facebook instagram telegram www.pezeshkonline.ir





سوالات پزشکی کاربران

سوال :

سلام و خسته نباشید ایا حقیقت داره اگر بوتاکس تزریق کنیم مثلا برای خط اخم روز اول یک واحد با تزریق مکرر پوست جا باز میکنه و واحد تزریق بخاطر وجود بوتاکس افزایش پیدا میکنه ؟؟


دکتر گیتا فقیهی :

سلام خیر،با افزایش سن ممکن است خطوط در جاهای دیگر غیر نقاطی که بوتاکس زده شده ایجاد شود ولی اینگونه نیست نقطه تزریق نیاز به واحد بیشتر در دوره های بعدی داشته باشد [ 1397-09-10 ]


پاسخ سوال پزشکیبوتاکس پوست [ لینک مستقیم این سوال ]


سوال :

سلام روز بخیر برای مشاوره جهت بوتاکس به پزشک متخصص پوست و مو مراجعه کردم ایشون برای تزریق خط خنده فیلر را پیشنهاد دادن و گفتم برای دور لب و خط خنده نمی توان از بوتاکس استفاده کرد نظر شما چیست و اینکه فرق دیسپورت انگلیسی و مسپورت ایرانی چیست با تشکر خانم مجرد سی و شش ساله


دکتر گیتا فقیهی :

سلام برای پرسازی خطوط عموما از فیلر ها استفاده میشود دیسپورت برند قدیمی و معتبر بوتاکس هست که بستگی به هزینه ایی که بیمار میخواهد انجام دهد توصیه میشود [ 1397-09-10 ]


پاسخ سوال پزشکیمشاوره بوتاکس پوست [ لینک مستقیم این سوال ]


سوال :

سلام . داروی سیکلوسپورین تاثیری رو ریزش موی ارثی داره؟ قبلا از شما پرسیده بودم گفتید توصیه نمیشه . من متوجه شدم اثر داره یا نه . چون چند ماه پیش تحقیقی کردن متوجه شدن ترکیبی در سیکلوسپورین وجود داره که ممکنه در ریزش مو موثر باشه . فارغ از عوارضش میخواستم بدونم اثر داره؟ تاحالا از مراجعه کننده هاتون استفاده کردن؟


دکتر گیتا فقیهی :

سلام داروی فوق کنترل کننده ریزش مو است ولی در درمان ریزش موی ارثی تاثیر ندارد [ 1397-09-10 ]


پاسخ سوال پزشکیریزش مو [ لینک مستقیم این سوال ]


سوال :

آیا مصرف اوستئو کویین وان برای کسی که هیچ کمبود کلسیم ندارد مضر است؟ آیا برای کسی که ویتامین دی ۳ فقط کمبود دارد چی؟ کلسیم موجود در آن مضر نباشد؟


دکتر محمد ابراهیم طاهریان :

هر دارویی در کنار فوایدی که دارد مضراتی هم دارد پس بهتر است در صورت نیاز و لزوم مصرف شود . شما نیاز به مصرف این مکمل ندارد . [ 1397-09-07 ]


پاسخ سوال پزشکیکلسیم [ لینک مستقیم این سوال ]


سوال :

سلام روز بخیر خانم مجرد سی و شش ساله هستم چند وقتی است شبها زود بخواب می روم ولی بعد از دو سه ساعت بیدار می شوم و دیگه خوابم نمی برد و این مساله باعث شده صبحها کلافه و کسل و با سردرد در محل کار باشم عرق بهارنارنج هم شبها می خورم ولی فایده ندارد نه اضطراب دارم نه فکر و خیال دارم موقع خواب نمی دونم چرا اینطور شدم دوستانم گفتن قرص ملاتونین و قرص سدارین رو پیشنهاد دادن ولی می ترسم عادت کنم و بعد از یک مدت مجبور شوم قرص قویتر استفاده کنم خواهش می کنم کمکم کنید ممنون


دکتر مطهره میردامادی :

سلام ملاتونین وابستگی نداره و قرص خوبیه مقاله بهداشت خواب را که نوی سایت گذاشتم بخونید و نکاتش را رعایت کنید اگر بهتر نشدید مراجعه کنید ببینمتون [ 1397-09-07 ]


پاسخ سوال پزشکیعرق خواب [ لینک مستقیم این سوال ]


سوال :

سلام خانوم دکتر خسته نباشید من یبار دیگه هم مزاحمتون شدم که گفتم از سن ۱۸ سالگی به دلیل افتادن بازداشتگاه اضطراب و افسردگی شدید گرفتم و مشکلات گوارشی هم دارم و همراه اینا زودرنج هم و کمحرف هم هستم رفتم روانپزشک مشکلاتمو گفتم گفتش اضطراب منتشر و وسواس داری و داروی سرترالین۵۰،با کلردیازپوکساید داده بهم بنظر شما برای این دو مشکل درمان خوبیه؟و ایا درمان میشم؟با تشکر


دکتر مطهره میردامادی :

سلام بله درمان خوبیه اما بیشترین دقت برای انتخاب بهترین درمان زمانی وجود داره که حضوری بتونم همه شرایط شما را بسنجم . حتما پزشک معالج شما هم همه شرایط را سنجیده پس به درمان اعتماد کنید و صبر داشته باشید [ 1397-09-04 ]


پاسخ سوال پزشکیافسردگی وسواس [ لینک مستقیم این سوال ]


سوال :

سلام روز بخیر خانم مجرد سی و شش ساله هستم سوالی داشتم فبق بین دیسپورت انگلیسی و مسپورت ایرانی برای بوتاکس چیست و اینکه از نظر شما کدام بهتر است برای مواحی پیشانی و خط اخم و اینکه چرا برای خط خنده بوتاکس استفاده نمی شود و تزریق فیلر است ممنون


دکتر سهیلا طاهری :

سلام مولكول و تركيبات ديسپورت و مسپورت متفاوت است، ديسپورت مطمئن ترين فرم بوتاكس است. تزريق اطراف دهان ممكن است باعث ضعف عضلات اطراف دهان شود و اشكال در خوردن و آشاميدن ايجاد كند. [ 1397-09-04 ]


پاسخ سوال پزشکیبوتاکس [ لینک مستقیم این سوال ]


سوال :

سلام روز بخیر خانم مجرد سی و شش ساله هستم دو تا سوال داشتم شنیدم انجام بوتاکس پیشانی و پلک ها باعث می شود پوست شل تر و چروک ها بیش تر شود و سوال دوم اینکه اگر بوتاکس را مرتب و سرموقع چند بار تکرار کرد باعث از بین رفتن چروک ها می شود ممنون که راهنمایی می فرمایید


دکتر سهیلا طاهری :

سلام. بوتاكس طي مدت اثرش باعث بهبود چروكها مي شود و اگر تزريق نشود كم كم چروكها بر مي گردند. اما مسلما بدتر نمي شوند. اثر بوتاكس كوتاه است و حدود ٣-٥ ماه ماندگاري دارد. اثر دائمي ايجاد نمي كند [ 1397-09-04 ]


پاسخ سوال پزشکیبوتاکس پلک پوست [ لینک مستقیم این سوال ]


سوال :

سلام خانوم دکتر رفتم روانپزشک گفتش وسواس و اضطراب منتشر دارم کلوپرامین ۱۰ شبی یدونه داده بنظرتون خوبه؟و درمان این دو مشکل چجوریه؟


دکتر مطهره میردامادی :

درمان دارویی یا رواندرمانی و یا نوروفیدبک در مانهای موثری هستند [ 1397-09-04 ]


پاسخ سوال پزشکیوسواس [ لینک مستقیم این سوال ]


سوال :

سلام خانمم ۲۷ سال سن داره سر دردهای شدید داره درد چشم چپ و پیشانی و گلو به دنبال سردرد داره و دردش طوری هستش که حتی تو خواب هم از درد بیدار میشه ام آر آی و نوار مغز داده مشکل خاصی نداره


دکتر مطهره میردامادی :

این حالت هم با دارو بهبود می یابد و هم با نوروفیدبک [ 1397-09-03 ]


پاسخ سوال پزشکیدرد چشم گلو [ لینک مستقیم این سوال ]


سوال :

سلام آقای دکتر من چند ماه پیش وقتی نفس عمیق میکشیدم قفسه سیینم به شدت درد میکرد حدود یک هفته . اما کاملا خوب شد .اخیرا دردهای کوچکی از سمت چپم احساس میکنم اما کاافه شدم لطفا راهنمایی کنید .من دچار استرس شدید هم هستم و دارو مصرف میکنم


دکتر مهراد فخرالدینی :

سلام باتوجه به اينكه سن ووجود عوامل خطرقلبي ذكرنكرديد نوع دردسينه كه شما فرموديد بيشتربنظردردهاي ديواره سينه يادردهاي عصبي مطرح است درصورت تداوم دردسينه وسايرعلليم قلبي مثل تنگي نفس وطپش قلب بهتراست به پزشك مراجعه كنيد. [ 1397-09-02 ]


پاسخ سوال پزشکیدرد استرس دارو [ لینک مستقیم این سوال ]


سوال :

: سلام دکتر چند وقتی هست در طول روز موقع نشستن یا دارز کشیدن برای چندین ثانیه قلبم هم سریع هم محکم مزنه بعده چند ثانیه دوباره عادی میشه تشخیص شما چی میتونه باشه


دکتر مهراد فخرالدینی :

باعرض ادب اين علامت طپش قلب است درصورتي كه بصورت مكررباشدبهتراست بررسي قلبي انجام شود. [ 1397-09-02 ]


پاسخ سوال پزشکی[ لینک مستقیم این سوال ]


سوال :

با عرض سلام من دختر ۲۳ ساله هستم گاهی احساس تپش قلب دارم همیشگی نیست مثل یه تپش اضافی حس میکنم شاید ماهی ی بار یا کمتر یا بیشتر از یه ماه اینطوری میشم همیشه هم با یه تپش اضافی بوده خیلی هم ادم استرسی هستم به شدت اضطراب دارم داروی خاصیم استفاده نمیکنم قهوه هم نمیخورم سیگار هم نمیکشم


دکتر مهراد فخرالدینی :

سلام طپش قلب شما احتمالا ناشي ازضربان نابجاي قلبي باتندي ضربان قلب است درصورتي كه مشكل تيروييد ياكم خوني ومصرف دارونداريد احتمالا درزمينه استرس واضطراب باشدكنترل عوامل زمينه اي توصيه مي شود. [ 1397-09-02 ]


پاسخ سوال پزشکیقلب ماهی سیگار [ لینک مستقیم این سوال ]


سوال :

با عرض سلام و خسته نباشید من مدت سه ساله انالاپریل 5 روزی دوبار و ایندرال 20 روزی دوبار، آسپرین و آتورواستاتین هم مصرف میکنم. دیشب بخاطر افت ناگهانی قند و افزایش قند خون در تست آزمایشگاه به دکتر قلب مراجعه کردم. ایشون گفتن باید مصرف ایندرال رو کلا قطع کنی و بجاش روزی یبار متورال 50 مصرف کنی و همچنین مصرف انالاپریل رو هم به نصف کاهش بدی، سوالم اینجاست آیا قطع ناگهانی ایندرال بعد از سه سال خطرناک نیست؟ آخرین نوار قلبم رو هم میفرستم .ممنون و سپاسگذارم.


دکتر مهراد فخرالدینی :

سلام باتوجه به اينكه اين داروها سبب مخفي كردن علايم قندپايين وكاهش قند خون مي شونددرصورتي كه خيلي ضروري نباشدبايد قطع شودالبته قطع ناگهاني به صلاح نيست هرچندكه متورال هم همين خواص رادارد. [ 1397-09-02 ]


پاسخ سوال پزشکیخون قلب [ لینک مستقیم این سوال ]


سوال :

سلام یک هفته پشت کمرم و پاینتر از شانه در دو طرف حالت گرفتگی دارم علت درد چیه


دکتر امیر هوشنگ سپهری :

باسلام ممکن است گرفتگی عضلانی به دلیل سرما خوردگی باشد . آن منطقه را گرم نگه دارید و بعد از چند روز اگر برطرف نشد به پزشک مراجعه کنید . [ 1397-09-02 ]


پاسخ سوال پزشکیدرد [ لینک مستقیم این سوال ]


سوال :

سلام،شش سال پیش باتشخیص ای سی اس شش روزسی سی یوبستری بودم.دوروز ریتم ای اف داشتم که نرمال شد.بعدازچکاپ کامل تشخیص پرینزمتال آنژین باریشه عصبی گذاشتن وبه متخصص اعصاب وروان معرفی شدم.باتشخیص اضطراب از اون تاریخ پنجاه میل سرترالین مصرف دارم روزانه و حالم خیلی عالی شده.یه مدت کوتاهم متورال مصرف میکردم که قطع کردم به مرور.چندروزیه که بین ساعت ۳تا۴صبح بدون هیچ دردی بیدارمیشم و دودقیقه بعد دچارتنگی نفس وتاکی کاردی میشم دقیقا شبیه همون حالت سال۹۱که منجربه حمله قلبی شد.آیامصرف وراپامیل رومناسب میدونین؟


دکتر مهراد فخرالدینی :

سلام البته اينجا امكان تجويز دارونيست ولي بهتراست مجدد بعدازشش سال بررسي كنيد به متخصص معالج خودمراجعه كنيد. [ 1397-09-02 ]


پاسخ سوال پزشکیاعصاب [ لینک مستقیم این سوال ]


سوال :

سلام خسته نباشید . ی دخنر 15 سالم . طی 24 ساعت 14 پروپرانولول 20 خوردم . این مشکلی برای من ایجاد میکنه ؟


دکتر مهراد فخرالدینی :

سلام اين دارو دردوزهاي بالا مي تواندبسيارخطرناك باشدمثل كندي ضربان قلب وافت فشارخون وقند خون و... [ 1397-09-02 ]


پاسخ سوال پزشکی[ لینک مستقیم این سوال ]


سوال :

با سلام، پسري ٢٩ ساله هستم از سن،١٨،١٩ سالگي تپش قلب داشتم به متخصص قلب مراجعه كردم كه هولتر مانيتورينگ درخواست دادن و نوار قلب و گفتن شلي دريچه داري و استرسم زياد بوده هميشه در سالهاي بعد هم به دكتر قابوسي مراجعه كردم كه اكو كردن و همين رو گفتن و معمولا هر سال چكاپ ميكنم توسط دكتر همايون مهران نوار قلب و اكو آيا ممكنه با همه اين آزمون ها ممكنه بنده سندروم بروگادا داشته باشم و تشخيص داده نشده باشه ، پدرم و مادر بزرگم و برادرم هم شلي دريچه داشتن و دارن


دکتر مهراد فخرالدینی :

سلام شما بررسي لازم راانجام داديد درموردسندروم بروگادا درصورتي كه سابقه مرگ ناگهاني يا ايست قلبي درخانواده وفاميل داريد معمولا درنوارقلب تغييرات ديده مي شود درصورت شك به اين سندروم لازم است به همكاران فلوشيپ EPSمراجعه شود. [ 1397-09-02 ]


پاسخ سوال پزشکیقلب مادر [ لینک مستقیم این سوال ]


سوال :

به نام خدا با عرض سلام از حضورتان سوالی داشتم اینجانب 37 ساله هستم و تابحال فشار خون نداشته ام و گهگاهی با فشار سنج دیجیتال بررسی کرده ام که هردفعه ماکزیممی بین 11تا13 و مینیمم بین 7تا8 و ضربان من هم بین 60تا74 متغیر بوده است ولی اخیرا اگر در طول روز استرس زیادی به منوارد شود یا در شب غذای نفاخ و چرب مصرف کنم و با استرس بخوابم بعد از یک ساعت ضربان و فشارم بالا رفته و از خواب بیدار میشوم و مجبورم برای آرام شدن ایندرال مصرف کنم و روز بعد بدون هیچ قرصی فشارم طبیعی است .لطفامن را راهنمایی بفرمایید


دکتر مهراد فخرالدینی :

سلام معمولا براي اثبات پرفشاري خون بهتراست حداقل دوبارتوسط پزشك اندازه گيري شود درصورت نيازهولتر فشارخون انجام شودازنظرنوارقلب واكو ازنظرتاثيرات فشارخون بررسي شود. [ 1397-09-02 ]


پاسخ سوال پزشکیفشار خون استرس خواب [ لینک مستقیم این سوال ]


سوال :

سلام خسته نباشید. من 17 سالمه الان سه ساله تشخیص دادن که افتادگی خفیف دریچه میترال دادم ماه پیش که به پزشک مراجعه کردم بهم گفت دیگه از قرص پراپنانولول استفاده نکنم ولی الان دو هفتس صبح که بیدار میشم تنگی نفس دارم .و اینکه تا وقتی از حالت دراز کش به ایستاده تغییر میدم ضربان میگیرم نه برای چند ثانیه تا زمانی که دوباره دراز بکشم باید چیکار کنم خیلی استرس گرفتم


دکتر مهراد فخرالدینی :

سلام پرولاپس دريچه ميترال يك اختلال خوش خيم وشايع است واكثر موارداقدامي نيازندارد اين علايم شماربطي به افتادگي دريچه ندارد. [ 1397-09-02 ]


پاسخ سوال پزشکیاسترس [ لینک مستقیم این سوال ]


پیامهای بهداشتی
شيردادن به كودك خود را بلافاصله پس از زايمان شروع كنيد .


مطالب پزشکی پر بازدید
وب سایت های پر بازدید پزشکان