سلام آقای دکتر نوک آلت تناسلی من متاسفانه به خاطر خودارضایی شدید حالت پوسته پوسته و التهابی پیدا کرده و قرمز شده است بنده به خاطر همین سعی کرده ام خودارضایی را تا حد ممکن کاهش دهم و خوشبختانه این التهاب و قرمزی کاهش پیدا کرده است اما میخواستم بپرسم برای اینکه آسیب کمتری به پوست آلت هنگام خودارضایی برسد از کاندوم استفاده کنم؟ و چگونه آسیب به پوست آلت را هنگام خودارضایی به حداقل برسانم؟

دکتر علیرضا واعظ شوشتری :

میتوان از کاندوم استفاده کرد یا از موادی که حالت لغزنده ایجاد میکنند استفاده شود. [1400-12-02]

پاسخ سوال پزشکیمشکلات پوست

تلفن : 91620100 - 031

علت و علائم التهاب تاندون شانه

درمان ديسك گردن با ليزر

علل شایع درد کمر

عوامل مؤثر بعداز جراحی تا تجويز اندام مصنوعی

دکتر غلامرضا رئیسی [ متخصص طب فیزیکی و توانبخشی ]

خال ها و انواع آن

نمونه برداری ( بیوپسی ) بیضه یا میکروتسه

روشهای جوانسازی دست ها کدامند؟