با سلام و احترام خدمت جناب آقای دکتر واعظ من ریزش موی ارثی دارم. به دکتر مراجعه کردم و به من این دارو هارو داد: قرص فیناستراید قرص سوپالمتو ماینوکسیدیل خارجی آمپول بيوتين و بپانتن به دلیل اینکه تا آخر عمر باید قرص فیناستراید رو مصرف میکردم این قرص رو اصلا مصرف نکردم.تا الان این داروهارو مصرف کردم: قرص سوپالمتو روزی 1 عدد ماینوکسیدیل خارجی روزی 1 بار آمپول بيوتين و بپانتن 3 جفت الان حدود 40 روز هست که ماینوکسیدیل رو میزنم. میخوام قطعش کنم و یه داروی دیگه رو امتحان کنم.یه دفعه قطع کنم یا تدریجی؟

دکتر علیرضا واعظ شوشتری :

تدریجی قطع کنید ولی اگر ماینوکسیدیل را هم قطع کنید دیگر درمان موثری استفاده نمیكنيد. [1400-12-08]

پاسخ سوال پزشکیماینوکسیدیل فیناستراید درمان ریزش مو

تلفن : 91620100 - 031

رادیوگرافی تری جوینت برای تشخیص انحراف زانو ها

عمل میکروسکوپیک مغز برای چه بیمارانی انجام میشود؟

دکتر احمد شکرچی زاده [ متخصص جراحی مغز و اعصاب و ستون فقرات ]

درمان انواع دردهای صورت

انواع ریزش موی زنان

سونوگرافى داپلر ترانس كرانيال (TCD) چگونه انجام میشود؟

داروی ضد التهاب غیر استروئیدی برای تسکین درد و التهاب

تغذیه و درمان پوکی استخوان (3)

مشکلات پوستی ناحیه زیر بغل و کشاله ران

دکتر هما فاتحی [ پوست و مو ]