با عرض سلام و خسته نباشید.من ریزش موی شدید دارم دکتر یه مدت فیناستراید بهم دادفایده نداشت تازگی برام داروی اتیسترون نوشته.میخواستم ببینم این دارومفیدهست؟میترسم براثراستفادش یه مشکل دیگ هم برام پیش بیاد.اگ فایدش زیاده تا استفاده کنم؟

دکتر علیرضا واعظ شوشتری :

بله سیپروترون کامپاند (اتیسترون ) در درمان ریزش موی خانمها مفید است. عوارض زیادی ندارد. زیر نظر پزشک مصرف کنید. [1400-12-02]

پاسخ سوال پزشکیدرمان ریزش مو

تلفن : 91620100 - 031

درمان جای جوش یا اسکار آکنه

بیماریهای قارچی پوست و مراقبت ها و درمان آن ها

در جوانسازی پوست هایفوتراپی بهتر عمل می کند یا آر اف فرکشنال؟

جلوگیری (پیشگیری) از چروک صورت

دکتر فاطمه عندلیب [ متخصص پوست و مو ]

علت، علائم و درمان فلج عصب صورت

دکتر سلمان فلاح [ متخصص طب فیزیکی و توانبخشی ]

زاویه سازی صورت با تزریق ژل

آلوپسی یا از دست دادن ناگهانی موها

ویتیلیگو یا بیماری لک و پیس چیست ؟

مزوژل و کاربرد آن در جوانسازی