با عرض سلام و احترام ادب خدمت آقای دکتر.مادر من خانمی 58 ساله هستن چندین ساله که یک لکه در کنار گوش ایشون وجود داره میخواستم از خدمتتون سوال کنم که آیا نیاز به برداشتن خال هست یا نه واگر بر نداریم مشکلی پیش می آید؟پدر ایشون خال زیاد داشتن و به ایشان هم ارث رسیده.ممنون میشم به سوالم پاسخ فرمایید.با تشکر از شما

دکتر علیرضا واعظ شوشتری :

بدون معاینه نمیتوانم هیچ نظری بدهم. خوش خیم یا بدخیم بودن خال براساس محل نیست براساس معاینه ظاهر آنها و احتمالا نمونه برداری است [1401-01-20]

پاسخ سوال پزشکیخال

تلفن : 91620100 - 031

خطرات و عوارض احتمالی عمل جراحی لیفت پیشانی

میکرونیدلینگ چیست؟

نکات و پاسخ به سوالات در مورد لیزر ای پی ال

جوانسازی دوباره با آراف فرکشنال بخش دوم

انقباض کپسولی در پروتز سینه به چه شرایطی گفته میشود؟

واکسن گارداسیل برای پیشگیری از زگیل تناسلی

در جلسات سکس تراپی چه می گذرد؟

دکتر میترا مولائی نژاد [ متخصص سلامت جنسی و باروری ]

قطع رابطه عاطفی را چگونه تحمل کنیم؟

دکتر محمد والی پور [ متخصص روانپزشکی ]

زمان جراحی باز جهت درمان تنگی کانال نخاعی