سلام دکتر. خسته نباشید. تویه خیلی از سایت ها دکتر ها دارویی به نام جنکسان ۱۲.۵ درصد یا ماینوکسدیل های بالای ۵ درصد پیشنهاد کردند. شما تایید می کنید؟ من کل خیابان آمادگاه رو گشتم پیدا نکردم. این دارو باید سفارش ساخت بدم به داروخانه یا هست جایی؟ ممنون

دکتر علیرضا واعظ شوشتری :

از نظر علمی ماینوکسیدیل با درصد بالاتر از ۵ اثری بیشتری ندارد [1400-12-02]

پاسخ سوال پزشکیماینوکسیدیل ریزش مو

تلفن : 91620100 - 031

تاثیر امنیت روان بر عملکرد جنسی مردان

تغذیه مناسب ، پوست خوب

دکتر سهیلا طاهری [ متخصص پوست و مو ]

آیا انجام رادیولوژی کمر خطرناک است؟

آیا دژنرسانس هسته دیسک در بیرون زدگی دیسک نقش اصلی دارد؟

دکتر احمد شکرچی زاده [ متخصص جراحی مغز و اعصاب و ستون فقرات ]

بیماریهای دهان و فک و معافیت سربازی

دکتر بیژن موحدیان [ متخصص جراحی فک و صورت و زیبائی ]

لب هایی جذاب با لیفت لب

چرا گاهی درمان جوش یا غرور جوانی موفقیت آمیز نیست

دکتر رسول توکلی کیا [ متخصص پوست و مو ]

پی آر پی در چه مواردی کاربرد دارد؟

دکتر محسن سلیمانی [ پوست و مو ]