با سلام. من درکل صورتم پرازجوشهای ریز و زیرپوستی، هم سرباز وهم سربسته وهم جوشهای قرمز ملتهب دارم که دکتربرام پرودو ژل که حاوی بنزوئیل پروکساید و آداپالن می باشد و کپسول داکسی سایکلین وژل ضدجوش اکسفولیاک داده. بعد از یک هفته استفاده من تغییر چندانی در جوشهام ندیدم فقط صورتم خیلی خشک شد که بصورت تراکم پوستی قهوهای رنگ دراومد و من از مرطوب کننده پوست چرب مدیلن استفاده کردم که الان بهتر شده. سوالم اینه چه مدت بعد از استفاده باید بهبود را در جوشهام احساس کنم؟بعد از بهبودی و قطع مصرف جوشها برمی گردن؟

دکتر علیرضا واعظ شوشتری :

حدود یک تا دو ماه به درمان جوش ادامه بدهید تا بهبود را ببینید. اینکه بعد از قطع برگردد یا نه به عوامل زیادی بستگی دارد قابل پیش بینی نیست [1400-12-07]

پاسخ سوال پزشکیجوش صورت

تلفن : 91620100 - 031

دردهای سرطانی شکم

نحوه تزریق چربی به صورت

دکتر آناهیتا شاهین گوهر [ متخصص پوست و مو ]

بیماری سرطان حالب چیست و چگونه تشخیص داده می شود؟

دکتر امیر بهنام فر [ فلوشیپ جراحی سرطان های دستگاه ادراری و تناسلی ]

بازار داغ پیلینگ پوست صورت

جوانسازی پوست با تیکسل

علت و درمان درد پایین کمر هنگام نشستن

خودبیمار انگاری یا هيپوکندريا

دکتر محمد والی پور [ متخصص روانپزشکی ]

مزوتراپی مو چیست؟

دکتر سهیلا طاهری [ متخصص پوست و مو ]

برای درمان سیاتیک چه باید کرد؟