با سلام حدود يكسال پيش خط چشم به رنگ مشكي تاتو كردم و براي از بين بردنش حدود يك ماه بعد به اشتباه تاتوي كرم بر روي آن زدم كه حاصل لكه سفيدي كه كمي از سياهي رنگ زيرين مشخص است در كنار چشمم بطور مشخص وجود دارد ، با توجه يه تجربيات جنابعالي در حوزه ليزر آيا صلاح مي دانيد براي رفع اين ضايعه ليزر انجام دهم و يا ممكن است به علت رنگ كرم جواب بدتري حاصل شود منتظر جواب هستم با تشكر

دکتر علیرضا واعظ شوشتری :

در صورتی که لیزر qs انجام دهید تاتو کرم هم سیاه میشود به نظر من بهتر است اقدامی انجام ندهید. اگر اصلا تاتو برای شما قابل قبول نیست لیزر را شروع کنید ولی بدانید که تاتو بژ سیاه میشود و چندین جلسه طول میکشد تا جواب بگیرید [1401-01-20]

پاسخ سوال پزشکیلیزر کیوسوئیچ

تلفن : 91620100 - 031

رژیم غذایی و مکمل های توصیه شده در درمان آسم

انحرافات جنسی چیست؟

پلاسما تراپی چیست و کاربردهای آن کدام است؟

ترجمه جواب ماموگرافی یا تفسیر آن

شرایط قبل از سونوگرافی پروستات

جوش سرسیاه را درمان کنید

دکتر پرستو خسروانی [ متخصص پوست ، مو و زیبایی ]

درمان مجدد ریشه

دکتر سید محسن هاشمی نیا [ متخصص درمان ریشه ]