متقاضیان وب سایت | طراحی وب سایت پزشک | همکاری ورود اعضا | عضو جدید | مشترکین | ورود کاربران ارتباط با ما | درباره ما | انتقادات | پیشنهادات | نظرات | پشتیبانی | اطلاعات تماس جستجوی مطالب | جستجوی پیشرفته | جستجوی مطالب پزشکی | جستجوی مقالات | جستجوی مطالب سوالات پزشکی | بهداشت | سلامت | درمان | پرسش و پاسخ پزشکی | مشاوره پزشکی وب سایت پزشک | سایت های پزشکان | وب سایت شخصی پزشک | سایت دکتر صفحه اصلی شبکه اطلاع رسانی پزشک آنلاین
 
  مرتب سازي بر اساس
  جستجو بر اساس كلمه جستجو بر اساس كد پيگيري
سوال : با سلام و خسته نباشید.دختری 28 ساله و مجرد هستم ازمایشهای من نرمال بودند فقط 2 فاکتور خونی من پایین بود که عبارت بودند از:mcv73.7 fl که نرمال ان 105-76 بود و mch:23.4 pgm که نرمال ان 35-25 بود.و فاکتور دیگر به نام mchc نرمال بود و مقدار ان 31.7 gr/dl که رنج نرمال 40-30 بود.rbc:4.83 که رنج نرمال ان 5.5-4.3 , فاکتور دیگر hba:93.4 که رنج نرمال ان 98-96 و فاکتور دیگرhba2:0.6 که رنج نرمال ان 3.5-1.5 و فاکتور دیگرhbf:0.6 که رنج نرمال 2-0 میباشد.ایا من دچار فقر اهن هستم یا تالاسمی مینور؟و چه دارویی و روزانه چه مقدارو برای چه مدت برای رفع این مشکل کنم؟با تشکر از شما
دکتر عبد الرحیم حزینی : با سلام آزمایشات شما نرمال هستند و نیازی به نگرانی نیست. فقط روحیه خود را تقویت کنید و ورزش منظم را در برنامه کاری خود قرار دهید. قرص فروس سولفات و اسید فولیک روزانه استفاده کنید. موفق باشید.  [ 1391-03-10 ]  لینک مستقیم
مشاهده سوالات مربوط به :

فقر اهن

تالاسمی مینور

سوال : salam va dorod aghaye doktor man dokhateri 21 sale hastam dore majraye madfoam zaede roshd karde halate badkonakiyam dare kheyli negaranam mamnon misham age rahnemaiem konid ba tashakkore faravan .
دکتر مجید حقیقت : ممکن است هموروئید یا فیشر باشد توسط جراح عمومی ویزیت شوید.  [ 1391-03-10 ]  لینک مستقیم
سوال : با سلام من يك ماه قبل ازمايش خون داده ام كه نتيجه ان به اين شكل است rbc=5.69,hgb=14.6,hct=44.1, mcv=77.5,mch=25.7,mchc=33.1,rdw=12.8 پس از يك ماه مصرف اسيد فوليك و ويتامينe دوباره ازمايش داده ام كي نتيجه ان به اين شكل است rbc=5.66,hgb=14.4,hct=46.7,mcv=82.5,mch=25.4,mchc=30.8,rdw=13 ,و ازمايش الكتروفورز به اين شكل است hba=97.8 ,hba2=2.2 ايا به نظر شما من تالاسمي مينور دارم و مصرف اسيد فوليك و ويتامين e تاثيري در جواب ازمايش دوم من داشته است در ازمايش اول من الكتروفورز انجام نداده ام ولي در ازمايش دوم بعد مصرف اسيد فوليك و ويتامين e ازمايش الكتروفورز را انجام دادم.با تشكر
دکتر بهزاد نخعی : تالاسمی مینور با این آزمایشات مطرح است قرص ویتامین ای تاثیری ندارد - و خود کم خونی نیز مهم نیست متشکرم  [ 1391-03-09 ]  لینک مستقیم
مشاهده سوالات مربوط به :

تالاسمی مینور

کم خونی

سوال : با سلام.جناب دکتر بنده ۲۱ سال دارم و ۲ سال هفته ای ۱ یا۲ بار قلیان مصرف میکردم که خوشبخانه یک ماه است که ترک کردم ولی در این یک ماه احساس سوزش در وسط سینه میکنم به ویزه در خواب که به پزشک عمومی مراجعه کردم رفلاکس اسید به مری تشخیص دادند و رانتیدین مصرف میکنم که بهتر شده ملی هنوز کامل درمان نشده. از شما این سال را دارم که ایا این عارضه از استعمال دخانیات است؟و چه مدت پس از ترک رفع میشود و پیشنهادتان مصرف چه دارویی است؟با تشکر
دکتر بهزاد نخعی : توتون ممکنست باعث علائمی مانند رفلاکس شود اگر بهتر نشد برای تشخیص رفلاکس حقیقی مراجعه کنید .  [ 1391-03-09 ]  لینک مستقیم
مشاهده سوالات مربوط به :

رفلکس معده

سوال : بسیارمتشکرم دکترجون فکرکنم جواب اندوسکوبی مثبت بود.وتیکه ای که ازداخل معده ام دراورد ن وداخل شیشه انداختن باعث تغییررنگ محلول بصورت قرمزشد.والان بارگرفتگی شدیددرعقب زبانم قابل مشاهده است .متشکرم
دکتر بهزاد نخعی : باید یک دوره سه هفته ای کامل درمان ضد میکروبی هلیکوباکتر پیلوری دریافت نمائید . متشکرم  [ 1391-03-09 ]  لینک مستقیم
مشاهده سوالات مربوط به :

اندوسکوپی

هلیکوباکتری

سوال : با عرض سلام و خسته نباشید.خواستگاری دارم که خودش سالمه ولی یکی از خواهراش تالاسمی ماژور داره.من خودم هم ساللم و تالاسمی ندارم ولی گاهی کم خونی دارم که با قرص آهن رفع میشه.خواستم بدونم ازدواج ما مشکلی داره؟فرزندمون با وجود پدر و مادر سالم ممنکنه از عمه به ارث ببره؟
دکتر محمود ارشد : جزئ آزمایشات قبل ازدواج آزمایش تالاسمی است و راهنمائی لازمه به شما داده می شود. احتمالا خواستگار شما تالاسمی مینور دارد .  [ 1391-03-09 ]  لینک مستقیم
مشاهده سوالات مربوط به :

تالاسمی مینور

سوال : با سلام . 25ساله هستم .به مدت 1.5 سال است که تقریبآ هر 1.5الی 2 ماه یکبار به سرما خوردگی و گلودرد دچار می شوم و حدااقل 10 روز طول میکشد تا بهبود یابم.در صورتی که قبلآ ایگونه نبوده ام.درحال حاظر بعد از یک دوره بیماری سرماخوردگی خوب شده ام ولی گوشهایم هنوز گرفته (کیپ) است.حال سوال من اینجاست آیا سیستم دفاعی بدن من مشکلی دارد که مرتب سرما می خورم؟
دکتر محمود ارشد : سرماخوردگی مکرر دلیل ضعف سیستم دفاعی نیست.  [ 1391-03-09 ]  لینک مستقیم
مشاهده سوالات مربوط به :

سرماخوردگی

سوال : سلام خانمی هستم 22ساله که حدود 2ساله دچارتنگی نفس میشوم که وقتی به دکتر مراجعه کردم ایشان گفتن که به دلیل اضطراب و استرس میبا شد در صورتی که خودم به نظر خودم و دیگران ادمی ارام هستم و در حالت عادی احساس تنگی نفس شدید میکنم لطفا مرا راهنمایی کنید مچکرم
دکتر محمود ارشد : از نظر کم خونی بیماری تیروئید و قلب و ریه بایستی بررسی شوید.  [ 1391-03-09 ]  لینک مستقیم
مشاهده سوالات مربوط به :

کم خونی

تیروئید

سوال : با سلام خانم من دارای فشار بسیار پایینی هست و اکثزا فشارش رو ی 9 تا 10 هست. میخواستم ببینم این مشکل ساز هست یا نه و چه راههایی برای بالا بردن فشارش هست؟ ممنون
دکتر محمود ارشد : فشار 9 تا 10 طبیعی است. داروئی نمی خواهد.  [ 1391-03-09 ]  لینک مستقیم
مشاهده سوالات مربوط به :

فشار خون

سوال : مشکل دوم: به خاطر تحریکات جنسی مشکل شب ادراری داشتم بعد با پی بردن به این موضوع سعی کردم بی خیال باشم (منظورم از تحرکات جنسی این است که فقط در راه مدرسه با افتادن چشمم به جنس مخالف دچار تحریک میشم فقط در حد یک لحظه حتی)یکی دوماه است مشکلی ندارم اما میترسم برم مسافرت با فامیل قرصی هست که دو الی سه روزی که با انها هستم شب ادراری نداشته باشم؟
دکتر محمود ارشد : شب ادراری در بزرگسالان بررسی کامل می خواهد . دارو هم دارد . به اورولوژیست مراجعه کنید.  [ 1391-03-09 ]  لینک مستقیم
مشاهده سوالات مربوط به :

شب ادراری

سوال : ببخشید آقای دکتر پیرو سوال قبلی آیا مشکل یبوست من که حالت ارثی داره و این که هیچ وقت به جز سه یا چهار روز یکبار دستشویی رفتن و نفخ با خوردن اکثر غذاها مشکل دیگری نداشتم نیاز به کولونوسکوپی برای درمان دارد چون انجام این تست واقعا برای من عذاب آور است. ممنونم
دکتر مهرداد رضایی : توجه نمائید که شما از غذا های فیبردار هم باید استفاده کنید مثل سبزی جات نان سبوس دار میوه جات که اکثرا باید با پوست میل شوند . باید ان قدر غذای فیبر دار مصرف کنید تا روزانه یک بار دفع داشته باشید انهم نه اسهالی با مدفوع خمیری .  [ 1391-03-07 ]  لینک مستقیم
مشاهده سوالات مربوط به :

یبوست

نفخ

کولونوسکپی

سوال : سلام و خسته نباشید. آقای دکتر من حدود یک سال از قرص سنالین ( نصف قرص در روز) برای درمان یبوست ارثی که از بچگی همراهم بوده استفاده کرده ام ولی الان مدتی هست که روده هام بهش عادت کردن و استفاده اش رو قطع کردم چون با خوردن یک قرص هم اسهال می شدم. به پزشک مراجعه کردم که پودر پیدرولاکس رو برام تجویز کردند ضمنا برای نفخ هم قرص جویدنی دایمتیکون و قطره کارمینت رو بهم دادند که اصلا نه یبوست و نه نفخم بهتر نشدن لطفا منو راهنمایی کنید چون واقعا این حالت منو عذاب میده و نمی دونم که دیگه باید چیکار کنم. ممنونم از اینکه همیشه راهنمایی هاتون برای ما راهگشاست.
دکتر مهرداد رضایی : اولا برای یبوست باید از رژیم غذائی استفاده کنید ولی در حال حاضر که مشغول استفاده از دارو هستید بهتر است از داروی مناست استفاده کنید . پودر پیرولاکس برای این کار مناسب نیست زیرا شما که با یک قرص سنا دچار اسهال میشوید پودر پیرولاکس درست نیست . از پودر پسیلیوم استفاده کنید در ابتدا دو بسته یا دو قاشق در روز یعنی هر با یک بسته یا یک قاشق را در یک لیوان اب حل کرده بلافاصله میل نمائید صبح و شب مسئله بیوست حل میشود اگر با این پودر پسیلیوم درست نشد از شربت منیزیوم هیدروکساید روزانه سه قاشق استفاده کنید توجه نمائید خانم عزیز داروی ملین در هر شخص یک اثر دارد ممکن است در یک فرد سه قاشق کافی باشد در شخص دیگر باعث اسهال شود و در شخص دیگر برای یبوست تاثیر نداشته باشد . بنایراین باید خود میزان دارو را تنظیم نمائید . برای نفخ میتوانید از کپسول امپرازول روزانه یک عدد همراه شربت انتی اسید مثل الومینیوم ام جی اس Syp Anti acid Al Mg S کپسول امپرازول را یک عدد در روز صبح ها قبل از غذا باید مصرف کنید . ضمنا از قرص دایمتنکون که ان دکتر داده هم میتوانید استفاده کنید ویا از قرص Enzymma سه عدد در روز بین غذا ها .  [ 1391-03-07 ]  لینک مستقیم
مشاهده سوالات مربوط به :

یبوست

ملین

نفخ

سوال : با عرض سلام خدمت شما ،‌خانمي هستم كه در كيسه صفرايم سنگهاي متعدد و بزرگي وجود دارد و نياز به عمل جراحي دارم. آيا ميتوان از روش لاپاراسكوپي استفاده نمود و فقط سنگها خارج شوند و كيسه صفرا را در نياورند؟ برداشتن كيسه صفرا چه عوارضي دارد؟ هزينه عمل لاپاراسكوپي چقدر است؟ با تشكر از شما
دکتر عباسعلی نصر اصفهانی : سلام، عمل جراحی برای خارج کردن سنگ و باقی گذاشتن کیسه صفرا بی معنی است و غیر علمی. کسی این کار را نمی کند. نبودن کیسه صفرا مشکلی ایجاد نمی کند که به فکر حفظ آن باشیم و فقط باعث ادامه سنگ ساز ی و مشکلات می شود. بهتر است به روش لاپاراسکوپی عمل شوید. هزینه آن بستگی به بیمارستان و نوع بیمه متفاوت است. اطلاعات بیشتر در بخش مطالب علمی ذکر شده است.  [ 1391-03-05 ]  لینک مستقیم
مشاهده سوالات مربوط به :

سنگ کیسه صفرا

لاپاراسكوپي

سوال : سیستم جمع کننده کلیه راست دوپلیکه می باشد یعنی چه ؟ فرزندم انسداد لوله ادار داشته و آنرا عمل کرده ایم آیا این ممکن به ان ربطی داشته باشد با تشکر
دکتر مجید حقیقت : سیستم دوپلیکه کلیه حلت خاصی در شکل سیستم جمع کننده ادرار است که از دو قسمت متصل به هم تشکیل شده و این افراد استعداد بیشتری به عفونت و سنگ دارند ولی به خودی خود بیماری محسوب نمیگردد.  [ 1391-03-03 ]  لینک مستقیم
مشاهده سوالات مربوط به :

کلیه

سیستم

دوبل

سوال : سلام من 25 سالمه چند سال پيش كوليت روده عصبي داشتم خوب شدم ولي مدتي هست كه باز مشكل پيش اومده و موقعي شروع شد كه دردي در قسمت پهلوي من پيش اومد و از او ن به بعد دست و پاهام گز گز ميكنه يا ميسوزه مخصوصا بعضي موقع ها كه شكمم خوب كار نميكنه و باد در روده ام ميپيچه به پزشك متخصص مغز و اعصاب مراجعه كردم mri هم رفتم و هيچي ديده نشد ولي الان موقعي كه كوليت اود ميكنه اين گز گز و سوزش مخصوصا پاها بيشتر ميشه ميخواستم بدون مشكل از چيه؟ و در ادامه من ماه ديگه ميخوام برم پرواز(مهماندار هواپيما هستم) ميخواستم ببينم پرواز تاثيري رو اين مشكل داره يا خير؟ ممنون
دکتر بهزاد نخعی : عزیزم اولا خواهش میکنم با مسافران با مهربانی و احترام برخورد کن ثانیا سندرم روده تحریک پذیر درمان ندارد کنترل میشود - ثالثا این بیماری در تخصص اعصاب نیست - رابعا گز گز دست و پا میتواند در نتیجه اختلال املاح بدن باشد . پروازو انجام بده و بعدا جهت کنترل IBS در خدمت هستم . متشکرم  [ 1391-03-03 ]  لینک مستقیم
مشاهده سوالات مربوط به :

کولیت

روده تحریک پذیر

سوال : ﺑﺎ ﻋﺮﺽ ﺳﻼﻡ ﺑﻨﺪﻩ ﺁﺯﻣﺎﯾﺶ چک ﮐﺎﻣﻞ ﺩﺍﺩﻡ ﻭﺍﺳﻪ ﻻﻏﺮ ﺑﻮﺩﻧﻢ ﺗﻮ ﺁﺯﻣﺎﯾﺶ ﻣﺪﻓﻮﻉ ﺍﻭﻣﺪﻩ Protozoa cyst : cyst of entamoeba hystolitica were Seen ﺍﺯ ﺍﯾﻨﺘﺮﻧﺖ ﺳﺮﭺ ﮐﺮﺩﻡ ﻧﻮﺷﺘﻪ ﺑﻮﺩ ﮐﯿﺴﺖ ﺍﻧﮕﻠﻬﺎﯼ ﺗﮏ ﺳﻠﻮﻟﯽ ﭼﻨﺪ ﻭﻗﺖ ﭘﯿﺶ ﺗﻘﺮﯾﺒﺎ ﯾﻪ ﻣﺎﻩ ﭘﯿﺶ ﻫﻢ ﺧﺎﺭﺵ ﻣﻘﻌﺪ ﺩﺍﺷﺘﻢ ﮐﻪ ﻣﻌﻠﻮﻣﻪ ﮐﻪ ﮐﺮﻡ ﺑﻮﺩ ۱.ﺁﯾﺎ ﺍﯾﻦ ﺩﻭﺗﺎ ﺍﻧﮕﻞ ﺑﺎ ﻫﻢ ﻓﺮﻕ ﺩﺍﺭﻥ ﯾﻌﻨﯽ ﺑﻨﺪﻩ ﺩﻭ ﻧﻮﻉ ﺍﻧﮕﻞ ﺩﺍﺭﻡ؟ ۲. ﻻﻏﺮﯼ ﻣﻔﺮﻁ ﻭ ﮐﻢ ﺧﻮﻧﯽ ﺍﺯ ﺍﻧﮕﻠﻪ ؟ ۳.ﭼﻄﻮﺭﯼ ﺩﺭﻣﺎﻥ ﻣﯿﺸﻪ؟ ۴.ﺍﺯ ﯾﻪ ﻧﻔﺮ ﮐﻪ ﺳﻮﺍﻝ ﮐﺮﺩﻡ ﮔﻔﺖ ﻭﯾﺴﮑﯽ ﯾﺎ ﻧﻮﺷﯿﺪﻧﯽ ﺍﻟﮑﻠﯽ ﺑﺨﻮﺭﻡ ﺣﻞ ﻣﯿﺸﻪ ﺩﺭﺳﺘﻪ؟ ﺍﮔﻪ ﻻﺯﻡ ﺷﺪ ﺁﺯﻣﺎﯾﺶ ﺭﻭ ﺍﺳﮑﻦ ﮐﻨﻢ ﺑﻔﺮﺳﺘﻢ ﺧﺪﻣﺘﺘﻮﻥ ﺧﯿﻠﯽ ﻣﻤﻨﻮﻥ
دکتر بهزاد نخعی : عزیزم با این آزمایش شما مبتلا به کیست آمیبی روده هستید که ممکنست یکی از دلایل لاغری شما باشد . درمان قطعی آمیب لازم است .الکل تاثیری ندارد .متشکرم  [ 1391-03-03 ]  لینک مستقیم
مشاهده سوالات مربوط به :

لاغری

خارش مقعد

کیست آمیبی

سوال : سلام دکتر گروه خون من Aمثبت هست آیا این خطر سرطان معده را بالا می بره ؟هیلیکو باکتر من مثبت بود درمانش کردم .الان هیچ مشکل معده ندارم.مرسی سن 33مرد
دکتر بهزاد نخعی : دوست عزیز گروه خون A یکی از ریسک فاکتور هاست آزمایش خون از نظر علیکو باکتر زیاد قابل اطمینان نیست ولی کلا نگران نباش توصیه میکنم از سن 40 سالگی مثل برنامه بهداشت عمومی ژاپن هر سال آندوسکوپی انجام دهید .  [ 1391-03-03 ]  لینک مستقیم
مشاهده سوالات مربوط به :

سرطان معده

هلیکوباکتری

سوال : با سلام و عرض خسته نباشید من حدود 3 سال است که بیماری شقاق مقعد یا فیشر دارم تا 1 سال اول من درد بسیار شدید و سوزش مقعد داشتم اما الان حدود 2 سال است که هنگام اجابت مزاج هیچ گونه دردی ندارم و شکمم هم خوب کار میکند و یبوست هم ندارم به پزشک هم مراجعه کردم که گفتند زخم هنوز هست و خوب نشده می خواستم بدانم چه طور می شود زخم مقعد هنوز باشد ولی من هیچ درد و سوزشی ندارم با تشکر
دکتر عباسعلی نصر اصفهانی : سلام، در بعضی بیماران با فیشر مزمن درد و حساسیت زخم از بین می رود که در این موارد نیازی به درمان نیست.  [ 1391-03-03 ]  لینک مستقیم
مشاهده سوالات مربوط به :

فیشر

شقاق

سوزش

یبوست

  انتخاب صفحه
 
دهان و دندان
بروز رساني : 31-04-1393
مطالب موجود : 331
دهان و دندان
پوست و مو
بروز رساني : 31-04-1393
مطالب موجود : 1168
پوست و مو
زنان
بروز رساني : 30-04-1393
مطالب موجود : 244
زنان
تغذیه
بروز رساني : 29-04-1393
مطالب موجود : 547
تغذیه
طب مکمل
بروز رساني : 26-04-1393
مطالب موجود : 100
طب مکمل
جراحی زیبایی
بروز رساني : 23-04-1393
مطالب موجود : 158
جراحی زیبایی
کلیه و مجاری ادرار
بروز رساني : 21-04-1393
مطالب موجود : 135
کلیه و مجاری ادرار
داخلی
بروز رساني : 19-04-1393
مطالب موجود : 105
بیماریهای داخلی
گفتار درمانی
بروز رساني : 12-04-1393
مطالب موجود : 29
گفتار درمانی
گوش ، حلق و بینی
بروز رساني : 10-04-1393
مطالب موجود : 152
گوش ، حلق و بینی
طب فیزیکی
بروز رساني : 09-04-1393
مطالب موجود : 192
طب فیزیکی
روانشناسی
بروز رساني : 31-02-1393
مطالب موجود : 182
روانشناسی
خانواده
بروز رساني : 24-02-1393
مطالب موجود : 16
خانواده
ارتوپدی
بروز رساني : 22-02-1393
مطالب موجود : 33
ارتوپدی
جراحی
بروز رساني : 15-02-1393
مطالب موجود : 112
جراحی
پزشکی ورزشی
بروز رساني : 23-01-1393
مطالب موجود : 23
پزشکی ورزشی
کودکان و نوزادان
بروز رساني : 04-12-1392
مطالب موجود : 91
کودکان و نوزادان
بهداشت و سلامت
بروز رساني : 30-10-1392
مطالب موجود : 169
بهداشت و سلامت
قلب و عروق
بروز رساني : 07-10-1392
مطالب موجود : 73
قلب و عروق
عفونی
بروز رساني : 16-05-1392
مطالب موجود : 14
عفونی
دیابت
بروز رساني : 16-10-1391
مطالب موجود : 37
دیابت
اعتیاد
بروز رساني : 16-06-1391
مطالب موجود : 26
اعتیاد
آخرین مطالب
1 - چرا روکشهای دندانی تمام سرامیک را انتخاب کنیم
2 - تزريق چربى
3 - برنامه غذایی برای افراد چاق و تخمدان پلی کیستیک
4 - ریزش موی اندروژنیک یا مردانه
5 - واریس
6 - خوردنی هایی که در تابستان وزن تان را کاهش می دهند
7 - نواحی و نکات مربوط به ماساژ سنتی چینی
8 - ( پاسخ به پرسشهای شایع خانمها از زگیل تناسلی ( بخش 2
9 - پوست خود را از آکنه نجات دهید
10 - آشنایی با تخصص دندانپزشکی زیبایی
پربیننده ترین ها
1 - لیپوماتیک جايگزين برتر ساكشن و ليپوليزر
2 - لیپوماتیک جايگزين برتر ساكشن و ليپوليزر
3 - انواع زگیل پوستی ، پیشگیری و بهترین درمان
4 - داروسازي در هوميوپاتي
5 - حمله (هراس) پانیک
6 - خوردنی هایی که در تابستان وزن تان را کاهش می دهند
7 - جوانسازی ناحیه تناسلی بانوان
8 - (همه چیز درمورد زگیل تناسلی - (قسمت سوم
9 - خونریزی در هموروئید
10 - لیپوماتیک جايگزين برتر ساكشن و ليپوليزر
پزشکان متقاضی وب سايت
در پي سوء استفاده برخي افراد از نام و اعتبار شبکه اطلاع رساني پزشک آنلاين که اقدام به عقد قرارداد با پزشکان از طرف اين مجموعه نموده اند ، بدينوسيله به اطلاع ميرساند اين افراد هيچگونه ارتباطي با شبکه اطلاع رساني پزشک آنلاين نخواهند داشت .

لطفا در صورت مشاهده اين افراد ضمن گرفتن مشخصات کامل شخص ، با شماره 6694591-0311 تماس حاصل فرماييد تا برابر قانون و مقررات برخورد شود .

بديهي است در صورت همکاري با اين افراد که مدارکي جعلي نيز تهيه نموده اند ، پزشک آنلاين هيچگونه مسئوليتي را پذيرا نخواهد بود .

جهت عقد قرارداد راه اندازي وب سايت و يا داشتن هر گونه سوال فقط با شماره مذکور تماس حاصل فرماييد و یا به آدرس اصفهان ، خیابان شیخ صدوق جنوبی ، مقابل برج ، ساختمان سازمان نظام پزشکی ، طبقه سوم مراحعه نمایید .
پیام های مفید پزشکی
كشيدن سيگار در جوانان آغازي‌ است براي استفاده از مواد اعتياد آور ديگر
وب سايت هاي مرتبط
سازمانهای نظام پزشکی
دانشگاههای علوم پزشکی
انجمن های پزشکی
بیمارستانها
مراکز تحقیقاتی
اطلاع رسانی پزشکی
وب سایت های پر بازدید امروز
1 - دکتر مریم ملکی
2 - دکتر میترا مولائی نژاد
3 - دکتر محمد علی نیلفروش زاده
4 - دکتر ابراهیم دین محمدی
5 - دکتر محمد والی پور
6 - دکتر زهرا صابری
7 - دکتر پیمان صالحی
8 - دکتر مجید حقیقت
9 - دکتر صدیقه آذری
10 - دکتر علیرضا واعظ شوشتری
پیوند های مفید
وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشكي
سازمان نظام پزشکی ایران
دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی تهران
دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی
دانشگاه علوم پزشکی اصفهان
دانشگاه علوم پزشکی شیراز
دانشگاه علوم پزشکی مشهد
دانشگاه علوم پزشکی تبریز
سازمان نظام پرستاری
سازمان بیمه تامین اجتماعی
سازمان بیمه خدمات درمانی
پایگاه خبری و اطلاع رسانی وب دا
پرتال اطلاعات پژوهشی پزشکی کشور
معاونت غذا و دارو
فرهنگستان علوم پزشکی کشور
سازمان پزشکی قانونی کشور
سازمان انتقال خون ایران
انستیتو پاستور ایران
پژوهشکده رویان
بنیاد امور بیماریهای خاص