با سلام و احترام ذکر کرده اید که برای آقایان ماینوکسیدیل پنج در صد مناسب است ولی متخصص مو به من که یک پسرم ما ینوکسیدیل دو در صد داده. آیا اشتباهی رخ داده یا علتی وجود دارد؟ در این صورت علت چه میتواند باشد؟ ماساژ پس از مصرف ماینوکسیدیل فقط برای توزیع بهتر آن است؟ در این صورت میتوان بجای ماساژ کار دیگری انجام داد مثلا تعداد قطرات را بیشتر کرد؟ با تشکر و سپاس

دکتر علیرضا واعظ شوشتری :

معمولا پزشکان برای آقایان ماینوکسدیل ۵ درصد شروع میکنند چون هم شروع اثر آن زودتر است هم عوارضی برای آقایان ندارد. ماساژ برای توزیع بهتر و چکه نکردن در صورت است. تعداد قطرات ۲۰ قطره کافی است. [1401-01-20]

پاسخ سوال پزشکیماینوکسیدیل درمان ریزش مو

تلفن : 91620100 - 031

مزوتراپی بیولوژیک یا سلول درمانی

دکتر شهریار پیرانی [ پوست و مو ]

گوشت بوقلمون و کاهش وزن

تمیز کردن پوست

دکتر سهیلا طاهری [ متخصص پوست و مو ]

سولاریوم چه خطرات و عوارضی دارد ؟

دکتر مهین عباسپور [ پوست ، مو و زیبایی ]

پوستی مرطوب و سالم با هیدرودرمی

دکتر پرستو خسروانی [ متخصص پوست ، مو و زیبایی ]

ملاسما را چطور درمان کنیم؟

دکتر پرستو خسروانی [ متخصص پوست ، مو و زیبایی ]

نقش تری بولوس در ورزشکاران

سلولیت چیست، چه علتی دارد و چگونه درمان میشود؟

دکتر پرستو خسروانی [ متخصص پوست ، مو و زیبایی ]

درمان اسکار آکنه با لیزر