سلام آقای دکتر من مو سرم شوره و ریزش دارد و کم پشت شده بخصوص بعضی از قسمت های سرم مثل کنار گوشم و البته قبلا بیشتر بود که با مصرف شامپو کل تار این ریزش و شوره کم شد ممنون میشم اگر راهنمایم کنید این ریزش را متوقف کنم و قسمت های رو که کم پشت شده ترمیم کنم.

دکتر علیرضا واعظ شوشتری :

برای درمان ریزش مو حتما باید علت آن مشخص شود. شوره هم معمولا با شامپوهای ضدشوره قابل درمان است. [1401-01-20]

پاسخ سوال پزشکیریزش مو شوره شامپو

تلفن : 91620100 - 031

مکانوتراپی چیست و چه کاربردی در طب فیزیکی دارد؟

رفع خط اخم و چروک پیشانی با تزریق بوتاکس

دکتر علی رفسنجانی [ جراحی پلاستیک و زیبایی ]

مکمل bcaaچیست؟

چگونه نوع پوست خود را تشخیص دهیم؟

دکتر مهین عباسپور [ پوست ، مو و زیبایی ]

عمل برداشتن لوزه ها به چه دلیل و چگونه انجام میشود؟

دکتر علی رفسنجانی [ جراحی پلاستیک و زیبایی ]

هر آنچه باید در مورد پوکی استخوان بدانید

بهترین روشهای جوانسازی پوست صورت کدامند؟

کلینیک پوست ارکیده [ پوست ، مو و زیبایی ]

میکرواینجکشن

دکتر منصوره پژمان منش [ متخصص جراحی زنان ، زایمان و فلوشیپ نازایی ]