facebook instagram telegram www.pezeshkonline.ir




















سوال پزشکی کاربر

سوال :

با عرض سلام و تشکر از پاسخگوییتون.من برا ریزش مو اسپرینولاکتون میخوردم ازمایش جدید ک دادم سدیمم نرمال بود اصلابالانبود.ایاباز هم بایدبخورم؟ این داروفقط براتنظیم سدیم هست یافایده دیگه ای هم داره؟ چون میترسم سدیمم افت کنه


دکتر مریم ملکی [ متخصص پوست و مو ] :

خير مصرف اسپيرينولاكتون در درمان ريزش مو ربطى به سطح سديم خون ندارد ، و نيازى به چك كردن نيست . مورد سديم فقط در وقتى كه اين دارو جهت كنترل فشار خون تجريز ميشود ارزش دارد . [ 1396-10-21 ]


پاسخ سوال پزشکیریزش مو

تلفن : 36662224 - 031
پیامهای بهداشتی
تمجيدهاي نابجا و تأييدهاي اغراق آميز باعث مي‌شود كه كودك خود را برتر و بالاتر از ديگران تصور كند


مطالب پزشکی پر بازدید
وب سایت های پر بازدید پزشکان