با سلام ، آقای دکتر من بیست و نه ساله هستم و حدود ده یال است که صورتم جوش میزنه ، دکتر خیلی رفتم و در نهایت نتیجه نگرفتم ، جوشها بیشتر در قسمتهای پایین صورتم متمایل به طرف چانه ، چانه ، اطراف لبم است ، و صچرتم پر از جای جوش است ، هم فرو رفتگی دارد و هم جای جوشها به رنگ قرمز و صورتی و قهوه ای هستند . خیلی اذیت میشم ، اصلا بدون کرم پودر نمیتونم جایی برم . آیا لیزر میتونه مشکل منو حل کنه . لیزر میتونه هم جوش رو درمان کنه هم جای جوش رو؟ ممنون میشم راهنماییم بفرمایین.

دکتر علیرضا واعظ شوشتری :

به نظر من شما مشکل هورمونی دارید که باید درمان شود. لیزر معمولا در درمان خود جوش اثر کمکی دارد ولی تا مشکل هورمونی شما حل نشود درمان شما بی اثر است. [1401-01-20]

پاسخ سوال پزشکیجوش صورت لیزر پوست

تلفن : 91620100 - 031

همه چیز در مورد زگیل تناسلی

دکتر حمید وحیدی [ متخصص پوست و مو ]

تزریق فیلر برای جوانسازی زیر چشم

دکتر بهرام اشراقی [ فلوشیپ پلاستیک و ترمیمی چشم ]

اگزما

دکتر کامبیز بهشید [ پوست و مو ]

عمل جراحی پروستاتکتومی چیست؟

دکتر امیر بهنام فر [ فلوشیپ جراحی سرطان های دستگاه ادراری و تناسلی ]

دلایل بروز بد غذایی در کودکان پیش دبستانی

وزوز گوش سوماتیک یا حسی پیکری چیست؟

دکتر سعید ملایری [ شنوایی شناسی ]

علت و درمان عفونت قارچی پستان

نحوه عملکرد و کاربرد لیزر CO2 فرکشنال

بهترین ورزشهای دوران بارداری

دکتر منصوره پژمان منش [ متخصص جراحی زنان ، زایمان و فلوشیپ نازایی ]