اقای دکتر 26 سالمه . فیناستراید مصرف میکردم که الان دیگه جوابگو نیست صورت کم مویی داشتم که در کمال تعجب تو سن 26 سالگی به تدریج داره موهای صورتم زیاد میشه از طرفی هم ریزش موهام حتی با خوردن روزی 10 میلی گرم فیناستراید کنترل نمیشه میخوام قرص اسپیرونولاکتون مصرف کنم ایا جواب میگیرم؟من حاضرم صورتم یه دونه مو نداشته باشه ولی موهای سرم نریزه ایا اسپیرو نولاکتون عوارض خطرناک برای کبد یا قسمت های حیاتی بدن داره؟ اصلا چقدر موثر هست ؟ یه جا خوندم اگر قطع کنیم ریزش مو چندین برابر میشه لطفا راهنمایی کنید

دکتر علیرضا واعظ شوشتری :

اگر زمینه ارثی قوی داشته باشید موهای شما با وجود افزایش دوز فیناستراید هم ریزش میکند. دوز فیناستراید ۱ میلیگرم است و افزایش دوز اثر آن را زیاد نمیکند.قطع آن هم ریزش مو را در ابتدا کمی زیاد میکند ولی چند برابر نمیکند [1401-01-20]

پاسخ سوال پزشکیفیناستراید درمان ریزش مو

تلفن : 91620100 - 031

کاربرد شاک ویو تراپی در درمان بیماری آرنج تنیس بازان

بلند کردن اجسام سنگین به روش صحیح

ارزیابی ان بی در جنین

دکتر محمد اعظمی [ متخصص رادیولوژِی ]

چند درصد ژل لب پس از تزریق جذب میشود؟

بیوپسی پستان تحت گاید سونوگرافی چه کابردها، مزایا و معایبی دارد؟

کدام ارتزها در درمان عقب زدگی زانو تأثیرگذارند؟

درباره روزاسه بیشتر بدانیم ؟

بررسی دلایل و خطرات واسکولیت یا التهاب رگ

تغذیه وطب مکمل در درمان آرتروز ( اوستئوز آرتریت )