سلام من 9 یا 10 این ماه باید پریود می شدم ولی اصلا‍‍ یادم نمی یاد که پریود شده ام یا نه ؟ حالا نمی دونم تا 9 و 10 این ماه هم صبر کنم یا اسنکه پیش دکتر بروم. (اگر دو ماه پریود نشده باشم ممکن است که مشکلی بدی برام ایجاد شده باشد. البته دو یا سه بار بی بی چک استفاده کردم و منفی بوده است)

دکتر میترا مولائی نژاد :

کاربر گرامی ضمن عذرخواهی از تاخیر در پاسخگویی به سوال شما، بهترین کار در مواقع تاخیر پریودابتدا بررسی سوابق خودتان از نظر اقدام برای بارداری و در صورت نگرانی از بارداری انجام آزمایش خون بارداری است. [1401-07-25]

پاسخ سوال پزشکیقاعدگی

آدرس مطب : 1
تلفن : 88305686 - 021

بلفاروپلاستی پلک شرقی (کانتوپلاستی) یا جراحی چشم آسیای شرقی

با رابطه جنسی مطلوب، سالم بمانید

جوانسازی با تزریق فیلر

آیا کاشت ابرو دائمی است؟

درمان یرقان در طب سوزنی

دکتر سیامک ترابی نژاد [ طب سوزنی ]

ترشحات زنانه طبیعی است یا نه ؟

دکتر نرگس علیان [ متخصص زنان و زایمان ]

آیا بالا بردن ابرو با تزریق ژل امکان پذیر است؟

جراحی بوکال فت یا برداشتن چربی دهان چگونه انجام میشود؟

سالمندان با چه مشکلات تغذیه ایی روبرو هستند؟

تشخیص بیماریهای مزمن کبد با تکنیک جدید سونوگرافی

دکتر محمد اعظمی [ متخصص رادیولوژِی ]