facebook instagram telegram www.pezeshkonline.ir




















سوالات پزشکی کاربران

سوال :

سلام و خیلی متشکرم بابت راهنمایی های شما . من پسر 25 ساله هستم و مو مشکی دارم و معمولی و هیچ مشکلی موهام نداره فقط تا حالا چندین شامپو ایرانی و خارجی امتحان کردم وبعد از شستشو موهام رو با سشوار سرد حالت میدم سوالی که دارم اینه وقتی شامپو به موهام نمیزنم و فقط با آب میشورم موهام خوش حالت تر میشه و بیشتر حالت حفظ میشه حالا به نظر شما این کار درسته که موها رو فقط با آب شست البته من از ژل و مواد حالت دهنده استفاده نمیکنم . با تشکر


دکتر مریم ملکی :

موها چرب است و حتما شستشو با شانپو نياز دارد آب به تنهايي نميتواند موها را پاك كند . [ 1396-10-12 ]


پاسخ سوال پزشکیمو شامپو [ لینک مستقیم این سوال ]


سوال :

با سلام . اواخر تابستان بالای باسنم یه جوش ضد که هی چرکی میشد و خون میامد و درد و غیره خوب شد و دوباره همونجا زد . از اوون موقع تا الان 3 یا 4 بار خوب شده و دوباره همنجا میزنه . ممنون میشم راهنمایی کنید واسه درمانش 2 تا عکس هم گذاشتم تا بهتر متوجه شید


دکتر مریم ملکی :

دچار فرانكلوز شده ايد و نياز به مصرف آنتى بيوتيكهاى خاص زير نظر متخصص داريد . [ 1396-10-12 ]


پاسخ سوال پزشکیجوش خون درد [ لینک مستقیم این سوال ]


سوال :

با سلام من 24 سالم هست صورتم موی کمی داره در حد یه پسر 16 17 ساله به هر کس میگم 24 سالم هست تعجب میکنند و میگن 16 17 میخوری از نظر اجتماعی خیلی در فشارم بخاطر همین اعتماد به نفسم صفر شده احساس میکنم از هم سنام عقب افتادم پیش دکتر ارولوژیست رفتم آزمایش نوشت تستوسترونم 390 بود گفت فعلا مشکلی نداری و الان نمیدونم چه کار کنم نمیدونم پیش چه دکتری برم لطفا راهنمایی کنید


دکتر مریم ملکی :

متاسفانه بدليل كمبود گيرنده هاى هورمونى در پياز موهاى صورت ، اين موها ضخامت پيدا نميكنند و بايد اين موضوع را بپذيريد ، و نگذاريد اعتماد به نفس شما را تحت تاثير قرار دهد . [ 1396-10-12 ]


پاسخ سوال پزشکی[ لینک مستقیم این سوال ]


سوال :

با عرض سلام و خسته نباشید خدمت شما.من سه ما هستش ک کیست روی باشنم عمل کردم اما الان .اما الان میسوزه وشدید درد میکنه.لطفا بهم بگید ک اینه از عفونته یا ممکنه دوباره اوت کرده باشه


دکتر زهرا سعادتی :

یکی از علائم عفونت تب است در هر صورت به پزشک خود مراجعه کنید و طبیعی است که حتی اگر مشکلی ندارید برای چک آپ دوباره به پزشک معالج مراجعه کنید اگر با لیزر جراحی کردین احتمال عود وجود ندارد [ 1396-10-12 ]


پاسخ سوال پزشکیدرد [ لینک مستقیم این سوال ]


سوال :

سلام و خسته نباشید خدمت همه پزشکان عزیز. آقای دکتر، مردی ۳۶ ساله هستم که ۴سال قبل عمل جراحی شقاق و همورئید رو انجام دادم. بعد از یکسال و اندی مجدد دچار شقاق شدید و خونریزی مقعد شدم. سه بار به جراح خودم مراجعه کردم که فقط پماد و رژیم غذایی برام تجویز کرده و از انجام عمل مجدد خودداری میکنه. در حالیکه در این مدت وضعیتم بدتر شده. اکنون ایا میشه دوباره جراحی کنم؟ بنظرتون جراحی با لیزر بهتره یا در این شرایط جراحی باز؟ ممنون میشم راهنمایی کنید.


دکتر زهرا سعادتی :

سلام مسلما جراحی با لیزر بهتر است اما مشکل عود شما به احتمال زیاد عادت بد غذایی و یبوست است که منجر شده دوباره بیماری عود کند. اگر مشکلات جانبی را حل نکنید با هر روشی هم که جراحی مجدد کنید دوباره عود خواهد کرد و جراحی بیش از حد در این ناحیه به هیچ عنوان توصیه نمی شود [ 1396-10-12 ]


پاسخ سوال پزشکیجراحی شقاق مقعد [ لینک مستقیم این سوال ]


سوال :

سلام ببخشید من با نامزدم چند وقت پیش رابطه جنسی داشتیم و یک باز من ارضا شدم و منی خودم رو بیرون ریختم و آلت تناسلی خودم رو تمیز شستم و یک نیم ساعت دیگه باز هم یه ارتباط دیگه برقرار کردیم و باز هم منی خودم رو بیرون ریختم ولی نامزدم نگرانه که مقداری منی داخل آلت تناسلی من مونده باشه و باعث بارداری بشه باز تاکید میکنم تو رابطه اول من آلت تناسلی خودم رو تمیز شستم آیا احتمالی هست منجر به بارداری بشه؟؟؟ فقط خواهشا اگر میشه سریع به سوالم جواب بدید ممنون


دکتر نرگس علیان :

سلام اگر مطمین هستین از روش پیشگیریتون جای نگرانی نداره درصورت شک داشتن تا72ساعت بعد میشه قرص اورژانسی مصرف کرد [ 1396-10-11 ]


پاسخ سوال پزشکیجنسی ارضا منی [ لینک مستقیم این سوال ]


سوال :

باسلام خسته نباشید خدمت خانم دکتر عزیزم من خانمی 30ساله هستم پوستم سبزه است وروزنه های پوستم باز است میخواستم بپرسم ایا امکان داره پوستم سفید بشه اگه امکان داره باچه روشی امکانش هست


دکتر گیتا فقیهی :

سلام روشهای درمانی کلینیکی تا حدودی میتوانند تیرگی پوست را کمتر کنند [ 1396-10-11 ]


پاسخ سوال پزشکی[ لینک مستقیم این سوال ]


سوال :

باسلام.دوبارپیام دادم اما جوابی ندادید،دختر23ساله ام.5سال ریزش داشتم که الان نسبتا قطع شده.به تشخیص دکترا ریزش ارثی دارم و دکترغدد به علت بالابودن هورمون مردانه ام 4ماه اتیسترون تجویزکرد اماعوارض بدی داشت برام.همه جور قرصی مصرف کردم اما فقط بیوتین وآمپول بپانتن برموهام اندکی اثرگذاشت.درآزمایشاو سونوگرافی هیچ نقصی نبود.یکبارهم پی ارپی کردم اما اصن نتیجه نداد و بترشد.حال آیا میکرونیدلینگ میتونه برضخامت واستحکام موهااثرکنه وآیا مثل محلول آلوپکسی وابستگی آوره و بجزکاشت راهی برای مودرآوردن هست؟


دکتر محمد علی نیلفروش زاده :

سلام میکرونیدلینگ شاید بتواند منجر به تحریک رشد مو شود البته به شرطی که بدرستی انجام شود ولی به تنهایی برای نوع ریزش موی شما کفایت نمی کند.برای بررسی از نظر کاشت مو باید معاینه شوید. [ 1396-10-11 ]


پاسخ سوال پزشکیسونوگرافی [ لینک مستقیم این سوال ]


سوال :

سلام ببخشید در بیماری های عفونی سیفلیس و سوزاک با دست زدن معمولی به واژن انتقال می یابد


دکتر نرگس علیان :

بله درضورت ترشحات الوده [ 1396-10-11 ]


پاسخ سوال پزشکیعفونی سوزاک واژن [ لینک مستقیم این سوال ]


سوال :

سلام ۲۴سلله هستم و چندین سال است فشار چشم دارم و قطره زالابایوست استفاده میکنم البته چندین بار قطره م توسط چشم پزشک تغییر کرده و ایشون میفرمایند فشار چسمم خوبه اما برای جلوگیری باید بریزم چهار پنج سال است و دکتر داروخانه گفته بودند که این قطره ها دوره ای دارند و بعد تمام میشوند. آیا باید تا آخر عمر از این قطره ها استفاده کنم؟ و یه سوال دیگر آیا لیزر روی نازکی یا پاره شدن مویرگ ها اثری ندارد؟ چون نمره هرچشم من۶ضعیف است میتوانم لیزر کنم؟ و ببخشید کشیدن مداد داخل چشم برای چشم هایم ضرر دارد؟ممنون


دکتر احمدرضا خلیلیان :

با سلام در اکٹر موارد گلوکوم یا اب سیاه نیاز به ادامه داروهای مربوطه دارد، مگر اینکه عمل جراحی برای کنترل فشار چشم لازم شود. اگر فشار چشم کنترل باشد و بیماری شدید نباشد، منعی برای لیزیک ندارید. استفاده از مواد آرایشی بلامانع است. موفق باشید [ 1396-10-11 ]


پاسخ سوال پزشکیچشم [ لینک مستقیم این سوال ]


سوال :

با عرض سلام من 18 سال دارم . من ریشام درنیامده. حدود دو ماه از ماینوکسیدل 2 درصد هرشب میزنم و نتیجه گرفتم و میخواستم ببینم اگر مصرفشو قطع کنم مو های درامده میریزه یا داعمی میمونه.قدمم 186. ممنون میشم جواب بدین من هرچی میگردم جواب سوالمو پیدا نمیکنم


دکتر محمد علی نیلفروش زاده :

سلام درمان حداقل 6 ماه لازمه و قطع آن هم باید تدریجی باشد. [ 1396-10-11 ]


پاسخ سوال پزشکیمو [ لینک مستقیم این سوال ]


سوال :

باسلام.دختری 24ساله هستم ازسن11سالگی دچار تشنج شدم درحال حاظر دارو مصرف میکنم قرص لوبل 500 اما تعداد تشنجات من بسیار کم است و3سال است که تشنج نداشتم وقبل از این سه سال هم 5 سال بود تشنج نداشتم .مسعله اصلی من برای ازدواج ومطرح کردن این موضوع با خواستگاروخانواده ان است ونکنه مهم بارداری است که کاملا میترسم ونگران هستم چون باتوجه به ترس ونگرانی من باتوجه به تعداد کم تشنجاتم باز نمی توانم راجع ازدواج وبارداری درست تصمیم گیری کنم.


دکتر نرگس علیان :

سلام عزیزم برای بارداری وازدواج شما مشکلی نیست باید تحت نظر باشید دردوران بارداری وبه مشاوره مراجعه کتید برای چه طور مطرح کردن [ 1396-10-11 ]


پاسخ سوال پزشکیتشنج دارو ازدواج [ لینک مستقیم این سوال ]


سوال :

سلام و خسته نباشید. یه سوال داشتم. من همسرم بیماری هپاتیت سی داره. من امروز آزمایش دادم که ببینم خودم هم این بیماری رو دارم یا خیر اما تا وقتی جوابشو بگیرم خیلی تو فکم. گفتم از شما بپرسم. ممنون میمش کمک کنی. اینکه احتمال داره که منم این بیماری رو داشته باشم؟ و اینکه ما بچمون حدود چهل روزشه. چقدر احتمال داره که بچمون هم این بیماری رو داشته باشه؟ ممنونم و موفق باشید


دکتر نرگس علیان :

سلام بله امکان انتقال به بچه هم هست وباید چک شود [ 1396-10-11 ]


پاسخ سوال پزشکی[ لینک مستقیم این سوال ]


سوال :

سلام خانم مجرد سی و پنج ساله هستم بدنبال فوت ناگهانی یکی از عزیزانم سه سالی است اضطراب گرفتم از تلفن و زنگ های بی موقع استرس می گیرم و در کل ادم جوشی و استرسی هستم دو دوره سه ماهه فلوکستین ده مصرف کردم فایده نداشت الان شبها هم بی خواب شدم زود به خواب می روم ولی از ساعت سه شب بیدار هستم و این مسئله باعث شده صبحها در محل کار کسل باشم ممنون که راهنمایی می فرمایید


دکتر مطهره میردامادی :

شما مبتلا به اضطراب فراگیر هستید که فلوکستین ۱۰ برای درمان این حالت کمه هم میشه دارو را تنظیم کرد هم روشهای غیر دارویی مثل نوروفیدبک کمک کننده است و هم رواندرمانی [ 1396-10-10 ]


پاسخ سوال پزشکیاسترس خواب [ لینک مستقیم این سوال ]


سوال :

با عرض سلام و تشکر از پاسخگوییتون.من برا ریزش مو اسپرینولاکتون میخوردم ازمایش جدید ک دادم سدیمم نرمال بود اصلابالانبود.ایاباز هم بایدبخورم؟ این داروفقط براتنظیم سدیم هست یافایده دیگه ای هم داره؟ چون میترسم سدیمم افت کنه


دکتر علیرضا واعظ شوشتری :

این دارو برای تنظیم هورمونها است و با این مکانیسم بر ریزش مو موثر است. ربطی به سدیم ندارد. [ 1396-10-10 ]


پاسخ سوال پزشکیریزش مو [ لینک مستقیم این سوال ]


سوال :

با سلام و خسته نباشید. من دختری 22 ساله دانشجو رشته پرستاری هستم و سوالم در ارتباط با اضطراب فراوان در زندگی،درس،بیمارستان می باشد. این اضطراب ارثی و مادرم نیز در هر حیطه استرس فروانی دارد. این اضطراب در محیط کارآموزی بیمارستانم شدت زیادی می یابد. و منشا آن کمبود آگاهی و تسلط من بر کار نیست زیرا پس از روتین شدن یک محیط یا بخش به طور کلی خوب می شود و بیشتر با تغییر محیط و شرایط ارتباط بیشتری دارد. لازم به ذکر است من احساساتی هستم و علاقه شدیدی به موسیقی و رویا پردازی برای فراموشی استرس هایم دارم.


دکتر مطهره میردامادی :

این علائم در سوشیال فوبیا دیده میشه که خوشبختانه درمانهای مختلف و موثری داره بنابراین برای درمان اقدام کنید تا از این شرایط رنج نبرید [ 1396-10-10 ]


پاسخ سوال پزشکیاسترس [ لینک مستقیم این سوال ]


سوال :

خانم دکتر خسته نباشید .من قرص دپاکین200شبها میخورم .و به شدت دچار ریزش مو شدم میتونم قرص دیگه ای جایگزین کنم ؟لطفا راهنمایی کنید


دکتر مطهره میردامادی :

خوب بستگی به این داره که برای چه علامتی این دارو شروع شده ولی به هر حال مصرف داروی روی برای کاهش ریزش مو ناشی از دپاکین موثره [ 1396-10-10 ]


پاسخ سوال پزشکیریزش مو [ لینک مستقیم این سوال ]


سوال :

با سلام خانم دکتر من قبل از صبحانه پنتوپرازول میخورم و بعد از صبحانه قرص های اعصاب مثل کلونازپام .سیتالوپرام و پرونول آیا پنتوپرازول تاثیری در این داروها داره ؟ممنون


دکتر مطهره میردامادی :

نه نگرا ن نباشید گاهی مجبور هستیم چند نوع داروی مختلف را با هم مصرف کنید [ 1396-10-10 ]


پاسخ سوال پزشکیصبحانه اعصاب سیتالوپرام [ لینک مستقیم این سوال ]


سوال :

سلام،ببخشید،مزاحم اوقات شدم،اختلال وسواس بدون بینش یا اسکیزو وسواس،همان وسواس در بیماران اسکیزوفرنی است که گویا خیلی از بیماران اسکیزوفرنی وسواس هم دارند،یا این اختلالی مجزاست و ممکن است در افرادیکه اسکیزوفرنیا هم ندارند بروز پیدا کند و وسواس شدید است که مدتی طولانی درمان نشود،و حتی ممکن است در بیماران دوقطبی و افسرده هم بروز کند،یا این بیماری فقط در بیماران اسکیزوفرنیا وجود دارد و در بیماران روانی دیگرحتی در مبتلایان به انواع دیگر سایکوز هم ایجاد نمیشود و مختص برخی بیماران اسکیزوفرنی است.


دکتر مطهره میردامادی :

هم وسواس بدون بینش وجود دارد و هم در بیماران اسکیزوفرن ممکن است وسواس بروز کند هر دو درمان جدی نیاز دارد [ 1396-10-10 ]


پاسخ سوال پزشکیوسواس افسردگی [ لینک مستقیم این سوال ]


سوال :

سلام.برای پرتر شدن صورت بخصوص گونه ها چی بخوریم.ممنون.


دکتر منصور ریسمانچیان :

سلام. اول اینکه آب باید زیاد بخورید دوم سبزیجات و میوه جات و لبنیات کم چرب باید استفاده بشه ماساژ صورت هم کمک میکنه اگر پوست خشک هست حتما باید رطوبت رسانی کافی انجام بشه. [ 1396-10-10 ]


پاسخ سوال پزشکیصورت [ لینک مستقیم این سوال ]


پیامهای بهداشتی
كودك مغرور و خود بين در دوران كودكي و بزرگسالي قادر به برقراري ارتباط سالم با ديگران نيست


مطالب پزشکی پر بازدید
وب سایت های پر بازدید پزشکان