سلام دکتر جان خسته نباشید دکتر پسری هستم که در تابستان به حمام رفتم و مستقیما بعدش جلوی آفتاب شدید رفتم و پوست صورتم به شدت سوخت.بعدش از ژل سوختگی آلوئه ورا استفاده کردم.دکتر الان بعد از گذشت 6 7 ماه پوست صورتم هنوز تیره شده و یک حالت بدی گرفته. به تازگی هم روی پیشانی ام جوش های زیر پوستی بدی زده شده که همشون با هم دست به دست هم دادن که پوستم بسیار بد بشه.من سفید پوست بودم الان صورتم یکم به تیرگی و سرخی میزنه.دکتر گاها هم از کرم ضد افتاب با اس پی اس 50 استفاده میکنم.لطفا راهنمایی بفرمایید متشکر

دکتر علیرضا واعظ شوشتری :

برای جوش باید درمان دارویی انجام شود برای تیرگی باید معاینه شوید تا ببینم نوع تیرگی پوست چیست تا درمان شوید از کرم ضد آفتاب فاقد چربی استفاده کنید تا با عث تشدید جوشها صورت شما نشود [1400-12-02]

پاسخ سوال پزشکیجوش صورت ضد آفتاب تیرگی پوست

تلفن : 91620100 - 031

سوالات رایج در مورد ایمپلنت - قسمت پنجم

دکتر بیژن موحدیان [ متخصص جراحی فک و صورت و زیبائی ]

انواع بیماری لوپوس

کلینیک پوست ارکیده [ پوست ، مو و زیبایی ]

جراحی ها و تزریقات جوانسازی و زیبایی صورت

دکتر بهرام اشراقی [ فلوشیپ پلاستیک و ترمیمی چشم ]

آیا کرایولیپولیز قابل برگشت است؟

قوی ترین گیاهان ضد پیری را بشناسید

دکتر حسین صفوی زاده [ طب مکمل ]

علت خونریزی بیضه چیست؟

درمان افسردگی در ام اس

دکتر مطهره میردامادی [ متخصص اعصاب و روان ]

دلایل شایع مشکلات غذایی در کودکان