با سلام و خسته نباشید . من 26 ساله هستم . در هفته اول بعد از پرویدم نزدیکی داشتم و به علت این که مشکوک بودم اووسیز خوردم و حدود یک هفته بعد پریود شدم . و یک بار دیگه هم بعد از اون نزدیکی کردم که البته از نامزدم از کاندوم استفاده کرد . در حالت عادی باید 11 ماه پریود میشدم اما الان 20 ماه هست و پریود نشدم .این تاثیر قرصهاست یا نشانه حاملگی ؟

دکتر میترا مولائی نژاد :

کاربر گرامی ضمن عذرخواهی از تاخیر در پاسخگویی به سوال شما، یک تا دو دوره پس از مصرف قرصهای اورژانس ممکن نظم پریود شما کمی به هم بخورد با این حال در صورت شک به بارداری و تاخیر بیش از 10 روز در سیکل قاعدگیتان بهتر است برای آزمایش خون بارداری مراجعه کنید. [1401-07-26]

پاسخ سوال پزشکیقاعدگی

آدرس مطب : 1
تلفن : 88305686 - 021

بلفاروپلاستی پلک شرقی (کانتوپلاستی) یا جراحی چشم آسیای شرقی

شکستگی استخوان شانه ؛ علت و درمان بدون جراحی با طب فیزیکی

دکتر سلمان فلاح [ متخصص طب فیزیکی و توانبخشی ]

کودکان وکنجکاویهای جنسی -قسمت اول

دکتر سید محمدرضا صدرعاملی [ فوق تخصص روانپزشکی اطفال ]

قشار خون بالا (بخش 2)

برنزه شدن چه خطراتی دارد؟

دکتر فاطمه عندلیب [ متخصص پوست و مو ]

مشکلات کلیه و لگن از علل کمر درد

راه های پيشگيری از اضطراب

دکتر مطهره میردامادی [ متخصص اعصاب و روان ]

مزوتراپی غبغب چیست و چگونه انجام می شود؟

دکتر پرستو خسروانی [ متخصص پوست ، مو و زیبایی ]

آیا کک و مک درمان می شود؟

آیا استفاده از نرم کننده مو عوارض دارد؟