سلام.خسته نباشید. بعد از حمام پوست صورتم پوسته پوسته میشه یا به اصطلاح سفیدک میزنه.اطراف لبم روی گونه پیشانی و ابروهام.در کل بعد از حمام پوست صورتم حالش خوب نیست.با صابون یا شوینده های پوست مختلط که میشورم قرمز میشه.با شوینده های ملایم هم میشورم فرقی نمیکنه.اغلب شوینده های موجود هم امتحان کردم.انواع صابون و پن و ژل های شستشو.سرم شوره داره و ابرو و مژه هام هم همینطور.برای شستشو و مرطوب کننده یا افترشیو چی استفاده کنم؟لطفا راهنمایی بفرمایید.خیلی ممنون.

دکتر علیرضا واعظ شوشتری :

به احتمال زیاد شما مبتلا به درماتیت سبورییک هستید که نیاز به درمان به مدت تقریبی ۳ ماه دارد. برای درمان به متخصص پوست مراجعه کنید [1400-12-02]

پاسخ سوال پزشکیدرماتیت شوره

تلفن : 91620100 - 031

فواید و معایب تزریق بوتاکس زیر بغل

پر بودن مثانه پیش از سونوگرافی چه دلیلی دارد؟

سمعک چیست ؟

دکتر سعید ملایری [ شنوایی شناسی ]

عمل لیزری دیسک کمر چگونه انجام می شود؟

ترک سیگار ـ قسمت دوم

دکتر محمد والی پور [ متخصص روانپزشکی ]

جراحی پلک یا بلفاروپلاستی

چه زمانی به تزریق چربی گونه فکر کنیم؟

از موهای خود در هوای سرد مراقبت کنید

دکتر پرستو خسروانی [ متخصص پوست ، مو و زیبایی ]

مصرف قرص هیرویت بعد از کاشت مو

دکتر محسن سلیمانی [ پوست و مو ]