متقاضیان وب سایت | طراحی وب سایت پزشک | همکاری ورود اعضا | عضو جدید | مشترکین | ورود کاربران ارتباط با ما | درباره ما | انتقادات | پیشنهادات | نظرات | پشتیبانی | اطلاعات تماس جستجوی مطالب | جستجوی پیشرفته | جستجوی مطالب پزشکی | جستجوی مقالات | جستجوی مطالب سوالات پزشکی | بهداشت | سلامت | درمان | پرسش و پاسخ پزشکی | مشاوره پزشکی وب سایت پزشک | سایت های پزشکان | وب سایت شخصی پزشک | سایت دکتر صفحه اصلی شبکه اطلاع رسانی پزشک آنلاین
 
  مرتب سازي بر اساس
  جستجو بر اساس كلمه جستجو بر اساس كد پيگيري
سوال : سلام - خسته نباشید دکتر. من 19 سالمه. چند روز پیش، گلو درد خفیفی داشتم که یک هفته ادامه داشت (به صورت خفیف). سه عدد قرص آموکسی سیلین 500 خوردم. خوشبختانه گلودرد برطرف شد! ولی بعد از خوردن سومین قرص، الان 5 روزه که احساس می کنم زیر حلقومم (قسمت نای - ورودی مری) یه چیزی گیر کرده!! حدس میزنم که مربوط به قرص باشه. الان من چکار می تونم بکنم؟! کلی مایعات و غذاهای سفت و ... خوردم. ولی تاثیری نداشت و همچنان احساس می کنم چیزی توی گلومه!! از 5 روز پیشت تا حالا خودتون حساب کنید که 15 وعده ی غذایی + میان وعده خوردم. ولی کوچکترین تاثیری نداشت!!! ممنون میشم پاسخ بدید. با تشکر فراوان.
دکتر بهزاد نخعی : ممکنست ترومای فارنکس باشد صبر کنید التهاب بر طرف میشود .  [ 1391-03-17 ]  لینک مستقیم
مشاهده سوالات مربوط به :

ترومای فارنکس

گلودرد

التهاب گلو

سوال : با سلام من 25 سال سن دارم و الان حدود 1 ماه می شه که گاهی بعد از دفع مدفوع وقتی دستمال می کشم می بینم خونی شده در حد 2-3 قطره. این اتفاق گاهی رخ می ده و گاهی هم نه. مدفوعم حالت طبیعی داره ولی گاهی احساس درد داخل مجرای دفع مدفوع می کنم. از آنجایی که من ساکن کانادا هستم نمی دونم این مشکلم را چه طور به پزشک توضیح بدم . ممنون می شم راهنمایی کنید و چند جمله پزشکی برای تشریح این بیماری به انگلیسی بدهید یا اگر می توانید از راه دور درمان کنید. ممنون از لطف شما.
دکتر بهزاد نخعی : دخترم با احتمال قوی شمابه دلیل یبوست های طولانی مبتلا به هموروئید داخلی شده اید سعی کنید با استفاده از سبزیجات و روغن و میوه زیتون ابتدا یبوست را درمان کنید و روزی دوبار در لگن آب گرم که ذر آن یک قاسق بتادین ریخته اید به نشینید در صورتی که خوب نشد به پزشک مراجعه کنید . اصطلاح انگلیسی : I have rectal bleeding  [ 1391-03-17 ]  لینک مستقیم
مشاهده سوالات مربوط به :

یبوست

هموروئید

سوال : طرف قفسه سينه ام سمت چپ بيشتر اوقات مي وسزه و درد مي كنه هربار كه دكتر رفتم از من اكو و نوار قلب گرفتن و مي گن قلبم مشكلي نداره اين حالت بيشتر وقتي غذاهاي ترش و سنگين مي خورم برام پيش مياد و هميشه از بيشتر غذاها بايد پرهيز كنم لطفا منو راهنمايي كنيد مشكلم چيه و بايد چيكار كنم
دکتر محمود ارشد : بنظر می رسد رفلاکس داشته باشید ، به متخصص گوارش مراجعه نمائید.  [ 1391-03-15 ]  لینک مستقیم
مشاهده سوالات مربوط به :

رفلکس معده

سوال : سلام برای درمان زگیل باید چه کرد ؟ زیاد بزرگ نیست چندتایی هست و کوچک باتشکر
دکتر محمود ارشد : پماد موضعی ، کرایو ودر مان جراحی استفاده می شود.  [ 1391-03-15 ]  لینک مستقیم
مشاهده سوالات مربوط به :

زگیل

سوال : ضمن سلام و ارادت خدمت شما اقای دکتر چطوری میشه کلسترول بالا رو در سن بالا درمان کرد ؟ایا قرص یا داروی خاصی باید مصرف شود یا هر روش دیگری (کلسترول:260 تری گلسرید:200 کلسترل بد :198) مرسی
دکتر محمود ارشد : رژیم کم کلسترول ، ورزش متناسب با سن و دارو برای درمان استفاده می شود.  [ 1391-03-15 ]  لینک مستقیم
مشاهده سوالات مربوط به :

کلسترول

رژیم

ورزش

سوال : با سلامی مجدد و تشکر از پاسخ جنابعالی. برادرم در بیمارستان قائم بستری شد برای بار دوم. و برای بار سوم تپ مایع انجام شد. پس از آندوسکوپی و سونوگرافی احتمال 90% تشخیص به ترومبوز دادند. انسداد کامل برای یکی از عروق و انسداد نسبی برای دیگری.دستور mrv داده اند و اینکه شاید آنژیو انجام شود. سوال من این است که اگر ترومبوز باشد باید چکار کرد؟آیا کاملا بهبود می یابد؟ در ضمن برادرم سرم هپارین میگیرد برای هر یک ساعت 1000واحد. آیا هپارین به منظور باز کردن عروق رسوب گرفته شده است ؟ پیشاپیش متشکرم
دکتر محمود ارشد : هپارین برای پیشگیری از لخته های جدید است ، تاثیری بر لخته های قبلی ندارد.ترومبوز ورید باب درمان ندارد .  [ 1391-03-15 ]  لینک مستقیم
مشاهده سوالات مربوط به :

آندوسکوپی

سونوگرافی

هپارین

سوال : باسلام.می خواستم بگم نزدیک به یک ساله از وقتی کپسول اوراتان برای جوش می خورم صورتم ورم کرده یابه اصطلاح چاقتر شده به(در صورتی که هیچ جای بدنم این طوری نیست که فکر کنید اضافه وزن دارم) نظر شما مشکل چیه؟
دکتر محمود ارشد : قد و وزن برای محاسبه BMI برای تعیین چاقی لازم است.  [ 1391-03-15 ]  لینک مستقیم
مشاهده سوالات مربوط به :

جوش

BMI

سوال : با سلام آیا ویتامین ب 12 همان قرص اسد فولیک است؟ من پسری 28 ساله هستم که دچار کم خونی مینور هستم .میخواستم بدونم چه کار کنم .آیا اسد فولیک نیاز دارم.ودر صورت نیاز چند میلی گرمی؟وطریقه مصرف آن را نیز بفرمایید.تشکر
حمیدرضا طغیانی خوراسگانی : ویتامین ب 12 یا کوبالامین یکی از ویتامین های گروه ب است که بدن به مقدار مشخصی به ان نیاز دارد و ویتامین اسید فولیک یا فولات هم همینطور . برای افراد مینور اسید فولیک محدودیت مثل قرص اهن ندارد و می توانند در صورت نیاز بدن هفته 3 تا 4 شب از کپسولهای اسید فولیک رایج در داروخانه ها استفاده کنند . بهتر است قبل از خواب که بیشترین زمان را معده شما خالی می ماند مصرف شود.  [ 1391-03-12 ]  لینک مستقیم
مشاهده سوالات مربوط به :

کم خونی

تالاسمی مینور

سوال : با عرض سلام و خسته نباشید اینجانب 30 ساله و مجرد بیماری ازوفاژیت دارم لطفا توضیح دهید که این بیماری به چه دلیل رخ می دهد به شدت ترش می کنم 8 ماه این بیماری را دارم قرص پنتوپرزوال 40 میلگرم. شربت انتی اسید الومنیم ام جی مصرف می کنم ولی باز به شدت ترش می کنم می ترسم سرطان مری بگیرم غذا تو گلوم گیر می کنه فوق العاده نگران و عصبی شده ام نمی دانم چیکار کنم ایا منجر به سرطان می شود . چه قرصی خوب است بخورم اسید معده ام زیاد شده با تشکر درمان تا چقدر طول می کشد دوست ندارم عمل کنم
دکتر مهرداد رضایی : باید حد اقل برای شش ماه این دارو ها را میل نمائید و باید انتی اسید را در روز های اول هر دو ساعت ( در زمان بیداری ) میل نمائید و در روزهای اول برای دو هفته از امپول سایمتادین هم استفاده کنید ( علاوه بر قرص پنتوپرازول 40 ) .  [ 1391-03-11 ]  لینک مستقیم
مشاهده سوالات مربوط به :

زوفاژیت

رفلکس اسید معده

سوال : باسلام خواستم بدانم تجویزقرص آلوپیرینول300 هیدروکلروتیازید50وهیوسین ان بوتیل بروایدکه دکترم تجویزکرده برای چیست؟ (درسونوگرافی فولنس درسیستم پیلوکالیسیل کلیه چپ دیده شده) ممنون ازشما
دکتر مهرداد رضایی : باعث زیاد شدن ادرار و دفع املاح میشود و مواد ایجاد کننده اسید اوریک را دفع میکند و برای ایجاد نشدن سنگ کلیه بکار میرود .  [ 1391-03-11 ]  لینک مستقیم
مشاهده سوالات مربوط به :

سنگ کلیه

سوال : با سلام اقای دکتر میشه لیستی از مواد غذایی که باعث یبوست میشوند و مواد غذایی که باعث رفع یبوست میشوند بگید با تشکر
دکتر مهرداد رضایی : تمام موادی که دارای فیبر هستند باعث دفع میشوند و برای اجابت مزاج مفید هستند و موادی که حرکات روده را کاهش میدهند باعث یبوست میشوند مثل داروهای ارام بخش کدئین ها دارو های خواب اور مواد بدون فیبر مثل گوشت ها و مواد بدون باقی مانده یا رزیدو اینها باعث یبوست میشوند .  [ 1391-03-11 ]  لینک مستقیم
مشاهده سوالات مربوط به :

یبوست

سوال : سلام دکتر پسری 20 ساله هستم که در ناحیه ی صورت مشکل کمی و نامنظم بودن موهای صورتو دارم در صورتی که بقیه جاهای بدنم پرمو هست و مشکل ارثی ام ندارم،میخواستم ببینم مصرف قرص متیل تستسرون برای من موثره؟واگه آره چند عدد ؟ممنون
دکتر مهرداد رضایی : اگر کمبود هورمون ندارید هورمون تستوسترون هیچ اثری ندارد .  [ 1391-03-11 ]  لینک مستقیم
مشاهده سوالات مربوط به :

کم پشتی ریش

سوال : سلام من پسری هستم 19.5 ساله دچار ژنیکوماستی هستم میخواستم اطلاعاتی در این باره بدونم چون تو اینترنتم اطلاعات پراکنده و کمی دراین زمینه وجود داره 1-آیا با عمل تنها از بین میره و در صورت جراحی دیگه به حالت قبل برنمیگرده؟ 2-آیا این عمل خطرناکه و احتمال اینکه از نتیجه عمل راضی باشیم چقدره 3-هزینه کل عمل در یک بیمارستان دولتی چقد میشه؟ 4-عمل چن ساعت طول میکشه؟ 5جای بخیه رو سینه میمونه یا از بین میره؟6-و در پایان آیا این عمل عمل زیبایست از یه خانوم دکتر پرسیدم و ایشون گفتن ک برا زنا تنها عمل زیبایی محسوب میشه آیا این حرف درسته
دکتر عبد الرحیم حزینی : با سلام ژنیکوماستی در آقایان علل مختلفی دارد که می تواند ناشی از داروها باشد. در این رابطه جای نگرانی نیست و تنها در صورتی که درد دارید یا از نظر ظاهری شما را رنج می دهد می توانید جراحی کنید. اگر علل ایجاد کننده ژنیکوماستی مثل داروها ادامه داشته باشند بعد از عمل هم ممکن است بازگشت ژنیکوماستی دیده شود. در مورد جزییات عمل و هزینه آن می توانید با جراح خود مشورت کنید. موفق باشید.  [ 1391-03-10 ]  لینک مستقیم
مشاهده سوالات مربوط به :

ژنیکوماستی

سوال : با سلام و خسته نباشید.دختری 28 ساله و مجرد هستم ازمایشهای من نرمال بودند فقط 2 فاکتور خونی من پایین بود که عبارت بودند از:mcv73.7 fl که نرمال ان 105-76 بود و mch:23.4 pgm که نرمال ان 35-25 بود.و فاکتور دیگر به نام mchc نرمال بود و مقدار ان 31.7 gr/dl که رنج نرمال 40-30 بود.rbc:4.83 که رنج نرمال ان 5.5-4.3 , فاکتور دیگر hba:93.4 که رنج نرمال ان 98-96 و فاکتور دیگرhba2:0.6 که رنج نرمال ان 3.5-1.5 و فاکتور دیگرhbf:0.6 که رنج نرمال 2-0 میباشد.ایا من دچار فقر اهن هستم یا تالاسمی مینور؟و چه دارویی و روزانه چه مقدارو برای چه مدت برای رفع این مشکل کنم؟با تشکر از شما
دکتر عبد الرحیم حزینی : با سلام آزمایشات شما نرمال هستند و نیازی به نگرانی نیست. فقط روحیه خود را تقویت کنید و ورزش منظم را در برنامه کاری خود قرار دهید. قرص فروس سولفات و اسید فولیک روزانه استفاده کنید. موفق باشید.  [ 1391-03-10 ]  لینک مستقیم
مشاهده سوالات مربوط به :

فقر اهن

تالاسمی مینور

سوال : salam va dorod aghaye doktor man dokhateri 21 sale hastam dore majraye madfoam zaede roshd karde halate badkonakiyam dare kheyli negaranam mamnon misham age rahnemaiem konid ba tashakkore faravan .
دکتر مجید حقیقت : ممکن است هموروئید یا فیشر باشد توسط جراح عمومی ویزیت شوید.  [ 1391-03-10 ]  لینک مستقیم
سوال : با سلام من يك ماه قبل ازمايش خون داده ام كه نتيجه ان به اين شكل است rbc=5.69,hgb=14.6,hct=44.1, mcv=77.5,mch=25.7,mchc=33.1,rdw=12.8 پس از يك ماه مصرف اسيد فوليك و ويتامينe دوباره ازمايش داده ام كي نتيجه ان به اين شكل است rbc=5.66,hgb=14.4,hct=46.7,mcv=82.5,mch=25.4,mchc=30.8,rdw=13 ,و ازمايش الكتروفورز به اين شكل است hba=97.8 ,hba2=2.2 ايا به نظر شما من تالاسمي مينور دارم و مصرف اسيد فوليك و ويتامين e تاثيري در جواب ازمايش دوم من داشته است در ازمايش اول من الكتروفورز انجام نداده ام ولي در ازمايش دوم بعد مصرف اسيد فوليك و ويتامين e ازمايش الكتروفورز را انجام دادم.با تشكر
دکتر بهزاد نخعی : تالاسمی مینور با این آزمایشات مطرح است قرص ویتامین ای تاثیری ندارد - و خود کم خونی نیز مهم نیست متشکرم  [ 1391-03-09 ]  لینک مستقیم
مشاهده سوالات مربوط به :

تالاسمی مینور

کم خونی

سوال : با سلام.جناب دکتر بنده ۲۱ سال دارم و ۲ سال هفته ای ۱ یا۲ بار قلیان مصرف میکردم که خوشبخانه یک ماه است که ترک کردم ولی در این یک ماه احساس سوزش در وسط سینه میکنم به ویزه در خواب که به پزشک عمومی مراجعه کردم رفلاکس اسید به مری تشخیص دادند و رانتیدین مصرف میکنم که بهتر شده ملی هنوز کامل درمان نشده. از شما این سال را دارم که ایا این عارضه از استعمال دخانیات است؟و چه مدت پس از ترک رفع میشود و پیشنهادتان مصرف چه دارویی است؟با تشکر
دکتر بهزاد نخعی : توتون ممکنست باعث علائمی مانند رفلاکس شود اگر بهتر نشد برای تشخیص رفلاکس حقیقی مراجعه کنید .  [ 1391-03-09 ]  لینک مستقیم
مشاهده سوالات مربوط به :

رفلکس معده

سوال : بسیارمتشکرم دکترجون فکرکنم جواب اندوسکوبی مثبت بود.وتیکه ای که ازداخل معده ام دراورد ن وداخل شیشه انداختن باعث تغییررنگ محلول بصورت قرمزشد.والان بارگرفتگی شدیددرعقب زبانم قابل مشاهده است .متشکرم
دکتر بهزاد نخعی : باید یک دوره سه هفته ای کامل درمان ضد میکروبی هلیکوباکتر پیلوری دریافت نمائید . متشکرم  [ 1391-03-09 ]  لینک مستقیم
مشاهده سوالات مربوط به :

اندوسکوپی

هلیکوباکتری

  انتخاب صفحه
 
زنان
بروز رساني : 27-06-1393
مطالب موجود : 257
زنان
تغذیه
بروز رساني : 27-06-1393
مطالب موجود : 582
تغذیه
پوست و مو
بروز رساني : 27-06-1393
مطالب موجود : 1218
پوست و مو
طب فیزیکی
بروز رساني : 26-06-1393
مطالب موجود : 198
طب فیزیکی
جراحی زیبایی
بروز رساني : 26-06-1393
مطالب موجود : 165
جراحی زیبایی
طب مکمل
بروز رساني : 25-06-1393
مطالب موجود : 105
طب مکمل
دهان و دندان
بروز رساني : 19-06-1393
مطالب موجود : 332
دهان و دندان
دیابت
بروز رساني : 17-06-1393
مطالب موجود : 38
دیابت
دارو
بروز رساني : 16-06-1393
مطالب موجود : 20
اطلاعات دارویی
گوش ، حلق و بینی
بروز رساني : 05-06-1393
مطالب موجود : 154
گوش ، حلق و بینی
کودکان و نوزادان
بروز رساني : 14-05-1393
مطالب موجود : 93
کودکان و نوزادان
کلیه و مجاری ادرار
بروز رساني : 21-04-1393
مطالب موجود : 135
کلیه و مجاری ادرار
داخلی
بروز رساني : 19-04-1393
مطالب موجود : 105
بیماریهای داخلی
گفتار درمانی
بروز رساني : 12-04-1393
مطالب موجود : 29
گفتار درمانی
روانشناسی
بروز رساني : 31-02-1393
مطالب موجود : 182
روانشناسی
خانواده
بروز رساني : 24-02-1393
مطالب موجود : 16
خانواده
ارتوپدی
بروز رساني : 22-02-1393
مطالب موجود : 33
ارتوپدی
جراحی
بروز رساني : 15-02-1393
مطالب موجود : 112
جراحی
پزشکی ورزشی
بروز رساني : 23-01-1393
مطالب موجود : 23
پزشکی ورزشی
بهداشت و سلامت
بروز رساني : 30-10-1392
مطالب موجود : 169
بهداشت و سلامت
قلب و عروق
بروز رساني : 07-10-1392
مطالب موجود : 73
قلب و عروق
عفونی
بروز رساني : 16-05-1392
مطالب موجود : 14
عفونی
اعتیاد
بروز رساني : 16-06-1391
مطالب موجود : 26
اعتیاد
آخرین مطالب
1 - عدم تحمل خوردن شیر و راههای در مان آن
2 - بارداری و اختلالات خواب
3 - علل بی اشتهایی - بخش 1
4 - آرایشی که سرطانزاست
5 - تفاوتهای کرایولیپولیز و کویتیشن چیست ؟
6 - درمان کامل روزاسه
7 - کمردرد و رابطه زناشویی
8 - با خوردن این غذاها همسرتان را عاشق خود کنید
9 - طب سوزنی و درمان درد شکم
10 - وزن دهی و وزن گیری با ورزش و رژیم غذایی - قسمت یازده
پربیننده ترین ها
1 - آشنایی با کرایولیپولیز
2 - چهار رمز طلایی برای بستن منافذ باز پوست
3 - ميكرونيدل فركشنال آر اف
4 - جوانسازی ناحیه تناسلی بانوان
5 - چهار رمز طلایی برای بستن منافذ باز پوست
6 - حمله (هراس) پانیک
7 - (همه چیز درمورد زگیل تناسلی - (قسمت سوم
8 - بواسیر و شقاق چیست ؟
9 - با خوردن این غذاها همسرتان را عاشق خود کنید
10 - کاهش چین و چروک صورت بدون تزریق و جراحی
پزشکان متقاضی وب سايت
در پي سوء استفاده برخي افراد از نام و اعتبار شبکه اطلاع رساني پزشک آنلاين که اقدام به عقد قرارداد با پزشکان از طرف اين مجموعه نموده اند ، بدينوسيله به اطلاع ميرساند اين افراد هيچگونه ارتباطي با شبکه اطلاع رساني پزشک آنلاين نخواهند داشت .

لطفا در صورت مشاهده اين افراد ضمن گرفتن مشخصات کامل شخص ، با شماره 6694591-0311 تماس حاصل فرماييد تا برابر قانون و مقررات برخورد شود .

بديهي است در صورت همکاري با اين افراد که مدارکي جعلي نيز تهيه نموده اند ، پزشک آنلاين هيچگونه مسئوليتي را پذيرا نخواهد بود .

جهت عقد قرارداد راه اندازي وب سايت و يا داشتن هر گونه سوال فقط با شماره مذکور تماس حاصل فرماييد و یا به آدرس اصفهان ، خیابان شیخ صدوق جنوبی ، مقابل برج ، ساختمان سازمان نظام پزشکی ، طبقه سوم مراحعه نمایید .
تولد پزشکان

آقای دکتر ابوالفتح محرابیان تولدتان مبارک
پیام های مفید پزشکی
عشق و محبت بي قيد و شرط والدين ، شرايط مناسب براي آموزش كودكان را فراهم مي‌كند
وب سايت هاي مرتبط
سازمانهای نظام پزشکی
دانشگاههای علوم پزشکی
انجمن های پزشکی
بیمارستانها
مراکز تحقیقاتی
اطلاع رسانی پزشکی
وب سایت های پر بازدید امروز
1 - دکتر محمد علی نیلفروش زاده
2 - دکتر مریم ملکی
3 - دکتر میترا مولائی نژاد
4 - دکتر محمد والی پور
5 - دکتر ابراهیم دین محمدی
6 - دکتر صدیقه آذری
7 - دکتر پیمان صالحی
8 - دکتر مجید حقیقت
9 - پروانه کاظمی
10 - دکتر زهرا صابری
پیوند های مفید
وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشكي
سازمان نظام پزشکی ایران
دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی تهران
دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی
دانشگاه علوم پزشکی اصفهان
دانشگاه علوم پزشکی شیراز
دانشگاه علوم پزشکی مشهد
دانشگاه علوم پزشکی تبریز
سازمان نظام پرستاری
سازمان بیمه تامین اجتماعی
سازمان بیمه خدمات درمانی
پایگاه خبری و اطلاع رسانی وب دا
پرتال اطلاعات پژوهشی پزشکی کشور
معاونت غذا و دارو
فرهنگستان علوم پزشکی کشور
سازمان پزشکی قانونی کشور
سازمان انتقال خون ایران
انستیتو پاستور ایران
پژوهشکده رویان
بنیاد امور بیماریهای خاص