با سلام و وقت بخیر میشه بفرمائید که 1ایا پلکسر باعث سفت شدن پوست دور چشم میشه چون فرمودین پوست پایین چشم من نازکه 2دوامش چه مدته3ایا کرمهایی که ماهواره تبلیغ میکنه برا چروک مثل پریکاتن واقعا درسته که بعد 56 روز پوست عاری از چروک میشه ممنون

دکتر علیرضا واعظ شوشتری :

۱- بله پلکسر باعث سفت شدن پوست و جوانسازیدور چشم ۲- معمولا حدود ۵ سال دوام دارد ۳- به نظر من خیر [1400-11-25]

پاسخ سوال پزشکیپلکسر جوانسازی دور چشم

تلفن : 91620100 - 031

مزوتراپی چگونه انجام میشود؟

تزریق بوتاکس برای لیفت چشم گربه ای بدون عمل

پانچ صورت چیست؟

آسیب دیدگی،التهاب و پارگی تاندون شانه و درمان های بدون جراحی آن

دکتر سلمان فلاح [ متخصص طب فیزیکی و توانبخشی ]

آیا افزایش قد در بزرگسالی امکان پذیر است؟

دکتر سلمان فلاح [ متخصص طب فیزیکی و توانبخشی ]

بوتاکس و زیبایی

فراموشی همیشه هم بد نیست

دکتر سید سلمان فاطمی [ متخصص داخلی مغز و اعصاب ]

اندازه طبیعی آلت تناسلی مردان چه قدر است؟

دکتر امیر بهنام فر [ فلوشیپ جراحی سرطان های دستگاه ادراری و تناسلی ]