سلام خسته نباشید دکتر من چندتا سوال داشتم لطف میکنید با پاسخ دهیتون تفاوت ماینوکسیدیل دست ساز و کارخونه ای چیه و قرص ضد افسردگی تا چه مدت باعث ریزش مو میشن تا هر وقت که مصرف بشه یا فقط تا مدت کمی و اینکه هرروز شستن مو باعث ریزش بیشتر میشه یا نه ممنون

دکتر علیرضا واعظ شوشتری :

ماینوکسیدیل دست ساز بسته به موادی که استفاده میشود و فردی که این ترکیب را درست میکند میتوانید کیفیت بالاتر یا پایین تری داشته باشد ولی این حسن را دارد که فرد سازنده برخی محدودیت ها را ندارد مثلا شرکتها برای ساخت ماینوکسدیل بالاتر از ۵ درصد حتما باید مجوز داشته باشند ولی فرد سازنده ماینوکسدیل دست ساز این محدودیت را ندارد.از طرف دیگر ماینوکسدیل شرکتی همیشه یک کیفیت دارد ولی ماینوکسدیل دست ساز ممکن است بسته به مواد مصرفی، کیفیت ترکیب یا فرد سازنده هر بار کیفیت مشابه دفعه قبل نداشته باشد. [1400-12-07]

پاسخ سوال پزشکیماینوکسیدیل درمان ریزش مو

تلفن : 91620100 - 031

سونوگرافی لگن برای بررسی رحم و تخمدان ها

لیزر الکساندرایت؛ بروزترین دستگاه لیزر موی زائد

دکتر پرستو خسروانی [ متخصص پوست ، مو و زیبایی ]

تفاوت آرتروز گردن با دیسک گردن چیست؟

دکتر احمد شکرچی زاده [ متخصص جراحی مغز و اعصاب و ستون فقرات ]

روند شکل گیری سلولیت

کربوکسی تراپی دردرمان سلولیت

کاربرد لیزر آر اف فرکشنال در پوست

مکمل کارنتین در بیماران کلیوی

مراقبت های بعد از تزریق چربی

دکتر حمید وحیدی [ متخصص پوست و مو ]

درمان سندرم تونل کارپ

دکتر غلامرضا رئیسی [ متخصص طب فیزیکی و توانبخشی ]