سلام بیست و هفت سالمه پوست صورتم سبزه هست و یه دوره به دلیل لاغری زیاد و رسیدگی نکردن به بهداشت صورت پوستم نسبت به نوجوونیم کدر تر و پیر تر شده و تمیز نیست مشکل تا حدی هست که میدونم حتی مصرف کرم های ترمیمی و ماسک ها هم میتونن خیلی بهم کمک کنن ولی خواستم بدونم میشه از طریق پی آر پی پوستم رو کامل برگردونم به حالت قبلیش پیشنهاد دیگه ای هم واسه من هست آقای دکتر

دکتر علیرضا واعظ شوشتری :

به نظر من پی آر پی نکنید. اینکار معجزه ای برای شما نمیکند [1401-01-20]

پاسخ سوال پزشکیتیرگی پوست پی آر پی جوانسازی پوست

تلفن : 91620100 - 031

علایم واژینیت یا عفونت واژن

دکتر منصوره پژمان منش [ متخصص جراحی زنان ، زایمان و فلوشیپ نازایی ]

آیا بزرگ شدن مغز فقط در دوران جنینی و کودکی رخ میدهد

دکتر سید سلمان فاطمی [ متخصص داخلی مغز و اعصاب ]

کاربرد مزوتراپی پوست صورت چیست؟

دکتر پونه دورودی [ کوچینک سلامت و زیبایی ]

بیش فعالی چیست ؟

دکتر مطهره میردامادی [ متخصص اعصاب و روان ]

لوپوس چیست، چه علائمی دارد و چگونه درمان میشود؟

دکتر پرستو خسروانی [ متخصص پوست ، مو و زیبایی ]

روشهای رفع خطوط ماریونت یا اندوه

کلینیک پوست ارکیده [ پوست ، مو و زیبایی ]

اورولوژیست و نفرولوژیست چه تفاوت هایی دارند؟

هیدرودرم چیست؟

اسکار کلوئید یا گوشت اضافه چیست و چگونه درمان میشود؟

دکتر پرستو خسروانی [ متخصص پوست ، مو و زیبایی ]