facebook instagram telegram www.pezeshkonline.ir




سوالات پزشکی کاربران

سوال :

سلام وقت بخیر من یه سال تمام تحت نظر دکتر بودم و آکوتان و اسپیرونولاکتون مصرف میکردم تا اینکه خودشون تشخیص دادن و کم کم قطع کردم آکوتان و میگفتن جوش های من از نوع کیستیکه اما همچنان بعد از یکسال جوش میزنم با وجود مشکلات هورمونی اما با مصرف دارو هیچ نتیجه ای نگرفتم اینم بگم که پوستم سفیده و وحشتناک جوش و جای جوش و قرزمیش مشخصه دیگه خسته شدم از مصرف دارو میخواستم بدونم راهی هست که از شر جوش خلاص شد یا نه لطفا راهنمایی کنید


دکتر مریم ملکی :

درود بر شما ، جوشهاى مقاوم را مى توان با استفاده از دستگاه آى پى ال در كنار درمان هاى دارويي درمان كرد . به يك متخصص پوست در يك كلينيك مجهز به دستگاههاى خوب و به روز مراجعه كنيد. [ 1398-09-10 ]


پاسخ سوال پزشکی[ لینک مستقیم این سوال ]


سوال :

سلام خانم دکتر وقت بخیر من سی و دوسالمه دور چشمم وقتی که میخندم خطوطی حالت پنجه کلاغی میفته اما در حالت عادی ندارمش فقط دو خط هلالی زیر چشمم دارم لطفا یه دورچشم معرفی کنید قیمتشم مهم نیست نمیخوام دور چشمم چروک بیفته مرسی


دکتر مریم ملکی :

درود ، چروكى كه در اثر انقباض عضله ايجاد ميشود با كرم نمى توان از بين برد و كرم فقط ميتواند كمى رطوبت و انعطاف پذيرى پوست را به تعويق بيندازد ، بهترين روش درمان اول تزريق بوتاكس و در كنارش استفاده از كرم دور چشم است. [ 1398-09-10 ]


پاسخ سوال پزشکی[ لینک مستقیم این سوال ]


سوال :

سلام.من نه ساله ویتیلیگو دارم و تقریبا نیمی از بدنم سفید شده از یه دکتر شنیدم که با استفاده از فنول امکان این وجود داره که قسمت هایی که درگیر بیماری نیست رو سفید کرد.آیا صحت دارد؟ غیر از منوبنزن روشی وجود داره که باهاش صورتمو سفید کنم؟


دکتر مریم ملکی :

درود فنول خير ، بسيار خطرناك است مخصوصا در سطح وسيع و به هيچ عنوان توصيه نمى شود ، بهتر است زير نظر متخصص پوست از كرم بنكويين استفاده شود . بدون نظارت متخصص پوست هيچ اقدامى در اين زمينه انجام ندهيد چون عواقب جبران ناپذيرى به دنبال دارد . [ 1398-09-10 ]


پاسخ سوال پزشکی[ لینک مستقیم این سوال ]


سوال :

سلام.من به مدت شوره سر داشتم و از شامپو کلیبر استفاده کردم و شوره سرم کاملا خوب شد. بعد ریزش مو پیدا کردم و از شامپو ضد ریزش مو استفاده کردم ولی شوره سر زدم، حالا می خوام بدونم باید چیکار کنم شوره سرم بره؟ میشه هم از شامپو ریزش و هم ضد شوره با هم استفاده کنم ؟


دکتر مریم ملکی :

درود بله ميتوانيد هم از هر دو شامپو استفاده كنيد. [ 1398-09-10 ]


پاسخ سوال پزشکی[ لینک مستقیم این سوال ]


سوال :

سلام بنده ویتیلیگو دارم بعد استعمال پماد بلافاصله لباس میپوشم آیا با برخورد لباس پاک میشه و بی تاثیر میشه؟


دکتر گیتا فقیهی :

سلام اگر جز دسته پمادهایی که نیاز به قرار گرفتن در آفتاب نباشد،مشکلی نیست [ 1398-09-09 ]


پاسخ سوال پزشکی[ لینک مستقیم این سوال ]


سوال :

سلام خانم دکتر پیشاپیش ممنونم از اینکه وقت میگذارید و عکسارو نگاه میکنید و پاسخگو هستید واقعا ارزشمنده. خانم دکتر من علائمی مثل پر مویی و جوش صورت و بدن دارم لاغرم و هرکاری میکنم وزن نمیگیرم. همیشه احساس ضعف و خستگی و استرسو اضطراب دارم. از فضای مجازی خوندم دیدم علائمم مثل تنبلی تخمدانه. سنوگرافی دادم طبیعی بود. اما دیدم گفتن ک فقط سنو نشون دهنده تنبلی نیس و ازمایش خونم میخواد. ازمایشاتمو پیوست کردم. لطف میکنید بگید ایا تنبلی تخمدان دارم یا ن؟ و اینکه همین ازمایشات کفایت میکنه ؟


دکتر منصوره پژمان منش :

سلام دوست عزیز.آزمایشات نرمال هست. فقط علایم پرمویی و جوش صورت علایم تنبلی تخمدان نیست.مجموعه علایم و ازمایش و سونوگرافی تشخیص را مطرح میکند.برای تشخیص قطعی با مدارک مراجعه فرمایید. [ 1398-09-07 ]


پاسخ سوال پزشکی[ لینک مستقیم این سوال ]


سوال :

سلام من پوستم تیره هست و روز ها در معرض افتاب هستم ایا میتوانم شب ها از هیدرو کینون جهت روشن شدن پوست استفاده کنم؟


دکتر گیتا فقیهی :

سلام در طول مدت دوره و حتی بعد از آن حتما از کرم ضد آفتاب با پوشش مناسب استفاده نمایید. ولی بری رفع تیرگی ها اگر در اثر مرور زمان ایجاد شده بهتر است از روش های درمان کلینیکی تحت نظر پزشک متخصص استفاده نمایید تا زودتر و ایمن تر به نتیجه برسید [ 1398-09-06 ]


پاسخ سوال پزشکی[ لینک مستقیم این سوال ]


سوال :

سلام. من موهای پر پشتی داشتم ولی بمرور زمان کم پشت شدن خصوصا وسط سر برای پر پشت شدن مجدد په روشی جواب میده ممنون


دکتر گیتا فقیهی :

سلام آنالیز مو بایستی انجام گردد تا علت ریزش مشخص و درمان متناسب تجویز گردد با توجه به شرایط بررسی شده [ 1398-09-06 ]


پاسخ سوال پزشکی[ لینک مستقیم این سوال ]


سوال :

سلام خانوم دکتر وقت بخیر من علائمی مانند پر مویی و جوش صورت و بدن دارم. پریودم هر ماه حدود ۴ روز جلو عقب میشه. استرس همیشگی دارم. لاغرم. احساس خستگی دارم. سنوگرافی تخمدان دادم که هیچ مشکلی نداشت. ایا با سنوگرافی میشه نتیجه گرفت که تخمدان پلی کیستیک ندارم یا حتما ازمایش خون هورمونی هم لازمه؟


دکتر نرگس علیان :

این علایم مربوط به هم خوردن تنظیم هورمون هاهم هست حتما انجام بدین [ 1398-09-02 ]


پاسخ سوال پزشکی[ لینک مستقیم این سوال ]


سوال :

سلام جناب دکتر من پای سمت راستم درد میگیره عکسم گرفتم گفته مهره ی سه و چهار کمرم تقریبا مشکل پیدا کرده دکتر گفته که با ورزش کردن درست میشود و باید سه سال استراحت کنم به نظر شما من باید چیکار کنم آیا نیاز به عمل جراحی با لیرز دارم؟


دکتر احمد شکرچی زاده :

سلام اگر با استراحت بهبودی حاصل نشود احتمالا با لیزر قابل درمان هستید. باید معاینه شوید. [ 1398-09-02 ]


پاسخ سوال پزشکی[ لینک مستقیم این سوال ]


سوال :

سلام ۴تامهره ام دیسک دارندوتنگی شدیدوبسته شدن کانال مهره ۱ آیادرمان بالیزرانجام میشه ؟وبیمه تکمیلی دی قرارداددارید


دکتر احمد شکرچی زاده :

سلام باید معاینه شوید. اگر تنگی کانال بعلت بیرون زدگی دیسک باشد با لیزر قابل درمان است. در غیر اینصورت نیاز به عمل باز میباشد. [ 1398-09-01 ]


پاسخ سوال پزشکی[ لینک مستقیم این سوال ]


سوال :

با سلام و احترام خدمت دکتر گرامی. من سوالی دارم ببخشید برای من خیلی مهمه در اثر ضربه محکم به کمرم در اتوبوس. کمرم به شدت درد می کرد و فشار به کمرم آمد و بعد از چند روز درد پریود شدم البته من در روزی خارج از موعد زودتر حدود 10 روز زودتر پریود شده ام من خیلی می ترسم آیا این نشانه خطرناکی است؟آیا ممکن است منجر به ناباروری شود؟من دختری مجرد هستم لطفا راهنماییم کنید خیلی ممنون


دکتر منصوره پژمان منش :

سلام. خیر .پریود بی موقع احتمالا به خاطر ضربه بوده . در صورتی که تکرار شونده نباشد علت همان ضربه است. باعث تاباروری نمیشودو نیاز به بررسی هم ندارد. [ 1398-08-21 ]


پاسخ سوال پزشکی[ لینک مستقیم این سوال ]


سوال :

سلام روز بخیر پیرو سوال قبلی شما چه راهکاری برای مایی که نمی توانیم پیشانی را بوتاکس کنیم پیشنهاد می فرمایید سپاس سلام خدا قوت من به دلیل افتادگی پلکهایک نمی توانم پیشانی ام را بوتاکس کنم پزشکان تزریق ژل از کشور کره را پیشنهاد کردن نظر شما چیست؟ و اینکه مثل تزریق بوتاکس کاملا خطوط از بیم می روند یا خیر ممنون خانم سی و هفت ساله دکتر گیتا فقیهی : سلام خیر مورد تائید اینجانب نیست ژلهای کره ایی هم پاسخگو مشکل شما نمی باشد


دکتر گیتا فقیهی :

سلام اگر چروکها زیاد و عمیق باشند میتونید با یک جراح پلاستیک برای لیفت ناحیه پیشانی مشورت نمایید [ 1398-08-18 ]


پاسخ سوال پزشکی[ لینک مستقیم این سوال ]


سوال :

سلام آقای دکتر من ۱۸سالمه وطاسی جلوی سر ناحیه شقیق دارم چطور رویش مجدد مو یا هر روش درمانی دیگری میتونم انجام بدم؟


دکتر جمال الدین حسن زاده :

فعلا تو این سن ماینوکسیدیل بزنبد [ 1398-08-17 ]


پاسخ سوال پزشکی[ لینک مستقیم این سوال ]


سوال :

با سلام آقای دکتر 35سال سن دارم زیر چشمم عارضه ی سیرنگوما وجود داره دو بار لیزر کردم غیر لیزر درمان دیگری وجود دارد ؟


دکتر جمال الدین حسن زاده :

میشه آر اف کرد [ 1398-08-17 ]


پاسخ سوال پزشکی[ لینک مستقیم این سوال ]


سوال :

سلام آقای دکتر وقتتون بخیر قبلا هم در مورد استریا ازتون مشاوره گرفتم روز به روز ترک هام دارن زیادتر میشن رنگشون سفیده دارم دیوونه میشم از دوستام شنیدم میگن راه بهبودی داره شما اینو تایید میکنین؟ که وقت و هزینه براش صرف کنم؟ خواهش میکنم اگه امکان بهبودی داره بهم بگیین خیلی فکرمو مشغول کرده.


دکتر جمال الدین حسن زاده :

بهبودی کامل نیست و نسبی هست. میشه مزوتراپی ،کربوکسی ، آراف، لیزر و میکرونیدلینگ انجام داد [ 1398-08-17 ]


پاسخ سوال پزشکی[ لینک مستقیم این سوال ]


سوال :

سلام خانوم دکتر وقت بخیر من علائمی مانند پر مویی و جوش صورت و بدن دارم. پریودم هر ماه حدود ۴ روز جلو عقب میشه. استرس همیشگی دارم. لاغرم. احساس خستگی دارم. سنوگرافی تخمدان دادم که هیچ مشکلی نداشت. ایا با سنوگرافی میشه نتیجه گرفت که تخمدان پلی کیستیک ندارم یا حتما ازمایش خون هورمونی هم لازمه؟ پارسال ازمایش پرولاکتین دادم بالا بود. ۳۶ بود که رنج ازمایشگاهم ۲۴ بود. چند هفته پیش دوباره ازمایش پرولاکتین دادم ۲۴ بود که رنج ازمایشگاهم ۲۸ بود. اما قند خون ناشتام ۹۹ بود که رنج ازمایشگاهم ۱۰۰ بود .


دکتر منصوره پژمان منش :

سلام عزیزم.موی زاید و ضخیم در جاهای غیز معمول مثل زیر چانه و....یکی از علایم تخمدان پلی سیستیک هست.صرفا پرمویی بدون علایم سونوگرافی یا طولانی بودن سیکلها (بیشتر از 35 روز ) دلیل تنبلی تخمدان نیست.با اینحال جهت اطمینان با مدارک خود مراجعه فرمایید. [ 1398-08-16 ]


پاسخ سوال پزشکی[ لینک مستقیم این سوال ]


سوال :

سلام وقتتون بخیر دختر مجرد 26 ساله هستم با وزن 58 و قد 163 سانتی متر بدون سابقه هیچ بیماری خاصی اما روی چانه ام موهای زاید بدی در میاد و در مادرم هم این اتفاق افتاده ولی نه به شدت من و پریودم هم مثلا اگر ماهی در یک تاریخ معینم ماه بعد با اختلاف 3 روز و در بدترین حالت اختلاف 5 روزه با تاریخ قبل هست آیا سیکل من دچار مشکل هست و یکبار هم آزمایش هورمون های زنانه دادم برای لیزر که گفتند هورمونهام مشکلی نداشتند ولی هنوز هم دچار موهای زائد ضخیم و زیاد چانه هستم، ممنون میشم از راهنماییتون


دکتر منصوره پژمان منش :

با سلام. در صورتی که طول مدت سیکل از 35 روز بیشتر نباشد اختلال سیکل وجود ندارد. اما با توجه به موهای زاید و ارثی بودن آن ، احتمال پلی سیستیک بودن هست. هرچند آزمایشات نرمال بوده اند.هورمون مردانه چک کنید و جهت اطمینان به پزشک متخصص زنان مراجعه فرمایید. [ 1398-08-12 ]


پاسخ سوال پزشکی[ لینک مستقیم این سوال ]


سوال :

سلام من دختر مجردی هستم که چند روزه دچاره خارش شدیذ شدم داخل واژنم را که در ایینه دیدم چیزهای سفیذ رنگی دیدم خارش من در حدی است که نمیتوانم بخاطر خارش بخوابم و اذیتم مبکنه چه راه حلی دارید ممنون میشم


دکتر منصوره پژمان منش :

سلام عزیزم.ترشحات سفید لزوما نشانه عفونت نیستند. چنانچه خارش موضعی و یا واژن دارید حتما جهت تشخیص علت و درمان مراجعه فرمایید.موفق باشید. [ 1398-08-12 ]


پاسخ سوال پزشکی[ لینک مستقیم این سوال ]


سوال :

باسلام دختری 23 ساله هستم قصد بارداری دارم و چون دلم میخواهد بچه اولم پسر باشه بهم توصیه کردن تو ایام تخمک گذاری نزدیکی داشته باشم از کیت تخمک گذاری استفاده کردم زمانیکه دو خط شد این کار رو انجام دادم ولی ماه اول اقدام نشد اما سوال من این است که حدود یک هفته بعد از اینکه کیت دو خط شد من ترشحات واژینال که نشانه تخمک گذاری بود رو داشتم میخواستم ببینم صحت این کیت ها چقدره و اون ترشحات نشانه تخمک گذاریه ؟ با تشکر و سپاس از شما دکتر مهربان


دکتر منصوره پژمان منش :

با سلام. ترشحات فاز دوم معمولا با تخمک گذاری شروع میشوند. اگر در مورد نوع ترشحات و یا زمان تخمک گذاری شکی دارید بامراجعه به متخصص زنان و انجام سونوگرافی میتوان آن را تایید کرد.مؤید باشید [ 1398-08-12 ]


پاسخ سوال پزشکی[ لینک مستقیم این سوال ]


پیامهای بهداشتی
عدم كنترل مناسب ديابت مي تواند ايجاد آب مرواريد يا صدمه به شبكيه چشم نمايد


مطالب پزشکی پر بازدید
وب سایت های پر بازدید پزشکان