با سلام آقای دکتر خسته نباشید مدتی هست که ماینوکسیدیل مارک الوپکسی استفاده میکردم به مدت 7 ماه ولی تازگیا از اون مارک در بازار موجود نیست و اگر هم موجود باشد تقلبیش هست چند روز هست که مارک پاک دارو دارم استفاده میکنم به نظر شما از این مارک استفاده کنم مشکلی نیست قیمتش هم مناسبه؟

دکتر علیرضا واعظ شوشتری :

بله میتوانید استفاده کنید. مهم مداومت شما در مصرف ماینوکسیدیل است. نکته دیگر اینکه در ابتدای مصرف ممکن است ریزش مو داشته باشید به مصرف ادامه بدهید [1400-12-02]

پاسخ سوال پزشکیماینوکسیدیل درمان ریزش مو

تلفن : 91620100 - 031

عوامل موثر در ماندگاری ژل لب چیست؟

بیماری زونا چیست و آیا واگیردار است؟

سیگما لیفت جدیدترین روش هایفوتراپی

دکتر هما فاتحی [ پوست و مو ]

روش های رادیوگرافی تشخیص سنگ کلیه

لنز تماسی چشم چیست؟

دکتر بهرام اشراقی [ فلوشیپ پلاستیک و ترمیمی چشم ]

تاثیر افسردگی بر رابطه جنسی

دلایل بوجود آمدن ترک پا

بیماری های مربوط به رشد پستان