سلام درست است که من 13 روز پس از مصرف قرص اووسیز پریود شدم ولی با توجه به اینکه مقداااار آن بسیار کم بود ( کمی بیشتر از لکه بینی )و همیشه 10 روز طول میکشید ولی این بار 4 یا 5 روز طول کشید ایا نباید نگران بارداری باشم آیا احتمال این مورد صفر است؟؟!!! شما در سوالات رایج گفته بودین که احنمال پریودی سبک در دوران بارداری هست آیا من هم با وجود مصرف قزص و پریودی کم آیا امکانش هست؟؟ آیا امکان دارد به دلیل مصرف قرص این تغییر در پریودی من به وجود آمده باشد ممنون میشم اگه دقیق جوابمو بدین

دکتر میترا مولائی نژاد :

کاربر گرامی ضمن عذرخواهی از تاخیر در پاسخگویی به سوال شما، در صورتی که پس از مصرف قرص اورژانس پریود شدید احتمال بارداری در سیکل قبل گذشته است. بلی در صورت مصرف قرصهای اورژانس یک تا دو سیکل تغییراتی را در سیکلتان تجربه خواهید کرد.در سیکل بعد حتما از یک روش مطمئن استفاده کنید. [1401-07-26]

پاسخ سوال پزشکیقاعدگی بارداری

آدرس مطب : 1
تلفن : 88305686 - 021

بلفاروپلاستی پلک شرقی (کانتوپلاستی) یا جراحی چشم آسیای شرقی

آشنایی با تکنیک های لیفت ابرو و پیشانی

دکتر بهرام اشراقی [ فلوشیپ پلاستیک و ترمیمی چشم ]

عمل جراحی تغییر پستان در افراد ترنس

سندروم مفصل فاست چیست و چگونه درمان میشود؟

ریزش موی سکه ای چیست

دکتر مهین عباسپور [ پوست ، مو و زیبایی ]

گرانولوما پوستی چیست علائمی دارد؟

دکتر محسن سلیمانی [ پوست و مو ]

پرسش و پاسخ درباره واکسن گارداسیل

بهترین حرکات ورزشی برای درد کمر

درمان آرتروز کمر و گردن با امواج آر اف

چطور زگیل تناسلی را درمان کنیم ؟

دکتر حمید وحیدی [ متخصص پوست و مو ]