متقاضیان وب سایت | طراحی وب سایت پزشک | همکاری ورود اعضا | عضو جدید | مشترکین | ورود کاربران ارتباط با ما | درباره ما | انتقادات | پیشنهادات | نظرات | پشتیبانی | اطلاعات تماس جستجوی مطالب | جستجوی پیشرفته | جستجوی مطالب پزشکی | جستجوی مقالات | جستجوی مطالب سوالات پزشکی | بهداشت | سلامت | درمان | پرسش و پاسخ پزشکی | مشاوره پزشکی وب سایت پزشک | سایت های پزشکان | وب سایت شخصی پزشک | سایت دکتر صفحه اصلی شبکه اطلاع رسانی پزشک آنلاین
 
  مرتب سازي بر اساس
  جستجو بر اساس كلمه جستجو بر اساس كد پيگيري
سوال : باسلام یه سواال داشتم موقع رابطه بازنم وقتی که انزال صورت میگیره ومایع منی میره داخل دستگاه زنم بیشترش بعدامیادبیرون گفتم ببینم این طبیعیه؟باتشکر
دکتر صدیقه آذری : اگر انزال زودرس ندارید اشکالی ندارد  [ 1392-06-30 ]  لینک مستقیم
مشاهده سوالات مربوط به :

منی

زود انزالی

سوال : باسلام من 22 ساله و پسر هستم دوتا کلیه ام شن یا سنگ داره چیزی نیست که بخورم تا باعث متلاشی شدن سنگ در کلیه ام بشه??? که البته ضرری نداشته باشه
دکتر محمد رضا قرائتی : با درود.سنگهایی با این سایز کوچک نیاز به دارو یا سنگ شکنی ندارند.اصلاح رژیم غذایی به ویژه مصرف زیاد مایعات کمک کننده است.برای اطلاعات بیشتر در مورد رژیم غذایی در بیماران سنگ ساز به صفحۀ اصلی همین سایت (www.drgharaati.ir)مراجعه فرمایید.  [ 1392-06-29 ]  لینک مستقیم
مشاهده سوالات مربوط به :

سنگ کلیه

سوال : سوال : با عرض سلام یه پسر 22 ساله مجرد هستم بیضه سمت راستم بعضی مواقع بالاتر ازسمت چپی و بعضی مواقع پایین تر از بیضه سمت چپ قرار می گیره و تازگی سرد تر از بیضه سمت چپ میشه علت این قضیه چی میتونه باشه /با تشکر
دکتر محمد رضا قرائتی : با درود.بالا و پایین بودن بیضه ها طبیعی است.مشکلی ندارید.نگران نباشید.  [ 1392-06-29 ]  لینک مستقیم
مشاهده سوالات مربوط به :

بیضه

سوال : سلام حضور محترم دکتر قرائتی.بنده یک جوان 27 ساله هستم.بعد از یک سونو از بیضه ها در یک حادثه متوجه شدم واریکوسل دارم .تا قبل از آن هیچ دردی و یا نشانه ای نداشت.بعد از مراجعه به چند پزشک و گرفتن آزمایش، نظر بر این شد که نیاز به عمل سمت چپ هست حال دو سوال دارم:1-آیا عمل با میکروسکوپ و یا بدون میکروسکوپ تاثیری بر نتیجه عمل دارد؟ 2-من در شرف ازدواج هستم آیا این عمل در بار دار شدن و یا نشدن تاثیری دار یا نه ؟با توجه که تعداد اسپرم ها 10 میلیون هست و طبق نظر پزشک اورولوژیست باید بیشتر از 60 میلیون باشد با تشکر و احترام
دکتر محمد رضا قرائتی : با درود.1-با روش میکروسکوپی نتیجه اندکی بهتر و عوارض اندکی کمتر است.البته این اختلاف بسیار کم است. 2- اگر واریکوسل در معاینه وجود دارد با توجه به تعداد اسپرم شما که کمتر از حد طبیعی است،باید عمل شوید تا شانس باروری بیشتر شود.تعداد اسپرم طبیعی بیش از 20 میلیون در میلی لیتر است.(نه 60 میلیون)  [ 1392-06-29 ]  لینک مستقیم
مشاهده سوالات مربوط به :

واریکوسل

سوال : سلام اقای دکتر من التم 13سانته و سنم 19هست میخاستم بزرگتر کنم بجز عمل جراحی چه روش یا دارویی را پیشنهاد میکنین؟
دکتر محمد رضا قرائتی : باسلام.اولا سایز آلت شما طبیعی است و نیاز به اقدامی ندارد.ثانیا:.برای افزودن طول آلت فقط جراحی نتایج پایدار و قطعی دارد ولی جراحی فقط برای موارد بسیار بسیار اندکی(مثلا برخی سندرمهای مادرزادی که با میکروپنیس همراهند)واقعا لازم است و در افراد طبیعی نباید انجام شود.داروهای موضعی و خوراکی یا وسایلی که برای این کار تبلیغ می شوند از لحاظ علمی پایه ای ندارند و نتیجه ای هم ندارند . به تازگی در مورد وسایل کشنده مثل لارجر باکس و ... که با کشش مکانیکی باعث افزایش طول آلت میگردند مطالعاتی انجام شده و افزایش طول آلت در برخی از آنها تایید شده است اما درمورد عوارض کوتاه مدت و درازمدت این وسایل واین که آیا بتوان به عنوان یک روش مطمئن و بی عارضه آن را به متقاضیان معرفی کرد نیاز به مطالعات بیشتر وجود دارد.ولی در رفرنسهای معتبر ارولوژی هیچ جایگاهی برای این وسایل وجود ندارد و آثار دراز مدت آنها تایید نشده است.اگر در مورد اندازۀ آلت خود نگران هستید برای معاینه به متخصص ارولوژی (جراح کلیه و مجاری ادراری وتناسلی) مراجعه فرمایید. طول آلتی که شما محاسبه می کنید ممکن است اشتباه باشد و باید توسط متخصص ارولوژی محاسبه شود.(ملاک طول آلت از ریشه آن یعنی جایی است که به استخوان لگن متصل می شود نه فقط قسمت بیرونی آن). در بسیاری از موارد به علت چاقی ، قسمت عمده طول آلت در چربی ناحیه ریشۀ آلت پنهان می شود و طول آلت بسیار کمتر از آنچه که هست به نظر می آید در حالی که طول آن طبیعی است.  [ 1392-06-29 ]  لینک مستقیم
مشاهده سوالات مربوط به :

اندازه آلت

سوال : جوانی 21 ساله هستم دچار تکرر ادرار بودم (البته کم) و تنها زمان خواب من را آزار می دهد آزمایش خون و کشت ادرار دادم هیچ گونه باکتری دیده نشد اما RBC بنده 2-3 بود همچنین سونو از کلیه و پروستات و مثانه انجام دادم همشون عادی بود جز اینکه حجم پروستات 22 بود و پس از تخلیه 21 سیسی رزیدو دیده شده بود تشخیص پزشک بنده(که الته متخصص داخلی بودن نه اورولوژیست) پروستاتیت بود 1ماهی می شه درمان رو باپروستافیت ادامه می دم(قبلش پرازوسین) بعضی از روزا خوبم و بعضی روزا دوباره احساس ناراحتی می کنم آقای دکتر بنده را در مورد اینکه آیا بیماری بنده پروستاتیت هست یا خیر و اینکه دوره درمان چقدر هست
دکتر محمد رضا قرائتی : با درود.ممکن است علائم شما در اثر پروستاتیت مزمن (همان التهاب یا ورم پروستات) باشد.ا ثبات یا رد پروستاتیت مزمن بسیار مشکل است و تشخیص بیشتر بر اساس علائم بالینی و رد سایر تشخیصهاست.تست 4 لوله که با ماساژ پروستات انجام می شود ممکن است کمک کند.این بیماری به آسانی ریشه کن نمی شود و با درمان علائم آن بهبودی نسبی پیدا می کند ولی معمولا با قطع درمان علائمش بازمی گردد به خصوص در فصول سرد سال. البته احتمال بهبود کامل هم وجود دارد.مدت درمان آنتی بیوتیکی یک ماه است و امروزه درمانهای آنتی بیوتیکی طولانی که در گذشته انجام می شد توصیه نمی شود.ولی سایر داروها را می توان به مدت طولانی تر بر حسب نظر پزشک ادامه داد. ادامه یک آلفا بلوکر مثل پرازوسین همراه با یک ضد التهاب مثل سلکوکسیب کافی است.نشستن در آب گرم هم ممکن است کمک زیادی کند. این بیماری با بزرگی پروستات که در افراد مسن رخ میدهد متفاوت است. و اگرچه به خوبی به درمان پاسخ نمی دهد ولی خطرناک هم نیست و گاهی خود به خود بهبود می یابد.در گذشته گفته می شد که تخلیۀ مکرر مایع منی می تواند حتی باعث بهبود پروستاتیت شود ولی امروزه اثبات شده چنین تاثیری ندارد. .نشستن در آب گرم هم ممکن است کمک زیادی کند.  [ 1392-06-29 ]  لینک مستقیم
مشاهده سوالات مربوط به :

پروستاتیت

سوال : با سلام کلیه سمت چپ من دارای سنگ 7 میلی میباشد آیا دفع این سنگ با داروی rowa tinex ممکن است این دارو چگونه باید مصرف شود ؟ با تشکر دختری 24 ساله
دکتر محمد رضا قرائتی : با درود.این دارو منشاء گیاهی دارد و اثرات آن بر سنگ کلیه هنوز به طور قطعی اثبات نشده است و ممکن است از رشد سنگ جلوگیری کند.روزی دو عدد دوز معمول آن است.دفع سنگ با این ساز بیشتر به شانس بستگی دارد.اصلاح رژیم غذایی برای پیشگیری از افزایش تعداد و سایز سنگ مهم است.محل سنگ در کلیه هم مهم است .مثلا اگر سنگ در کالیسهای تحتانی کلیه باشد شانس دفع آن کمتر از سنگهای کالیسهای فوقانی و میانی است.  [ 1392-06-29 ]  لینک مستقیم
مشاهده سوالات مربوط به :

سنگ کلیه

سوال : با سلام و خسته نباشید خدمت شما دختری هستم 24 ساله دچار بیماری سنگ کلیه و حدود 9 ماه از قرص هیدروکلروتیازید 50 برای دفع سنگ کلیه با دستور پزشک استفاده نمودم اما سنگ کلیه دفع نشد میخواستم بدونم آیا این قرص ضرر دارد چون در سایت خوندم که باعث ایجاد سنگ کلیه میشود با تشکر
دکتر محمد رضا قرائتی : با درود.این دارو در دراز مدت از تشکیل سنگ جلوگیری می کند البته جنس سنگ هم مهم است و برای هر سنگی مفید نیست.  [ 1392-06-29 ]  لینک مستقیم
مشاهده سوالات مربوط به :

سنگ کلیه

سوال : با سلام من ۲۹ ساله دارم ۳ ماه پیش رفتم دکتر به من گفت پروستا تیت و اپیدمیت داری برام ۲۰ روز قرص Levofloxacina ۵۰۰نوشت بعد از ۲هفته ادرار و درد بیضم خوب شد دوباره بعد از ۲۰ روز دیگر رفتم برای ویزیت پرستاتم دست زد گفت ipertrofan بخور برای ۲۴روز ا لان ۲۰ روز میخورم مشکل ادار دارم وبخوصوص درد بیضه نمیتوانم ورزش کنم.بنظر شما من باید همان antibiotic بخورم یا ipertrofan ا ادامه بدم.ضمنا من دانشجوی هستم از ایتا لیا احتاج به راهنمای شما دارم.با سپاس فراوان
دکتر محمد رضا قرائتی : با درود.همان تعداد آنتی بیوتیک که خورده اید کافی است.داروی دوم که مسکن و ضدالتهاب است را ادامه دهید.  [ 1392-06-29 ]  لینک مستقیم
مشاهده سوالات مربوط به :

پروستاتیت

سوال : درود، سن من 36 سال است و در آزمایش اسپرم حجم و سرعت نرمال بود ولی شکل طبیعی، غیر نرمال بود. 1. آیا باید تحت درمان قرار گیرم و چه مدت؟ 2. آیا حاملگی با این وضعیت امکان دارد و خطری برای جنین وجود خواهد داشت؟ با سپاس فراوان
دکتر محمد رضا قرائتی : با درود1- نیاز به درمان ندارد مگر اینکه یک سال یا بیشتر نزدیکی بدون پیشگیری داشته و بچه دار نشده باشید. 2- هیچ خطری ندارد.  [ 1392-06-29 ]  لینک مستقیم
مشاهده سوالات مربوط به :

اسپرم

سوال : با سلام منی خارج شده ازمن چند ماهی است رنگ زرد کمرنگ گرفته مثل ادرار کمرنگ و ژله ای هست آیا مشکلی هست در رنگ چون قبلا سفید بود بنده وسواس در خود ارضایی ندارم اما ماهی 1 بار این عمل را انجام میدهم و سوال دیگه اینکه آیا خود ارضایی نقشی در عقیم بودن و واریکوسل داره؟
دکتر محمد رضا قرائتی : با سلام.تغییرات گاه به گاه رنگ مایع منی در این حد طبیعی است و نیاز به اقدامی ندارد.خودارضایی موجب عقیمی یا واریکوسل نمی شود.  [ 1392-06-29 ]  لینک مستقیم
مشاهده سوالات مربوط به :

منی

خود ارضایی

سوال : ba SALAM AQAYE DR MAN CHAND SOAL DAR RABETEH BA OFONATE EPYDIDIM VA UTROCELE PORSIDAM AZATON DAR EDAME ON MIKHASTAM ARZ KONAM K MAN PISHE JENABE DR ARABI DAR TEHRAN RAFTAM VA ISHON BA DIDANE SONO VA IVP VA .. VA MAYNE TASHKHIS VARICOCELE GRADE3 CHAP RO DADAN VA DAR MOREDE UTROCELE QOFTAN K EHTEMALAN BAQAYAYE JANINI HALEBI K TASHKIL NASHODE VA YA INKE YE CYSTE VESICOL SEMINAL VA YA PROSTATE HASTESH DARKHASTE SONO TRANS RECTAL VA DOPLER TESTIS DADAN B NAZARE SHOMA CYSTE PROSTAT NIAZ B AMAL DARE? BA TASHAKOR AZ SHOMA
دکتر محمد رضا قرائتی : با درود.خیر.کیست پروستات نیاز به عمل ندارد.به نظر من سونوگرافی داپلر بیضه هم لازم نیست.  [ 1392-06-29 ]  لینک مستقیم
مشاهده سوالات مربوط به :

کیست پروستات

سوال : سلام بیمار مادرم هستند که 47 سال سن دارند. مادرم دچار ادرار خونی بود که بعد از مراجعه به دکتر تشخیص تومور مثانه داده شد و مورد عمل جراحی قرار گرفت. از تومور نمونه برداری شد و به آزمایشگاه دادیم و نتیجه ی آزمایش این بود که تومور بدخیم از نوع 1 است. و پزشک معالج فرمودند که 1 ماه دیگر نزد ایشان برویم تا سونو بگیرند و بررسی کنند و بعد از آن گفتند احتمالا هر 3 یا 6 ماه بیمار مرتبا باید تحت نظر باشد. آیا نیازی هست که اقدامات دیگری انجام دهیم؟ احتمال بهبودی کامل چقدر است وتا چه حد این بیماری خطرناک می باشد؟
دکتر محمد رضا قرائتی : با درود.خوشبختانه تومور مثانه با این گرید پایین ،خیلی مهجم نیست و کاملا قابل درمان است و اگر به طور کامل برداشته شود میزان عود آن بسیار کم است.در سال اول سونوگرافی و شاید سیستوسکوپی هر 3 ماه یک بار لازم است.البته بسته به اندازه و عمق تومور اولیه ممکن است این فواصل را بتوان بیشتر کرد.تزریق 6 جلسه BCG در مثانه هم میزان عود را بسیار کاهش می دهد.  [ 1392-06-29 ]  لینک مستقیم
مشاهده سوالات مربوط به :

تومور مثانه

سوال : با سلام و تشکر بخاطر پاسخ به سوالات قبلی من. من قبلا هم سوال پرسیدم. الان شرح حالم رو تکمیل تر میکنم: 2 سال پیش عمل واریکوسل سمت چپ انجام دادم. بیضه چپم کمی کوچیک شده.اندازه بیضه ها در سونوگرافی راست: 18×40 و چپ 17×39 است. آزمایش اسپرم تعداد 15 میلیون حجم 1.5 سی سی مرفلوژی نرمال 2 درصد حرکت کلاس های a,b,c,d به ترتیب 10,25,30.35 است. تو معاینه پزشک کفت مشکل خاصی دیکه نداری ولی حس میکنم بیضه هام خیلی سفت نیست. آیا امکان داره بیضه هام کوچکتر هم بشه و اوضا بدتر بشه؟آیا امکان بیضه راست بزرگتر بشه و نقص بیضه چپ رو جبران کنه؟ خیلی نگران بدتر شدن این وضع هستم. 26 سالمه و مجردم.
دکتر محمد رضا قرائتی : با درود.با این سونوگرافی اندازه بیضه چپ شما کوچک نیست و طبیعی است(اختلاف سایز در حد یک میلیمتر و حتی بیشترطبیعی است).بیضه چپ کوچکتر و بیضه راست بزرگتر نمی شود.تعداد و حرکت اسپرمها کمی کمتر از طبیعی است.چون واریکوسل را عمل کرده اید فعلا کار بیشتری نمی توان کرد.در صورتی که پس از ازدواج و یک سال عدم پیشگیری بچه دار نشدید به متخصص ارولوژی مراجعه فرمایید.  [ 1392-06-29 ]  لینک مستقیم
مشاهده سوالات مربوط به :

بیضه

سوال : باسلام وخسته نباشید دچار انزال زودرس هستم تا زمانی که فلوکسیتین استفاده میکنم خوب است اما چند روز پس از قطع دارو دوباره مشکل دارم به محض دخول دچار انزال میشوم ضمنا التهاب پروستات دارم وتکرر بسیار زیاد ادرار حتی بدون خوردن مایعات به دفعات تکرر دارم مدالوسین استفاده میکردم اوایل خیلی خوب بود اما پس از مدتی مصرف دیگر جواب گو نبود اکثر داروهای که استفاده میکنم همینطور است اوایل خوب است وبعد بی اثر لطفا راهنمایی فرمائید با تشکر
دکتر محمد رضا قرائتی : با درود.1-انزال زودرس جزء خواص ذاتی هر فرد است که ترشح نروترانسمیترهای مغزی آن را تعیین می کنند و دارو را می توان کم کرد(مثلا دو روز در هفته)ولی نمی توان قطع کرد چون اگر قطع شود ظرف دو تا 3 هفته به وضعیت قبلی برمی گردید. بنا براین معمولا درمان دائمی ندارد و چند هفته پس از قطع دارو مقدار نوروترانسمیتر های مغزی به حد قبلی برگشته و انزال زود رس دوباره ایجاد می شود.البته مواردی از بهبود دائمی نیز بعد از درمان دارویی و یا حتی به طور خود به خود دیده شده است.2-درمورد التهاب پروستات:این بیماری به آسانی ریشه کن نمی شود و با درمان علائم آن بهبودی نسبی پیدا می کند ولی معمولا با قطع درمان علائمش بازمی گردد به خصوص در فصول سرد سال. البته احتمال بهبود کامل هم وجود دارد.آنتی بیوتیکها، آلفا بلوکرها ، ضدالتهابه و داروهای گیاهی برای درمان این بیماری به کار می روند.مدت درمان آنتی بیوتیکی یک ماه است و امروزه درمانهای آنتی بیوتیکی طولانی که در گذشته انجام می شد توصیه نمی شود.ولی سایر داروها را می توان به مدت طولانی تر بر حسب نظر پزشک ادامه داد.در گذشته گفته می شد که تخلیۀ مکرر مایع منی می تواند حتی باعث بهبود پروستاتیت شود ولی امروزه اثبات شده چنین تاثیری ندارد. .نشستن در آب گرم هم ممکن است کمک زیادی کند.  [ 1392-06-29 ]  لینک مستقیم
مشاهده سوالات مربوط به :

زود انزالی

التهاب پروستات

سوال : سلام آقای دکتر من دختری19ساله ام که آزمایش ادرار دادم که R.B.Cآن بین30-36است دوبار آزمایش دادم هر دوبار همین عدد است blood ,هم+2است در آزمایش اول. bacteria +2 بود که دکتر با تجویز انتی بیوتیک آن را حل کرد من رابطه جنسی داشتم که پزشک به آن اشاره کرد ،میخواهم بدانم این مشکل که هنوز پا برجاست R.B.آیا مربوط به رابطه جنسی است با تشکر منتظر جواب هرچه زود تر شما هستم
دکتر سید رضا صمصام شریعت : سلام. خیر رابطه جنسی یک عمل فیزیولوژیک بوده باعث ورود خون به ادرار نمی شود. خون در ادرار علل مختلفی دارد. در خانمها ممکن است خون قائدگی هنگام نمونه گیری وارد ظرف شود . سنگ کلیه ، عفونت ادراری ، ورزش شدید ، بیماریهای کلیوی همه می توانندباعث ورود خون به ادرار شوند. باید آزمایشی بدهبد که آیا این گلبولهای قرمز دیس مورفیک هستند یا خیر. مشورت با یک اورولوژیست را پیشنهاد میکنم.  [ 1392-06-27 ]  لینک مستقیم
مشاهده سوالات مربوط به :

ادرار

سوال : سلام.دكتر با تشخيص شما احتمال ورم پروستات را دارم..چون با قرص تامسولوسين وضعيتم مقداري بهبود يافت.. فرموديد كه تخليه بايد انجام بدم..ولي اين ترس در من هست كه تا آخر عمر حتي بعد از ازدواج هم اين بيماري همراه من هست.. به خاطر خوردن مكمل بدنسازي كراتين كه معلوم نبود توش چي بود...
دکتر محمد جعفر کیانی : نگران نباشيد بعد از ازدواج حتما بهبود مى يابيد چون امكان نزديكى و رابطه زناشويى فراهم است  [ 1392-06-27 ]  لینک مستقیم
مشاهده سوالات مربوط به :

التهاب پروستات

سوال : باسلام حین عمل نزدیکی احساس میکنم منی بیرون نمیاد ولی چن لحظه بعد وقتی فاصله بین مقعد تا بیضه هارامالش میدم منی میادبیرون آیا همین لحظه منی رو به وازن زنم بریزم باعث باردای میشه؟آیا یه وسیله بهداشتی وجود داره که تاتوسط آن منی رو بن ته وازن رسوند؟
دکتر محمد جعفر کیانی : علت ان تامسولوسين است و بعد از بهبود و قطع تامسولوسين برقرار است و نبازى نيست حتى اگر در بيرون واژن بريزد حاملگى اتفاق مى افتد  [ 1392-06-27 ]  لینک مستقیم
مشاهده سوالات مربوط به :

منی

حاملگی

  انتخاب صفحه
 
کودکان و نوزادان
بروز رساني : 09-05-1393
مطالب موجود : 92
کودکان و نوزادان
پوست و مو
بروز رساني : 09-05-1393
مطالب موجود : 1173
پوست و مو
دهان و دندان
بروز رساني : 06-05-1393
مطالب موجود : 332
دهان و دندان
جراحی زیبایی
بروز رساني : 06-05-1393
مطالب موجود : 159
جراحی زیبایی
تغذیه
بروز رساني : 05-05-1393
مطالب موجود : 550
تغذیه
زنان
بروز رساني : 04-05-1393
مطالب موجود : 245
زنان
گوش ، حلق و بینی
بروز رساني : 02-05-1393
مطالب موجود : 153
گوش ، حلق و بینی
طب مکمل
بروز رساني : 26-04-1393
مطالب موجود : 100
طب مکمل
کلیه و مجاری ادرار
بروز رساني : 21-04-1393
مطالب موجود : 135
کلیه و مجاری ادرار
داخلی
بروز رساني : 19-04-1393
مطالب موجود : 105
بیماریهای داخلی
گفتار درمانی
بروز رساني : 12-04-1393
مطالب موجود : 29
گفتار درمانی
طب فیزیکی
بروز رساني : 09-04-1393
مطالب موجود : 192
طب فیزیکی
روانشناسی
بروز رساني : 31-02-1393
مطالب موجود : 182
روانشناسی
خانواده
بروز رساني : 24-02-1393
مطالب موجود : 16
خانواده
ارتوپدی
بروز رساني : 22-02-1393
مطالب موجود : 33
ارتوپدی
جراحی
بروز رساني : 15-02-1393
مطالب موجود : 112
جراحی
پزشکی ورزشی
بروز رساني : 23-01-1393
مطالب موجود : 23
پزشکی ورزشی
بهداشت و سلامت
بروز رساني : 30-10-1392
مطالب موجود : 169
بهداشت و سلامت
قلب و عروق
بروز رساني : 07-10-1392
مطالب موجود : 73
قلب و عروق
عفونی
بروز رساني : 16-05-1392
مطالب موجود : 14
عفونی
دیابت
بروز رساني : 16-10-1391
مطالب موجود : 37
دیابت
اعتیاد
بروز رساني : 16-06-1391
مطالب موجود : 26
اعتیاد
آخرین مطالب
1 - سر کوبیدن در کودکان
2 - درمانهای دارویی ریزش موی مردانه
3 - خوش بو باشید
4 - دستورات بعد از ابدومينوپلاستى
5 - چگونه لبخند هالیوودی داشته باشیم
6 - تغذیه و سلامت فکری
7 - جوانسازی دوباره با آراف فرکشنال
8 - جوانسازی پوست به شیوه نوین
9 - EP حاملگی خارج رحمی یا
10 - بیماریهای گوش حلق و بینی و معافیت سربازی
پربیننده ترین ها
1 - جوانسازی پوست با آر اف فرکشنال یا میکرونیدلینگ آر اف (RF Fractional)
2 - روابط زناشویی در طی بارداری - قسمت دوم
3 - بهترین روش رفع گودی وکبودی زیر چشم
4 - چهار رمز طلایی برای بستن منافذ باز پوست
5 - خارش پوست و علل آن
6 - لیپوماتیک جايگزين برتر ساكشن و ليپوليزر
7 - بهترین درمان لاغری صورت چیست؟
8 - واریکوسل چیست؟
9 - شقاق يا فيشر يا زخم مقعد
10 - خوش بو باشید
پزشکان متقاضی وب سايت
در پي سوء استفاده برخي افراد از نام و اعتبار شبکه اطلاع رساني پزشک آنلاين که اقدام به عقد قرارداد با پزشکان از طرف اين مجموعه نموده اند ، بدينوسيله به اطلاع ميرساند اين افراد هيچگونه ارتباطي با شبکه اطلاع رساني پزشک آنلاين نخواهند داشت .

لطفا در صورت مشاهده اين افراد ضمن گرفتن مشخصات کامل شخص ، با شماره 6694591-0311 تماس حاصل فرماييد تا برابر قانون و مقررات برخورد شود .

بديهي است در صورت همکاري با اين افراد که مدارکي جعلي نيز تهيه نموده اند ، پزشک آنلاين هيچگونه مسئوليتي را پذيرا نخواهد بود .

جهت عقد قرارداد راه اندازي وب سايت و يا داشتن هر گونه سوال فقط با شماره مذکور تماس حاصل فرماييد و یا به آدرس اصفهان ، خیابان شیخ صدوق جنوبی ، مقابل برج ، ساختمان سازمان نظام پزشکی ، طبقه سوم مراحعه نمایید .
پیام های مفید پزشکی
شير مادر + آغوش مادر تامين كننده نيازهاي غذايي ،جسمي و رواني كودك است .
وب سايت هاي مرتبط
سازمانهای نظام پزشکی
دانشگاههای علوم پزشکی
انجمن های پزشکی
بیمارستانها
مراکز تحقیقاتی
اطلاع رسانی پزشکی
وب سایت های پر بازدید امروز
1 - دکتر مریم ملکی
2 - دکتر محمد علی نیلفروش زاده
3 - دکتر میترا مولائی نژاد
4 - دکتر محمد والی پور
5 - دکتر ابراهیم دین محمدی
6 - دکتر زهرا صابری
7 - دکتر صدیقه آذری
8 - دکتر پیمان صالحی
9 - دکتر مجید حقیقت
10 - دکتر محمد شیزرپور
پیوند های مفید
وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشكي
سازمان نظام پزشکی ایران
دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی تهران
دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی
دانشگاه علوم پزشکی اصفهان
دانشگاه علوم پزشکی شیراز
دانشگاه علوم پزشکی مشهد
دانشگاه علوم پزشکی تبریز
سازمان نظام پرستاری
سازمان بیمه تامین اجتماعی
سازمان بیمه خدمات درمانی
پایگاه خبری و اطلاع رسانی وب دا
پرتال اطلاعات پژوهشی پزشکی کشور
معاونت غذا و دارو
فرهنگستان علوم پزشکی کشور
سازمان پزشکی قانونی کشور
سازمان انتقال خون ایران
انستیتو پاستور ایران
پژوهشکده رویان
بنیاد امور بیماریهای خاص