سلام وقت شریفتون بخیر،من حدود یک ماه پیش برای لیزر خال های صورتم به خودتون مراجعه کردم همه مواردی هم ک دستیارتون بهم گفتن رعایت کردم و هنوز از کرم ترمیم کننده هم استفاده میکنم ولی لکه های جای خالهام هنوز هستن،درضمن یکی از خالهام از چند روز بعد لیزر برجسته شده مثل قبلش ،لطف کنید بگید چکار باید انجام بدم؟

دکتر علیرضا واعظ شوشتری :

ممکن است ترمیم پوست شما کمی تاخیری است به همان ترمیم کننده ادامه دهید و روزها از ضد آفتاب استفاده كنيد. قطعا با گذشت زمان بهتر میشود [1401-01-22]

پاسخ سوال پزشکیخال ضد آفتاب

تلفن : 91620100 - 031

افتادگی پوست چگونه درمان میشود؟

سونوگرافی تیروئید و گردن چیست و به چه علت انجام میشود؟

عوامل خاص موثر در بروز سلولیت در زنان

روشهای درمان اضطراب

دکتر محمد والی پور [ متخصص روانپزشکی ]

مقایسه انواع غلات و کالری آنها

مزایای استفاده از سونوگرافی برای تشخیص مشکلات تیروئیدی و گردن

لکه های بارداری؛ علت ایجاد، انواع و روشهای درمان

دکتر آناهیتا شاهین گوهر [ متخصص پوست و مو ]

اختلالات قابل درمان با اسکلروتراپی کدامند؟

نكات مهم جهت سلامت پوست شما

دکتر آناهیتا شاهین گوهر [ متخصص پوست و مو ]