باعرض سلام و خسته نباشی خدمت شما آقای دکتر من یه جوش خیلی خیلی بزرگ زیر بغلم درامده که بسیار دردناک هم هست لطفا راهنمایی ام کنید چگونه بدون مراجعه به پزشک انرا درمان کنم تا زودتر خوب و خشک شود؟ متشکرم

دکتر علیرضا واعظ شوشتری :

به احتما ل زیاد کیست است و نیاز به جراحی دارد. یا به متخصص پوست مراجعه کنید یا جراح عمومی [1400-12-07]

پاسخ سوال پزشکیجوش صورت کیست

تلفن : 91620100 - 031

در چه افرادی ماستکتومی برای پیشگیری از سرطان سینه انجام می شود؟

اگر به اچ پی وی مبتلا هستید باید بدانید

بررسی علائم و درمان تنگی کانال نخاع

درمان لک صورت با مزوتراپی

لیزر IPL برای رفع قرمزی پوست

رژیم غذایی در بیماران خارش دار

یکسان نبودن چهره افراد را چه باید کرد

دکتر محمدحسن سمندری [ متخصص جراحی فک و صورت و زیبائی ]

اکو کاردیوگرافی قلب در منزل

آقای امید ترکاشوند [ خدمات پزشکی در منزل ]

بستری سالمندان در بيمارستان

دکتر غلامرضا رئیسی [ متخصص طب فیزیکی و توانبخشی ]