: سلام دکتر من حدود یک سال پیش رواکوتان مصرف میکردم برا جوشای صورتم بعد برا چند مدت جوشای صورتم خوب شدن الان دوباره عود کردن. در طی مصرف رواکوتان موهای سرم ب شدت ریخت و الان فرق سرم کم پشت شده. ایا میشه موهای رفتمو برگردونم؟ لطفن کمکم کنین

دکتر علیرضا واعظ شوشتری :

بله در اغلب موارد ریزش مو بر اثر مصرف راکوتان قابل برگشت است. [1401-01-20]

پاسخ سوال پزشکیجوش صورت ریزش مو راکوتان

تلفن : 91620100 - 031

روش تشخیص و درمان انواع لک پوستی در طب ایرانی

دکتر پونه دورودی [ کوچینک سلامت و زیبایی ]

کوری جنسی چیست و چه عوارضی دارد؟

علت کم پشتی موی صورت آقایان

علت عروق عنکبوتی کنار بینی چیست و چگونه درمان میشود؟

راههای طلایی تشخیص سرطان سینه

برای رگ به رگ شدن مچ پا چه کنیم؟

دکتر سلمان فلاح [ متخصص طب فیزیکی و توانبخشی ]

گودی کف پا

عارضه کیفوز یا گوژ پشتی چیست؟