باسلام و خسته نباشید. آقای دکتر نزدیک یکماهه قرص اسپیرونولاکتون برای درمان جوش مصرف میکنم، همچنان جوش وجودداره که هیچ، اضافه ترم میزنه، دل پیچه،قاعدگی زودهنگام،دردسینه و افزایش سایزسینه را باهاش مواجهم. همچنان ادامه بدم؟

دکتر علیرضا واعظ شوشتری :

اسپیرونولاکتون معمولا بعد از ۲ ماه شروع به اثر میکند.اگر عوارض آن آزار دهنده است دوز دارو را نصف کنید و لی به درمان جوش ادامه بدهید [1400-12-02]

پاسخ سوال پزشکیجوش صورت بیماریهای پوستی

تلفن : 91620100 - 031

بیماری لوپوس و انواع آن

ناباروری با سموم و آفت کش ها

چگونه از پوست های چرب مراقبت کنیم ؟

دکتر فاطمه عندلیب [ متخصص پوست و مو ]

نکاتی در مورد مراقبت موی کودکان

تغذیه مناسب پوست

تستسترون و ریزش موی زنانه

دکتر مهین عباسپور [ پوست ، مو و زیبایی ]

تزریق بوتاکس خط اخم

علت به وجود آمدن توده در بیضه