باعرض سلام و وقت بخیر. ببخشید ایا رواکوتان باعث ورم چشم و پلک میشه؟ دوره 40تایی نورم اسکین راتموم کردم. چهارروزه آکنوترن ساخت یونان رامصرف میکنم. کلا هم دیگه توی بازارنبودن. الان چشمام پف کردن. نمیدونم حس میکنم صورتمم انگار ورم کرده. ولی پف وورم چشمام قابل رویته. این قرص ربطی به این موردداره؟

دکتر علیرضا واعظ شوشتری :

زیر نظر متخصص پوست مصرف کنید تا با معاینه از تمام عوارض راکوتان جلوگیری کنند [1400-12-02]

پاسخ سوال پزشکیراکوتان جوش صورت

تلفن : 91620100 - 031

آلزایمر و تاثیر آن در گفتار

لیلا رستم شیرازی [ آسیب شناسی گفتار و زبان ]

ضعف ساق پا به چه علت است؟

از بین بردن خطوط ماریونت با تزریق فیلر

دکتر فاطمه عندلیب [ متخصص پوست و مو ]

برای خط اخم چند سی سی ژل لازم است؟

مراقبت از پوست برای پیشگیری از سرطان

کاربرد هیستروسکوپی

دکتر منصوره پژمان منش [ متخصص جراحی زنان ، زایمان و فلوشیپ نازایی ]

صندل اختصاصی و طبی دوران بارداری

رفع افتادگی پلک با بوتاکس چگونه است؟

معایب و عوارض کاشت مو چیست؟

دکتر محسن سلیمانی [ پوست و مو ]