با سلام و خسته نباشيد من 28 ساله و مجردم كه تا 2 سال ديگه قراره ازدواج كنم (نامزد دارم ) متاسفانه دچار خود ارضايي هستم مي خواستم بدونم اگر اين كار رو ترك كنم تا 2سال بعد مي تونم از نظر جنسي رابطه درست با همسرم داشته باشم ياخير ؟ لطفا راهنمايي بفرماييد

دکتر میترا مولائی نژاد :

کاربر گرامی ضمن عذرخواهی از تاخیر در پاسخگویی به سوال شما، بلی به راحتی می توانید با ترک این رفتارو درمانهای شناختی رفتاری مناسب رابطه جنسی مناسبی با همسرتان داشته باشید برای مشاوره می توانید به نشانی موجود در سایتمراجعه کنید. [1401-07-26]

پاسخ سوال پزشکیاستمنا رابطه جنسی

آدرس مطب : 1
تلفن : 88305686 - 021

بلفاروپلاستی پلک شرقی (کانتوپلاستی) یا جراحی چشم آسیای شرقی

اختلالات جنسی در آقایان

مهمترین نکات تزریق ژل لب

سابسیژن روشی موثر برای درمان جای جوش

دکتر هما فاتحی [ پوست و مو ]

آیا تزریق ژل های دائمی خطرناک است؟

کربوکسی تراپی دور چشم چیست؟

مزیت جوانسازی با آر اف فرکشنال

درمان درد گردن با فیزیوتراپی و ورزش

کرونا و کم شنوایی

دکتر سعید ملایری [ شنوایی شناسی ]

روش صحیح استفاده از کرم ترتینوئین

دکتر محمد شیزرپور [ متخصص پوست و مو ]