facebook instagram telegram www.pezeshkonline.ir




















سوال پزشکی کاربر

سوال :

سلام خانم دکتر عزیز یه سوال داشتم کسی که به دور چشماش بوتاکس تزریق کرده ودور چشماش ضایعات گوشتی کوچک داشته باشه بخواد برداره برای چشم ضرر داره ممنون از لطفتون


دکتر مریم ملکی [ متخصص پوست و مو ] :

خير مشكلى ندارد، فقط پزشكى كه انتخا ميكنبد بهتر است متخصص پوست باشد . [ 1396-10-21 ]


پاسخ سوال پزشکیبوتاکس چشم

تلفن : 36662224 - 031
پیامهای بهداشتی
اعتياد نتيجه خطاهاي اجتماع و ناآگاهي و فقدان مهارت‌هاي زندگي افراد است.


مطالب پزشکی پر بازدید
وب سایت های پر بازدید پزشکان