram telegram www.pezeshkonline.ir




















سوالات پزشکی کاربران

سوال :

با سلام و خسته نباشید من دوتا سقط داشتم یکی چهارماه پیش یکی سه روز پیش اولی قلبش تشکیل شد اما هفته هفتم سقط شد و دومی پوچ بود و هفته هفتم سقط شد میخواستم ببینم حالا باید چکارکنم ازمایشهای سقط مکرر و هزینه هاش چطوریه مشکلم چطوری برطرف میشه چون میخوام واسه باردار شدن از الان پیگیری کنم تا دیگه اتفاق نیفته تا دیر نشده چون الان پیشتر از این که بعد از دوبار سقط از نظر جسمی حالم بد باشی از لحاظ روحی واقعا حالم خوب نیست


دکتر نرگس علیان :

با سلام انجام آزمايشات و سونوگرافي لازم هست همچنين نياز به آزمايش اسپرم همسرتان ميباشد و قبل إز اقدام به بارداري بايد تحت نظر باشيد [ 1397-04-18 ]


پاسخ سوال پزشکیسقط بارداری [ لینک مستقیم این سوال ]


سوال :

سلام .خانم دکتر ۲۵ سالمه اندومتریوز تخمدان راست دارم دو دوره قرص اچ دی خوردم ۵ دوره ویزان و الان ال دی میخورم زمان پریودیم قرص و قطع میکنم از روز ۴ پریودیم دوباره مصرف میکنم.روز ۴ و ۵ پریودیم دوباره ال دی خوردم با همسرم سکس بدون کاندوم داشتم مقداری از مایع منی ریخته شد ک بلافاصله هم شستشو دادم هم دوباره یدونه قرص ال دی خوردم.احتمال بارداری هست؟


دکتر نرگس علیان :

با سلام سوالتون مبهم هست، در زمان عادت ماهانه نزديكي داشتيد؟ اگر در أين زمان بوده احتمال بارداري زياد نيست ولي اگر در زمان پاكي بوده بايد آزمايش بارداري بدهيد [ 1397-04-18 ]


پاسخ سوال پزشکیتخمدان کاندوم منی [ لینک مستقیم این سوال ]


سوال :

باسلام خدمت خانم دکتر عزیز خانم دکتر من 34 سالمه و آخرین باری که پاپ اسمیر دادم آسکوس بود کولپوسکوپی شدم ولی بیوپسی نشدم ولی کولپوسکوپی نرمال بود 6 ماه بعد مجدد پاپ اسمیر دادم باز هم آسکوس بود این دفعه علاوه بر کولپوسکوپی بیوپسی هم شدم که نتیجه کولپوسکوپی التهاب را نشون داد ونتیجه بیوپسی هم خدارو شکر چیزی نشون نداد میخواستم ببین آیا جای نگرانی برام هست بااین شرحی که براتون نوشتم وچه چیزی باعث میشه که پاپ آسکوس میشه و پاپ بعدی که 6 ما دیگه باید بدهم نیاز هست که ویروس اچ پی وی شناسایی بشه؟؟


دکتر نرگس علیان :

با سلام تست hpv انجام بدهید اگر منفی بود دیگه مشکلی نیست [ 1397-04-18 ]


پاسخ سوال پزشکیشکر ویروس [ لینک مستقیم این سوال ]


سوال :

سلام روز بخیر کرم ضد آفتاب رنگی برای استفاده در طول مفید است ؟ شنیدم که کرم ضد آفتاب رنگی اثر ضد آفتابی ندارد و باید بی رنگ استفاده کرد نظر شما چیست خانم سی و پنج ساله


دکتر رضا رباطی :

در صورت تناسب با میزان چربی پوست مشکلی ندارد [ 1397-04-17 ]


پاسخ سوال پزشکیآفتاب [ لینک مستقیم این سوال ]


سوال :

تعيين تخمك گذاري براي پسردارشدنم پريود قبليم ٩خرداد و پريود اين ماه 3 تير چه روزي ميتونم نزديكي كنم ممنون از راهنماييتون


دکتر نرگس علیان :

با سلام زمان تخمکذاریتان را پیدا کنید اولین روز پریودتان، زمانی که شروع به خونریزی میکنید ، اولین روز چرخه قاعدگی شما محسوب می شود. اگر چرخه قاعدگی شما ۲۸ روزه است، شما معمولا بین روز ۱۰ تا روز ۱۵ چرخه قاعدگی تان تخمک گذاری می کنید.در همان روز تخمک گذاری احتمال پسردار شدن بسیار بالاست. اگر چند روز قبل از تخمک گذاری رابطه داشته باشید اسپرم ها تا اون روز از بین رفته ویا اسپرم دختر زنده می ماند. [ 1397-04-17 ]


پاسخ سوال پزشکیتخمک قاعدگی نزدیکی [ لینک مستقیم این سوال ]


سوال :

سلام ایادردوران پریودی حمام رفتن ایرادداره؟ممنون


دکتر نرگس علیان :

با سلام خیر ، بهداشت فردی در هر زمان باید رعایت بشود [ 1397-04-17 ]


پاسخ سوال پزشکی[ لینک مستقیم این سوال ]


سوال :

لیزر موهای زائد آیا ممکن است به پرده هایمن و تخمدان ها آسیبی برساند همچنین برای افراد مبتلا به بیماری ام اس ضرری ندارد


دکتر رضا رباطی :

خیر عارضه خاصی در این موارد ندارد [ 1397-04-17 ]


پاسخ سوال پزشکیتخمدان [ لینک مستقیم این سوال ]


سوال :

سلام وقت به خیر من فیبروکیستیک دارم اکتف و زیر بغلم و دست چپم هر از گاهی درد می کنه می تونه از اون باشه خیلی نگرانم


دکتر نرگس علیان :

سلام علاوه بر پزشک زنان حتما به یک متخصص قلب مراجعه کنید [ 1397-04-17 ]


پاسخ سوال پزشکیدرد [ لینک مستقیم این سوال ]


سوال :

سن:26 وضعیت تاهل:متاهل تعداد فرزند:1 پرسش: باسلام به شما پزشک محترم .من به جراح دندان پزشک مراجعه کردم وبعد مشخص شد که به علت شرایط موجود باید عمل جراحی دندان صورت بگیره .جراح دندانپزشک برام آموکسی سیلین 500و بروفن400بصورت هر 8ساعت یکبار تجویز کرد تا پس از کاهش عفونت عمل جراحی انجام بدن .میخواستم بدونم مصرف این دو دارو با توجه به اینکه در هفته22بارداری هستم مشکلی برای جنین ایجاد نمیکنه نگرانم با تشکر از شما


دکتر نرگس علیان :

سلام مصرف آنتی بیوتیک مانعی نداره فقط با مایعات فراوان استفاده بشود ولی تا جایی که امکان داره از مسکن استفاده نکنید و یا فقط ااستامینفن ساده مصرف کنید [ 1397-04-17 ]


پاسخ سوال پزشکیدندان جراحی صورت [ لینک مستقیم این سوال ]


سوال :

سلام و تشکر. من بدنمو لیزر موهای زاید میرم. سر دستگاه عوض نمیکنن و با الکل فقط ضدعفونی میکنن. برای پیشگیری از ویروس اچ پی وی و زگیل تناسلی فقط ضدعفونی با الکل کافیه و اگر اولین نفر برم ویروس اگه روی دستگاه باشه از بین رفته؟


دکتر رضا رباطی :

ترکیبات ضدعفونی کندده قوی تری نسبت به الکل وجود دارد که بهتر است از آنها استفاده شود [ 1397-04-17 ]


پاسخ سوال پزشکیویروس زگیل تناسلی [ لینک مستقیم این سوال ]


سوال :

سلام وقت به خیر.من یه دختر ١٥ ماهه دارم.الان یک هفته میشه که شب که شام میخوره و شیر میخوره میخوابه حدود ساعت دوازده و نیم شب دیگه تا ده صبح اصلا بیدار نمیشه که حتی شیر بخوره.شیر خودمو میخوره.میخواستم ببینم موردی نداره یا باید حتما بیدارش کنم بهش شیر بدم؟ممنون


دکتر شیوا رحمانیان :

سلام در صورتي كه روال وزن گيري كودك شما نرمال باقي بماند و كودك بيماري زمينه اي مشخصي مثل سابقه ي قند خون پايين نداشته باشد هيچ اشكالي ندارد. [ 1397-04-14 ]


پاسخ سوال پزشکیشیر [ لینک مستقیم این سوال ]


سوال :

با سلام پیرامون سوال شکستکی ناخن ، دخترم سه سال دارد سال اول و دوم آزمایش خون و ادرار انجام شده و امسال هم هنوز انجام ندادم ولی این مورد از زمانی که داخل روروک بوده این مورد اتفاق می افتد یکبار به دکتر پوست مراجعه کردم یه پماد دادند استفاده کردم خوب شد بعد از اتمام دوباره شد الان اسم پماد یادم رفته اخیرا هم دوباره بردمش دکتر پوست گفتند این اتفاق می افتد بایدخیلی صبور باشی و در دراز مدت از پماد استفاده کنی . دو هفته یکبار یک سی سی قطره ویتامین د 3 شما براش نوشتید بهش میدهم


دکتر شیوا رحمانیان :

سلام اگر علت شكستگي ناخن قارچ يا برخي ديگر از بيماريهاي ناخن نباشد و مصرف مكمل ها و ويتامين دي هم طبق دستور انجام شود جاي نگراني ندارد.ولي حداقل سالي يك نوبت آزمايش هاشو انجام بديد. اكثر اينها بدليل ضربه و حركت هستند [ 1397-04-14 ]


پاسخ سوال پزشکیناخن خون ادرار [ لینک مستقیم این سوال ]


سوال :

سلام.من پسرم و در ناحیه شکم و پهلو افرایش سایز و چاقی دارم و نمیخام با روش تهاجمی مثل لیزر لیپولیز و لیپوماتیک سایز کم کنم ایا روشهای غیر تهاجمی برای کاهش سایز شکم و پهلوم وجودداره من قبلن 65 کیلو بودم و شکم و پهلوم خوب بودن الان71 کیلو هستم و این افذایش اذ ناحیه شکم و پهلومه اگه روشی در کلینیک شما هست ممنون میشم بگین مرسی


دکتر سهیلا طاهری :

ميتونيد از اراف كويتيشن استفاده كنيد كه كمك به كاهش سايز ميكنه تهاجمي هم نيست [ 1397-04-12 ]


پاسخ سوال پزشکیچاقی [ لینک مستقیم این سوال ]


سوال :

با سلام .عرض ادب و احترام.من سال۹۱ جراحی شقاق انجام دادم تا سه ماه پیش تقریبا خوب بودم گاهی اوقات خونریزی داشتم.متاسفانه از سه ماه پیش بیماریم عود کرده بطوریکه پس از دفع تا ساعت ها درد شدید دارم حتی هنگام خروج باد معده درد و بعضی وقتها خونریزی دارم.خواهش میکنم کمکم کنید


دکتر زهرا سعادتی :

سلام آب و سالاد و غذاهای پر فیبر زیاد میل کنید آبمیوه هم همینطور برای درمان هم حتما به متخصص جراحی مراجعه فرمایید [ 1397-04-10 ]


پاسخ سوال پزشکیجراحی شقاق درد [ لینک مستقیم این سوال ]


سوال :

سلام دکتر خسته نباشید به واسطه تیره شدن مدفوعم و همینطور درد در سمت چپ شکمم یکم بالاتر از کمربند که البته الان مربوط به 8 ماه میشه ولی خفیفه مثلا وقتایی ک ورزش میکنم فوق گوارش واسم اندوسکوپی و کلونوسکوپی تجويز کرده از اونجایی ک شهرستانم میخام شیراز انجام بدم ولی از دردش میترسم ممکنه بیمار درخواست بده با بیهوشی باشه؟ هزینه کلونوسکوپی و اندوسکوپی تو بیمارستان دولتی و خصوصی با بیهوشی چقدر میشه. ممنون میشم راهنمایی کنید


دکتر زهرا سعادتی :

سلام با بیهوشی امکان پذیر است اما در مورد هزینه هر بیمارستان و منطقه ای تعرفه مربوط به خود را دارد که باید از همان بیمارستان که قصد مراجعه دارید بپرسید [ 1397-04-10 ]


پاسخ سوال پزشکیدرد ورزش گوارش [ لینک مستقیم این سوال ]


سوال :

با سلام وخسته نباشید خدمت جناب اقای دکتر نیلفروش زاده من یک خانم 44 ساله هستم که قصد انجام عمل زیبایی بینی وتزریق ژل برای پر کردن خط خنده رو دارم به نظر شما اول کدوم کار رو انجام بدم ایا باید با فاصله انجام بشه ضمنا با توجه به اینکه خط خندم نسبتا عمیقه ایا تزریق ژل تاثیری داره وعوارضی نداره با تشکر از راهنمایی شما


دکتر محمد علی نیلفروش زاده :

سلام ابتدا عمل بینی را انجام بدید و صبر کنید تورم کمتر بشه بعدا تزریق ژل [ 1397-04-10 ]


پاسخ سوال پزشکیزیبایی بینی [ لینک مستقیم این سوال ]


سوال :

سلام وقت بخیر من سر کارفاصلم با لامپ مهتابی کم هست طوری که نستقیما بالا سرم و من زیرش نشستم و ارتفاع من تا سقف خیلی کمه ضد افتاب میزنم ولی فرصت تمدید ندارم میخواستم بدونم ایا این باعث لک میشه


دکتر محمد علی نیلفروش زاده :

سلام لامپهای مهتابی اغلب دارای نور UV هستند و تمدید ضدآفتاب هر 2-3 ساعت لازم است [ 1397-04-09 ]


پاسخ سوال پزشکیلک [ لینک مستقیم این سوال ]


سوال :

با عرض سلام و وقت بخیر خدمت شما. پسری 24 ساله هستم که قبلاً وقتی موی سرم رو شانه میکردم و بیرون میرفتم و برمیگشتم حالت موی سرم تغییری نمیکرد اما الان چند وقتی هست که فقط چند دقیقه بعد از اینکه موی سرم شانه میکنم؛ حالت خودش رو از دست میده که خیلی آزار دهنده س. ممنون میشم اگه بفرمایید علتش چیه و چه کار باید بکنم. خیلی متشکر


دکتر گیتا فقیهی :

سلام احتمال دارد تارهای موهای شما نازک شده و قوام خود را تاحدی از دست داده باشد.البته چون این مساله برای شما آزاردهنده شده توصیه میشود تحت نظر پزشک متخصص یک آنالیز مو انجام داده وبرای بهبود موها و قوام آنها دارو مصرف نمایید.در غیر اینصورت بایستی از شامپوهای حالت دهنده استفاده کنید [ 1397-04-09 ]


پاسخ سوال پزشکی[ لینک مستقیم این سوال ]


سوال :

سلام معمولا کبد چرب و اندکی ناسالم چه مشخصاتی داره که انسان میتونه پی ببره بهش و راه درمانش


دکتر گیتا فقیهی :

سلام علائم پوستی این بیماری شامل ایجاد کک و مک در صورت و یا ایجاد آکنه و جوش روی بازوها و کمر میباشد. موثرترین درمان دوری کردن از فست فودها و تغییر رژیم غذایی میباشد.میتوان تحت نظر پزشک اگر دارو نیز استفاده نمود [ 1397-04-09 ]


پاسخ سوال پزشکیکبد [ لینک مستقیم این سوال ]


سوال :

سلام دکتر خسته نباشید به واسطه تیره شدن مدفوعم و همینطور درد در سمت چپ شکمم یکم بالاتر از کمربند که البته الان مربوط به 8 ماه میشه ولی خفیفه مثلا وقتایی ک ورزش میکنم فوق گوارش واسم اندوسکوپی و کلونوسکوپی تجويز کرده با سی تی نمیشه بیخیال کولونوسکوپی شد؟ از اونجایی ک شهرستانم میخام شیراز انجام بدم ولی از دردش میترسم ممکنه بیمار درخواست بده با بیهوشی باشه؟ هزینه کلونوسکوپی و اندوسکوپی تو بیمارستان دولتی و خصوصی با بیهوشی چقدر میشه. ممنون میشم راهنمایی کنید


دکتر عباسعلی نصر اصفهانی :

سلام، با علائم ارائه شده تصمیم گیری مشکل است. سن و نتایج معاینه و اینکه منظور از مدفوع تیره خون تیره یا قیری است یا خیر مهم هستند. ولی اگر پزشک معالج شما توصیه کرده اند بهتراست انجام دهید. ممکن است به جای کولونوسکوپی سی تی اسکن مخصوص انجام داد ولی دقت آن مانند کولونوسکوپی نیست و ممکن است مجبور شوید هردو را انجام دهید. کولونوسکوپی با بیهوشی سطحی هم قابل اجرا است.چون انجام نمی دهم از هزینه آن خبر ندارم. [ 1397-04-09 ]


پاسخ سوال پزشکیدرد ورزش گوارش [ لینک مستقیم این سوال ]


پیامهای بهداشتی
در زمان ابتلا به آنفلوانزاو هنگام سرفه و عطسه از دستمال كاغذي استفاده كنيد. چون ويروس‏ها مي‏توانند ساعتها يا روزها در دستمال پارچه‏اي زنده بمانند


مطالب پزشکی پر بازدید
وب سایت های پر بازدید پزشکان