facebook instagram telegram www.pezeshkonline.ir






سوال پزشکی کاربر

سوال :

سلام ، پسری ۲۷ ساله هستم میخوام زاویه سازی فک انجام بدم میخواستم بدونم که ایا بعد از یک سار تاثیرش از بین میره و صورت مثل روز اول میشه؟؟؟ چون با این حساب صورت از اون زیبایی میوفته و این چیز خوبی نیست و چه راهکاری هست برای ماندگاری مادام العمر؟؟؟


دکتر مریم ملکی [ متخصص پوست و مو ] :

سلام اگر از ژل های خوب و معتبر استفاده کنید که هیالوونیک هستند بعد از یکسال جذب می شود و مشکلی ایجاد نمی کند در حال حاضر طولانی ترین روش برای حجم دهی و زاویه سازی تزریق چربی می باشد [ 1398-06-11 ]


پاسخ سوال پزشکیفک صورت زیبایی

تلفن : 36662224 - 031
پیامهای بهداشتی
آیا میدانید خوردن آغوز ( شير پس از زايمان ) توسط نوزاد سبب تحريك توليد شير مي‏شود ؟


مطالب پزشکی پر بازدید
وب سایت های پر بازدید پزشکان