سلام اقای دکتر مامان من ۷ سالیه که یک خال درسمت راست پیشانیش وجود داشته و حدود ۱ماهی هست که گاه گاهی سوزش و خارش داره رفتیم نمونه برداری انجام شد که نتیجه رو بصورت عکس فرستادم براتون دکترش میگه باید سریعا برداشته بشه بدخیمه . سوال من اینه که پس از برداشت خطری هم داره یا نه؟؟ چون هفت ساله در سرش هست .چند درصد خطر جانی وجود داره ؟؟؟ آیا این خال ملانومای بدخیمه؟؟؟ خواهش میکنم راهنماییمون کنید اقای دکتر چه اقدامی انجام بدیم ما؟ ممکنه عود کنه بعدا؟؟؟؟

دکتر علیرضا واعظ شوشتری :

ملانوم نیست. بی سی سی است که بدخیم هست ولی اگر کامل برداشته شود هیچ خطری ندارد. حتی در صورت بر نداشتن خال هم خطر جانی ندارد. اصلا نگران نباشید. [1400-12-08]

پاسخ سوال پزشکیخال

تلفن : 91620100 - 031

شش غذایی که در طول بارداری حتما باید بخورید

دکتر نرگس علیان [ متخصص زنان و زایمان ]

هماتو اسپرمیا چیست؟

کاشت مو و روشهای آن

درمان موهای زائد با دستگاه IPL

دکتر مهین عباسپور [ پوست ، مو و زیبایی ]

لکه های ناشی از گذشت سن

دکتر محمد شیزرپور [ متخصص پوست و مو ]

سوالات رایج و دانستنی های لازم پس از عمل هیدروسل

دکتر محمد رضا قرائتی [ متخصص کلیه و مجاری ادراری ]